ניתוח קוסמטי ????

ניתוח קוסמטי ????

שבת שלום אנשים ....שמעתי שמועה שדרך קופ"ח יש מימון לניתוח קוסמטי (לפחות אחד) למנותחי הטבעת .......???? האם זה נכון .? בבקשה שהתשובה תהיה כן ....אני חושבת שסימן ההיכר למנותחות הטבעת זו הבטן התחתונה ... אני באמת משתדלת לעשות ספורט ולהתמיד אבל הבטן זה משהו שמאוד קשה לי להתמודד.... אני יורדת במשקל ומשום מה תמיד נראה לי שהבטן נשארת שם ולא משתנה :( מחכה לתשובה שתעודד. יום נעים דקל

עגולה5

New member
שלום לך ד"ר מה קורה ?????

אני עדיין מחכה לביקור קוראת את כל המיילים שלך יפה שיש לך זמן להיתיחס בין שן לשן......

אכן יש אפשרות חלקית

אחרי ירידה רצינית ואחרי יציבות במשקל של כשנה, ניתן לפנות לקופת חולים למימון מתיחת בטן בקופת חולים מכבי (בטוח) יש לעבור וועדה שבוחנת את גודל הבעיה ואז נותנת מימון מסויים כדאי לבדוק בכל קופה, אין נוהל ממש ברור צריכים לכתוב מכתבי בקשה לרופא המנהלי בקופה בהצלחה

tzfat

New member
לא ניצתוח קוסמטי!

אלא ניתוח ל'נסרת עודפי עור'--בשום פנים ואופן לא קוסמטי! ובמכבי http://www.maccabi4u.co.il/4827-he/Maccabi.aspx עם מכתב מרופא משפחה/כירוג +עניני פריחות/פטריה. מקימי מצפת

ליבי3617

New member
לא רק למנותחי טבעת וזה לא קוסמטי

קופות חולים מוכנות להשתתף במימון הניתוח אם יש כיוון רפואי כמו בעיות עור או בעיה פסיכולוגית. למכבי יש ועדה ובקופות האחרות המסמכים מוגשים לרופא המחוזי אחרי שתסתיים הירידה אפשר יהיה להחליט מה ואיפה.

למעלה