ניתוח מעקפים

asf78

New member
ניתוח מעקפים

אבי עתיד לעבור ניתוח מעקפים בשבוע הבא, הניתוח יתבצע בבלינסון , אשמח לקבל מספר פרטים ממי שמכיר: מה סכנות הניתוח? מה הם סיכויי ההצלחה? אלו תופעות לוואי קיימות לאחר הניתוח? כמה שעות נמשך הניתוח? כמה זמן נמשכת ההחלמה? האם הצוות בבית חולים בילינסון נחשב טוב בניתוחים מסוג זה?

ניתוח מעקפים

שלום ניתוח מעקפים הוא ניתוח שמבוצע בתדירות גבוהה בכל המחלקות לניתוחי לב וחזה. למרות התוצאות המצויינות של ניתוחים,אלו קיימות גם סכנות כמו אירועים מוחיים, זיהומים, דימומים וגם מוות. הסכנה מאוד תלוייה בנתוני החולה טרם הניתוח. לאיש בן 50 ללא מחלות נוספות יש סיכוי של 99% לעבור את הניתוח ללא שום סיבוך משמעותי. ככל שהגיל עולה ובמידה ויש מחלות נוספות כמו, אירועים מוחיים בעבר, התקפי לב בעבר, עישון כבד וכדומה הסכנה עולה. ניתן להעריך את הסכנה של כל חולה בהתאם לנתונים האישיים. לאחר הניתוח צריך לצפות למספר שבועות של חולשה וכאבים שעוברים בצורה הדרגתית. הניתוח אורך בסביבות 2-4 שעות, אבל עם תהליך ההרדמה החולה נמצא בדר"כ בחדר ניתוח 3-5 שעות. בדר"כ ממליצים על כשישה שבועות החלמה בהם המנותח צריך להיות פעיל וללכת כל יום למרחק שעולה בצורה הדרגתית. בקשר לרמה של הצוות בבילנסון. המחלקה בבילנסון נחשבת לטובה ומבוצעים בה כל סוגי הניתוחים. אני יכול לספר בפירוט יותר על המחלקה שלי באיכילוב (פירוט בהמשך) אבל אני מכיר אישית חלק מהמנתחים בבילינסון ורמתם טובה מאוד. במחלקה לניתוחי לב וחזה באיכילוב מתמחים בניתוחי מעקפים בשתי שיטות שנחשבות המתקדמות ביותר בעולם: 1. ניתוחי מעקפים ללא שימוש במכונת לב ריאה.לפרטים נוספים: 2. ניתוחי מעקפים תוך שימוש בעורקים בלבד.לפרטים נוספים: במידה ויש קושי עם הלינק, כל הפרטים באתר של המחלקה לניתוחי חזה ולב, מרכז רפואי תל אביב: http://www.tasmc.org.il והכי חשוב, בהצלחה לאביך.

ניתוח מעקפים עם הלינקים הדרושים

שלום ניתוח מעקפים הוא ניתוח שמבוצע בתדירות גבוהה בכל המחלקות לניתוחי לב וחזה. למרות התוצאות המצויינות של ניתוחים,אלו קיימות גם סכנות כמו אירועים מוחיים, זיהומים, דימומים וגם מוות. הסכנה מאוד תלוייה בנתוני החולה טרם הניתוח. לאיש בן 50 ללא מחלות נוספות יש סיכוי של 99% לעבור את הניתוח ללא שום סיבוך משמעותי. ככל שהגיל עולה ובמידה ויש מחלות נוספות כמו, אירועים מוחיים בעבר, התקפי לב בעבר, עישון כבד וכדומה הסכנה עולה. ניתן להעריך את הסכנה של כל חולה בהתאם לנתונים האישיים. לאחר הניתוח צריך לצפות למספר שבועות של חולשה וכאבים שעוברים בצורה הדרגתית. הניתוח אורך בסביבות 2-4 שעות, אבל עם תהליך ההרדמה החולה נמצא בדר"כ בחדר ניתוח 3-5 שעות. בדר"כ ממליצים על כשישה שבועות החלמה בהם המנותח צריך להיות פעיל וללכת כל יום למרחק שעולה בצורה הדרגתית. בקשר לרמה של הצוות בבילנסון. המחלקה בבילנסון נחשבת לטובה ומבוצעים בה כל סוגי הניתוחים. אני יכול לספר בפירוט יותר על המחלקה שלי באיכילוב (פירוט בהמשך) אבל אני מכיר אישית חלק מהמנתחים בבילינסון ורמתם טובה מאוד. במחלקה לניתוחי לב וחזה באיכילוב מתמחים בניתוחי מעקפים בשתי שיטות שנחשבות המתקדמות ביותר בעולם: 1. ניתוחי מעקפים ללא שימוש במכונת לב ריאה. לפרטים נוספים: הלינק למטה 2. ניתוחי מעקפים תוך שימוש בעורקים בלבד. לפרטים נוספים: הלינק למטה במידה ויש קושי עם הלינק, כל הפרטים באתר של המחלקה לניתוחי חזה ולב, מרכז רפואי תל אביב: http://www.tasmc.org.il והכי חשוב, בהצלחה לאביך.

asf78

New member
תודה רבה על המענה המהיר

תודה רבה על המענה המהיר ושבוע טוב

למעלה