ניתוח כתב יד

לא התעמקתי הכרטיס ואני לא מטיל ספק

רק חושב שכדאי לעמוד על התייחסות מבעל הניק שהעלה את הכתב, זו דרישה אלמנטרית ואין סבה שנטריח את עצמינו לחקור בכרטיסים.

כן זה הכתב שלי

ולא ברור לי איך פתאום הופיע הניק הישן שלי (bababa) החללפתי אותו מזמן לראדיאטור.

shon86

New member
בכל מקרה לבעל הכתב - הנתוח נעשה

דווקא בהקשר של פורום מוגבל שבו הפונה מבקש התיחסות ישירה לענינים מסוימים ויש לכותב בחירה לקרוא משהו שאם הוא נכון כאשר הוא קורא אותו עשוי לחולל תזוזה לכל כתב נבחרת רמת הישירות שצריך להביא את הדברים הבחירה הישירה כאן היא חלק מהבנת אופי האדם המטרה היחידה לעורר את הכותב למחשבה בעל כתב ביקש מידע אופן העברה הוא בחירה שמעידה אם הנתח הבין את הכתב ומתוך זה גם בחר את הצורה לאמר ומה לאמר לדעתי הישירות היא הדרך היחידה לבתנאים אלה להביא דברים לטיפוס מסוג כתב זה ככה ידע להעריך את הנתכב כך אנימניח אולי זה קשה אבל אין כאן אלא מטרה טובה לעורר למחשבה מקווה שזה עזר

אכן, איכות גרועה ומומלץ להתעקש לבקש

מנמנותחים להתאמץ קצת יותר אם הם רוצים מאיתנו ניתוחים. מצד שני, לאניות דעתי ומבלי להתייחס לשאלות סגנון, ישירות, האם זה המקום והתנאים לכתוב זאת, לגופו של ענין יש אלמנטים מאד מאד יפים ומקוריים והבחנות דקות בניתוח שעשה שון, תיאורי הפכים וקוטביות. מצד שלישי, מותר לחברי הפורום לחוות דעה וביקורת על ניתוחים של חבריהם, אתה עצמך כותב בישירות רבה ללא כחל וסרק, מתנצל מראש אם פגעת ומציע יותר מפעם אחת למנותחיך ללמוד להתמודד עם ביקורת. על כן גם לך מותר לגלות סובלנות כלפי ביקורת גם אם לא מקובלת עליך ביקורת ונימה כזו אחרת בדברים וההיסחפות היתה לדעתי מיותרת.

shon86

New member
ניתן להגיב על ניתוח בוודאי - אבל שי

שים לב - זה לא מה שהוא עושה הוא משמיץ מעליב במקום להתיחס לכותב ששלח את הכתב יד או להתייחס לניתוח עצמו הוא חושב שציניות מעמידה אותו כמקצוען מול חובבים ראה שני ציטוטים שלו זה לדעתי מרחיק אותו בכלל מהלתקבל ביעני הקוראים כאיש מקצוע שתיים אין שום אפשרות שהוא ינסה לבקר כל כותב הוא יכול או לא להגיב או לכתוב את דעתו האישית על הכתב הוא לא מהווה כל סמכות פה שלא לדבר עלזה שאתה גם מאפשר פרסום סמוי אישית לי זה לא איכפת אבל זה חלק מהסגנון שאתה מאפשר אתזה ואז כל מה שהוא כותב הוא מדמה כאילו הוא אינסטציה מעל לכתובים האחרים ויותר מכך הקורא חושב שעצם האישור הפגום - לתת לו לפרסם את עצמו בפרטיו כגרפולוג - מה שהאחרים לא עושים ולא מותר להם- הופך לחוסר שיוון מול הקורא שקורא את הניתוח שלנו - והוא כביכול מאיר את עיניו --חחחחח מכאן שהוא מרשה לעצמו להתבטאות גם כך" ניתוח של חובבים ניתוח לשעשוע !! ומכאן שהוא מקצוען ואתה מאשר מצב כזה לדעתי רק מהטעם לפגם הזה עליך לאסור יותר כל פרסום של כל אדם בפורום שמהווה פרסום מקצועי ולו רק מהטעם שציינתי ולא משום סיבה אחרת: שהוא בשל כך עלול להתפס בטעות כמשהו יותר מקצועי מהאחרים. או לחילופין שתאשר לכל אחד לכתוב פרסום כלש הוא בתחתית המודעה חייב להיות שיון בכך תבוטל כל ההטעיה וכל מקור האפשרות של המקצוען לתקן או לבקר את האנשים על עצם טבעם - חובבנים וןמשתעשעים והוא המקצוען יש גבול לאפשרות לתת פתחון לאנשים כאלה זוחובתך לסיים את הגבר הזה שכבר חוזר מספר פעמים - בנוסף במקום להתנצל הוא ממשיך להסביר שמבחינה משפטית לא יכלו לתבוע אותו לדעתי אני אורמ בגילוי לב אתה חייב לסיים אחת ולתמיד את השימוש בחברי הפורם לאוביקטים של איש זה או אחר הוא חבר בפורום כמו כולם ועל כן אין יוצאים מן הכלל זו חובה שלך לכך

אינני מאשר לו יותר פרסום מאשר לאחרי

אם תבדוק בכרטיסך נדמה לי שתמצא מקום של חתימה, או חתימה אישית, אינני זוכר במדויק. ובמקום הזה כל גולש יכול לראות כאוות נפשו, האחד מצטט, השני שיר, השלישי רושם מוטו לחיים והרביעי בוחר לציין את תוארו, מקצועו, פרטיו וכד'. זה מקום אישי של כל אחד ומעולם לא התערבתי, ביקשתי והגבלתי שם. להיפך, בזמנו היתה לי חתימה שהיה בה אלמנט מעט 'נמוך' וביקשו אותו מ "תפוז" אם אסכים לשנות זאת, ושיניתי. אתה רשאי לרשום במקום ההוא את עיסוקך ופרטיך וזה לגיטימי ויותר מכך, אדרבא, אם דברי טעם ומקצועיות בפיך יקראו וידעו העוברים כאן מה שוויך וזכותך לצאת מכך נשכר באופן אישי.

shon86

New member
לגבי ביקורת ישירהעלהניתוח שלי בבקשה

מעולם לא התנגדתי לביקרות ומחלוקת עוקה ככל שתהיה על החלק של הניתוח של כתב יד ממקום של שיויון או יחס מקצועי כולל אם י שמקום לתקן דב רמה שנגלה שיוכח כלא מדויק בדיון מקצועי אבל שוב לא איזה אדם ישב ויעיר הערות על מי הכותב ולא מה נכתב ישירות או במרומז זה חייב להיותברור ולא יסבל שוב

shon86

New member
דבר חשוב נוסף - למי שקורא אתהנתוח

חשוב להבין שכל מצב שבו נבנת מציאות כתב= מציאות הנפש של האדם הכותב היא מציינת בכלמקרה כולל הבעיתי ביותר איזה שהוא איזון פנימי של הנפש אםילו במקרים קשים שלמחלות נפש זה עדין סוג של איזון המתאים לנפש כדי למצוא מוצא למערכת הכוחות הפועלת בתוכה על כן מה שניתןלאמר שזיהוי מקום הקונליקט הוא חשוב מאוד יכול להתפס כביקורת אבל זה הצעד החשוב כדי להתקדם לשאול מה ניתן לעשות - מה נרכש כחינוך וניתןלשנותו מה התפיסה שלי לגבי אני עצמי והעולם הסובב אותי למעשה רק הכרה של הכותב עצמו את עצמו תוביל אותו לצור תיקון או שינוי פנימי שיוביל לשינוי בכתב העקרון הוא שתחילת השיוי באה מזיהוי הקונפליקט ומציאת הכוחות שקיימים וניתובם למערך שונה של איזון

גאיה111

New member
שני דברים:

ראשית, היה נחמד אילו , מאחר שזהו אחרי הכל פורום לימודי, הוספת גם סימנים להמחשת מסקנותיך. בנוסף, חסרים לי גם צדדים חיוביים, יש התמקדות יתירה בשלילי.

shon86

New member
אכן - הוא ביקש ישירות להבין אתהבעיה

ולהתמקד בה - שימי לב לפניה שלו בכל מקרה צריך תמיד להציג את הדברים קודם החיובי ואחכ הבעייתי במקרה שלו הוצגו היכולות אבל בעיקר נאמרו הגברים שנוגעים לקונפליקט הפנימי שיצרו בעיה והרי הוא ביקש להתרכז בניזיון להסביר אתה בעיה כאן ללא ספק התשובה ללכת לאיש מקצוע בלי קשר לשום דבר אין אפשרות לנתח את כל הדברים בפורום

גאיה111

New member
התוכן

בניתוח כתב יד יש גרפולוגים שמציעים תחילה בכלל להתעלם מן התוכן.

shon86

New member
לא לזה התכוונתי - אם היתה כוונתך

למה שהוא כתב בפנים לא לזה התכוונתי אלא - לעצם העובדה שהוא פנה לקבל ניתוח בפורום אם ציפה להתיחסות כוללת אות בסגנון כזה או אחר אז הוא אמור היה לצפות לכל דבר בעיקר שהוא לא חשוף אישית אז דווקא היכולת להגיב על הכתב בנקי היא נטרלית לחלוטין הרי אין המנתח אפילו יודע את שמו של המנותח מה שמפנה מקום באמת לגישה אמתית שממש לא נכנסים אליה שום שיקולים זרים אפילו לו צורת הפנים של האדם שעוללה להיות לה הפעה על התת מודע של האדם המנתח.

גאיה111

New member
שאלתי אותך גם שאלה למטה.

בנוסף, אני עדיין חושבת שהניתוח אינו מאוזן (אגב- לא צויין האם האיש כותב יד ימין או שמאל, מה מצב בריאותו וכו') ולא ראיתי כמעט התייחסות לתכונות חיוביות שאין כמעט אדם שאינו ניחן גם בהן.

למעלה