ניתוח מבנה

אגם12

New member
ניתוח מבנה ../images/Emo7.gif

שלום וחג שמח. אני חדשה בפורום. יש לי שאלה: אני יודעת שכדי לנתח מבנה אני צריכה לדעת מתי הוא "נולד" ו/או עבר שיפוץ מאסיבי. האם יש איזשהי דרך לנתח מבנה גם בלי לדעת את הגיל? אני שואלת כי אני רוצה לטפל בבית שלי אבל לא יודעת בן כמה הוא. הלכתי לארכיון של העיריה ודווקא החומר על הבית שלי נשרף!! ממה שאני כן יודעת הוא שהגיל שלו נא בין 60-100 שנה. יש בו אנרגיות מאוד ישנות וכבדות ואני רוצה לטפל בהם

דנה A

New member
ברוכה הבאה אגם

שלום לך, מדוע יש לך צורך בתאריך הבניה של הבית? כיצד את עומדת לנתח אותו? האם עפי' הכוכבים המעופפים? אם טרם ניתחת את מפת הבית, מדוע לדעתך יש בו אנרגיות "ישנות וכבדות"? האם ארעו בבית זה אירועים קשים? לפני שאת
נעצבת, בואי נבדוק יחד את הנתונים. אני אשמח לקרוא את תשובותייך ערב נעים דנה אהרון

Theone14

New member
ניתוח מבנה

דנה, תודה על תשובתך. כן, אני רוצה לנתח אותו לפי הכוכבים המעופפים. לגבי האנרגיות: אני מרגישה שיש בו משהו כבד מאוד. כל פעם שאני חוזרת לבית נעלמות לי האנרגיות ואין לי כוח לכלום. גם השינה שלי לא משהו. חשוב לי לציין שיש לי בן בן 10 חודשים וגם הוא ממש לא רגוע בבית. למיטב ידיעתי לא אירעו בבית אירועים קשים אבל מצד שני - אני לא יכולה ללכת כ 80 שנים אחורה לגבי ההסטוריה שלו.

דנה A

New member
כוכבים מעופפים ועידן הבית

האם ניסית לערוך תשאול את הסובבים מתי נבנה הבית? מניסיוני דיירים מבוגרים וותיקים באזור בדכ' זוכרים את הפרטים האלו. אם לא ניתן לגלות זאת בדרך זו- לא נותר לך אלא לבדוק זאת עפי' בדיקה ראשונית של המפות האופציונליות לבית, עפי' עידן משוערים- ודרך מפת הכוכבים לבדוק עם עצמך האם הם משקפים את השתלשלות החיים בבית.? כמובן שאין זה מדוייק - ישנן שיטות נוספות אשר ניתן בעזרתן לנתח את הבית, אם אין שום אפשרות לעבוד עם הכוכבים המעופפים ישנן נוסחאות נוספות, כגון "נוסחאת כוכב סגול לבן", או "PACHAI-כוכבים מעופפים" נוסחאות בהן עובדים עם פרמטר המרחב, ללא פרמטר העידן. כאשר עובדים עם נוסחאות אלו- אני באופן אישי, משתמשת בנוסחאות נוספות עמ' למקסם את יעילותן (כגון ה XUAN KONG DA GUA או שיטות נוספות) האם שקלת את האפשרויות הללו? דנה

Theone14

New member
כוכבים מעופפים

היי דנה. לצערי הרב אני יודעת לנתח את הבית רק לפי הכוכבים המעופפים ושום טכניקה אחרת. שאלתי את השכנים בסביבה שלי וכל אחד אמר משהו אחר. בממוצע גיל הבית הוא מ 60 עד 100 שנה ולא מדובר באותו עידן ולכן זה מסבך לי את העניינים. אני מרגישה שבלי תאריך לידה של הבית אני פשוט תקועה!! לא מכירה שיטות אחרות לניתוח מיבנה ובינתיים אני מתבשלת לי בבית שלי...ועצוב לי כי אני יודעת שיש פיתרון, מצד אחד ממש קרוב אבל מצד שני ממש רחוק.... הגענו למצב כזה שאפילו לעבור דירה אנחנו לא יכולים מרוב שהבית סוגר עלינו. יש רעיונות?

דנה A

New member
עידן הבית

אז לא הצלחת בתשאול, אבל אל תתייאשי מלנסות ניסית לבדוק עפ'י מפות שונות? (קל לזהות מישהו שישן על כוכב הר) ניסית לעבוד עם בגואה וכיוונים מיטביים? נסי לערוך טיהור חזק בבית, עי' בכור, קונים בחנויות תבלינים.

דנה A

New member
ברח..

בסוגריים כתבתי שקל לזהות מישהו שישן על כוכב הר 7. ה- 7 משום מה לא הופיע בתשובה. דנה

למעלה