ניתוח עץ

kinkoola

New member
ניתוח עץ

אותרתי לתפקיד שמתגבש בחברה מסוימת. אחרי פגישות רבות בחברה הציעו לי תפקיד ולאחר התלבטות נעניתי להצעה. סגרנו תנאים ואז ביקשו ממני להיבדק במבחן גרפולוגי.....את המבדק עשיתי לפני מספר ימים ורציתי, אם אפשר לקבל חוות דעת. ה"בעיה" היתה עם ציור העץ שלי שלא קיבלתי עיפרון, רק עט, ולכן לא ממש יכולתי לתקן. התחלתי מלמטה ואז הבנתי שהעץ יגיע לסוף עמוד - יראה קצת "תלוי" באויר. לא הסתדרו לי הפרופורציות אבל בכל זאת המשכתי, עקב העדר יכולת למחוק....קצת קראתי שעץ "תלוי" יכול לסמל תלישות מהמציאות (אופס...) וזה ממש לא אני - מדענית ומאד יציבה........

בכל אופן, זה העץ שלי...אשמח לחוות דעת כללית.

תודה.

סדר בגזע.

מבדק עץ לבדו לא נותן תמונה מלאה של אישיות האדם,מבדק העץ בד"כ יהיה מלווה בתוספות איבחוניות נוספות כגון
כתב יד,או מבדקים אישיותיים נוספים.
ציור העץ שלך דווקא מחזק את אמירתך לגבי אישיותך " מדענית ומאוד יציבה".
הגזע יציב וארוך וצמרתו שופעת תיפרחת,התיפרחת העמוסה מעידה על עולם פנימי מאוד עשיר בתוכן,והגזע על יציבותך.

את יכולה לצרף גם את כתב ידך.

סביר מאוד להניח שכתב ידך יהיה תואם באישיותו למה שאובחן מהעץ.

בהצלחה.

שחר מיה

New member
ציור עץ וכתב יד

הי שלום לך
איזה כיף למעסיק שלך שיקבל אותך
את מקפידה על פרטים ואסתטיקה ושלמות.. לפי הכתב עובדת הרבה, יציבה ומתמידה. בנוסף יצירתית ובעלת יכולת יעוץ ושליטה. יש לך אמא לדוגמא ומופת.
אמנם את קצת אימפולסיבית ומתחרטת על זה, נוטה לעקצנות אך זה בטל בשישים
ברכות למעסיק, בטח תקבלי פה עוד אבחונים מעניינים
בהצלחה

kinkoola

New member
נחמד לשמוע....

המעסיק שעוד לא העסיק אותי פורמלית (אבל חיזר אחריי) ישמח.
יש לי אכן אמא מדהימה......דרשה ממני כשהייתי קטנה (ולפי דעתי זה השתלם...) אבל דרשה מעצמה באותה מידה... גם סבתא נהדרת ומשמשת דוגמא לנכדים.
תודה.....

מסכים לכל מילה.

בנוסף רציתי לציין שבורכת גם באינטילגנציה ריגשית גבוהה ,את יודעת להעביר את מסריך בצורה יעילה אך חיננית.
אין ספק שהשילוב בין רמה אינטלקטואלית גבוהה לצד אינטילגנציה ריגשית יפתחו לך שערים.

בהצלחה.

למעלה