ניתוח כתב יד

• פותח הנושא EFT
  • פורסם בתאריך

EFT

New member
ניתוח כתב יד

היי מצ"ב דף שבו כתבתי כמה שורות פרטי: בת 35, נקבה, ימנית, בעלת תוארי ראשון במחשבים וסטטיסטיקה ועומדת להתחיל תואר שני במנהל עסקים אשמח לשמוע ניתוח תודה

Druyanizem

New member
לא מבין בזה הרבה...

לא מבין בזה כלום למעשה... אבל... האינטואיציה קורצת! הכתב נראה מהיר וזורם.... כאילו את כל הזמן מעלה את העט.... כזה כותבת אות מהירה ומעלה את העט... כותבת ומעלה את העט... מה זה אומר? אולי שאת היפר-אקטיבית? למרות שזה לא נשמע מתאים לאחת שיש לה תואר בסטטיסטיקה... אבל הכל יכול להיות בימינו שלנו... אז היפר-אקטיבית... זה הניחוש שלי. BOW TO THE DRUYANIZM

דרויאן, שים ../images/Emo23.gif הכתב מאוד שונה בין

החלק העליון והחיצוני לחלק הפנימי והתחתון. דמיינו קו ישר שעובר בין פינת שמאל העליונה של הדף, לפינת ימין התחתונה של הדף. קו כזה בעצם חוצה את הדף לשני חלקים: החלק הימני הוא החלק של תחילת הדף ותחילת השורות והחלק השמאלי הוא החלק של הסוף. אצל eft החלק הימני נכתב מהר, עושה אפילו רושם מרושל ואילו החלק הימני נראה יותר מסודר ומושקע ההתחלה של הדף ושל המשפטים הרבה פעמים היא המקום שבו האדם מנסה לעשות רושם, או המקום של הזמן שלוקח לו להסתגל. דמיינו אדם נכנס למסיבה: ההתנהגות בחצי שעה הראשונה זה החלק הימני. אצל eft קורה משהו מאוד מעניין: דווקא החלק השמאלי, החלק האמיתי יותר שלה, זה שלוקח זמן להכיר, דווקא הוא המושקע והרציני. עד כאן תיארתי את הדברים כמו שהם, בלי פרשנות כמעט. אבל עכשיו מגיע הרגע המעניין: איך נפרש את זה
מה דעתכם
והערה חשובה ביותר
אנא התייחסו ברצינות לשאלה שלי. מי שלא רוצה שלא יענה מי שרוצה להתבדח שיעשה את זה תחת פתיל אחר, חדש, ישן, מה שבא לו. את הפתיל הזה תשאירו בבקשה רציני. ורק בשביל הרושם המכובד אני גם מוסיפה איום
כל בדיחה שתצטרף לפתיל הזה, תועבר או תימחק. מיכל

Druyanizem

New member
אווו... מיכל רצינית ../images/Emo6.gif

אני לא ממש רואה את מה שאמרת.... הכתב שמתחיל מבולגן ונהייה מסודר... אבל אם הייתי רואה את זה הייתי אומר שהיא לא מנסה להרשים אנשים חדשים... היא משקיעה יותר באנשים שהיא מכירה הרבה זמן ואולי גם מעגל החברים שלה לא גדל באופן משמעותי במשך השנים. אולי היא.... ואני אומר זאת בהסתייגות אל אל תכעסי... סנובית? סגורה במעגל החברה שלה??? הימור... והימור רציני... אז לא נעלבת או משהו אני מקווה... (:) BOW TO THE DRUYANIZM

שים לב שהזוית בחלק הימני שונה

מאשר הזוית בחלק השמאלי, הצפיפות של הכתב קצת שונה ------------------------------------------------ - - - - - - - בחצי הזה -הזוית ישרה יותר - - -הכתב צפוף יותר - - -יש בו יותר סדר - - - -ולעומת זאת אני לא נועדתי -להתעסק בשרטוטים וירטואליים - - -
בכל זאת רציתי להמחיש לכם. - - אוקי, בוגי, אפשרות אחת: היא משקיעה יותר בקשרים ישנים והיא אולי גם סנובית. איזה עוד אפשרויות יש ? אולי קשה לה להסתגל למקומות חדשים ? אולי לוקח לה זמן עד שהיא מתחילה להיות מאורגנת, מאלו שקמים בבוקר הפוכים לגמרי ולוקח להם חצי יום להתאפס על עצמם ? אולי היא זורקת זין עד שמגיע הדד ליין ואז אוספת את עצמה מהר מהר להתארגנות, כלומר אחת שעושה הכל ברגע האחרון ? יש עוד המון אופציות, איך יודעים איזה מהן לבחור
יאללה, תריצו נסיונות גם אבי. אבי ? אבי ? הבאת הרשמה מהמנהל ? עוד פעם אתה מצחקק עם פומלית ? נו, במת, אבי, לאמא שלך לא נמאס לבוא לכאן לדבר עליך ?
ואגב אבי, ניסיתי להתקשר אליך היום, בחיי, אבל לא ענו לי.

נסיון נוסף לשרטט לכם את הקו

---------------------------------------------- ----------------------------------------- ------------------------------------- ------------------------------ ------------------------- -------------------- ---------------- ----------- -------- ----- -- - החצי עם הפסים הוא הימני דמיינו משולש שישלים אותו לריבוע וזה החצי השמאלי. קפיש ?

EFT

New member
סנובית אני לא

קראתי את הדעות שלכם ועלי להגיב כמעה סנובית ?? אני ??? האחרונה שניתן להגיד עליה את זה. סגורה - כן מעגל חברתי קטן - כן תמשיכו רבותי בכיף ואני אכנס להעיר את הערותי מקווה שזה עוזר לכם קצת ביי בנתיים

Druyanizem

New member
אני אמרתי

או סנובית או מעגל חברים קטן.... אז צדקתי!!!! be hold the power of the druyanizm!!!!!! MMMMMUUUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ואני עדיין חושב שאת היפר-אקטיבית

EFT

New member
לגבי היפר-אקטיבית.. וגם שאלה

אם המשמעות שאני אוהבת תנועה אז כן אבל גם בתיות תגידו... לפי כתב היד מתאים לי התחום שבו אני עוסקת - ניהול פרויקטים בתחום המחשבים? ותואר שני במנהל עסקים? מה עוד תאמרו עלי?

מנהל עסקים או ניהול פרוייקטים ? נו.

את נראית אדם מאוד נמרץ, כך שעבודות שדורשות הרבה מאמץ נראות מתאימות לך. נדמה לי שגם ניהול מתאים לך, מבחינת ראיה כוללת. אני חושבת שאפילו שאת נמרצת את לא חזקה כמו שאת חושבת שאת. אולי זה בא בגלים אולי לא, אבל אולי את צריכה קצת לסדר לעצמך את הזמנים של האוכל והשינה, ואם לא זה, אז לבדוק שהכל בסדר ולא חסר לך שום מינרל/ויטמין. אני חושבת שעסקים יותר מתאים אבל אני לא בטוחה כי זה גם נורא תלוי מה בדיוק תעשי עם זה. בכל מקרה תצטרכי (כדי להשתכלל ולהתפתח) ללמוד להשקיע מאמץ גם בפרטים הקטנים ואולי להאיט את הקצב לפעמים. בכל מקרה את אדם מוכשר ואני מניחה שבסופו של דבר תמצאי את עצמך ותצליחי וגם תהני
מיכל

EFT

New member
תודה ועוד שאלה אחרונה

וכו אני מסכימה - אחת הבעיות שלי שאין לי הרבה סבלנות לפרטים ובכל זאת יאמר לזכותי שאני מנתחת מערכות מעולה וגם מנהלת פרויקטים די טובה לגבי מנהל עסקים אני עושה תואר ונשארת בתחום המחשבים ורק לידיעה יש לי קצת חוסר ברזל והמוגלובין אבל מנרים וויטמינים הכל בסדר- במקרה עברתי סט של בדיקות תגידי - מהכתב שלי רואים שאני בן אדם סגור מבפנים ומי מכיר אותי בפעם הראשונה חושב שאני בן אדם פתוח? אז שוב תודה וביי

בדיקת כתב ידך

כתב ידך מפושט וזורם בקלילות ומצביע על פתיחות מחשבה וגמישות ביצוע משולבים בתקשורת בין אישית טובה, הבעת רגשות, הומור וספונטאניות. רצף וקינטיות עם תוצאה עיצובית נאה משפרים אלתור, דמיון ויצירתיות. עלי מפותח מלמד על סקרנות אינטלקטואלית, נכונות ויכולת לימוד והתפתחות ועל צורך בתחומי ענין מענינים ומגוונים - מעבר להיבט פרקטי. שיפוע ימני מגביר את השפעת הרגשות, ההתלהבות והצורך במגע אישי, את הפתיחות בקליטה ועיבוד רשמים וקושי להפריד רגשות ואינטואיציה מהגיון וראליות. תחתון מודגש מבטא אצלך ויטליות, חריצות, תושיה ומימוש רעיונות הלכה למעשה. התקטנות על טאקט ועל הסתייגות ממי שאינו עומד בציפיות חברות. מלאות על חושים בריאים אך גם על סחף והכללות מעבר לעובדות. עד כאן.

jean

New member
הי דליה, והי לכולם,.

אחרי כמה ימים בלי אינטרנט, מחשב וקשר לעולם החיצון (מבחינה טכנית, המחשב שלי פשוט הלך פייפן).... שלום לכולם... חזרתי דליה, לפני שאומר את דעתי, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושיש לקחת את דעתי בערבון מוגבל, כמו גם, אשמח לקבל את תגובתך וביקורתך. שני דברים בולטים בכתב ידך, הראשון הוא המסגרת החיצונית המוקפדת,הטקסט בנוי בקוביה, יפה, מוקפדת, מתוכננת. מה שמראה שיש לך עיסוק הקשור בתכנון, בעמידה בלו"ז, ביכולת התגמשות בתוך מערכת של אילוצים כשהמטרה הסופית נלקחת כל הזמן בחשבון. דבר שני, הכתב יד תנודתי, משנה זויותיו, זז ימנה ושמאלה. זה מראה על גמישות מחשבתית, יכולת הבנה מופשטת ומורכבת, וגישה לנושאים שונים מזויות מחשבה שונות. זה גם מעיד, על תקופה לא נוחה ולא יציבה בחיי הרגש, קצת מחנק רגשי אולי, קשרים תנודתיים, ומערכות של ציפיות גבוהות, שמשתנות במהירות עם נסיבות הרגע. בסה"כ, כתב היד שלך נוטה ימינה, האותיות גדולות ונכתבות (כך זה נראה) בחוזק בינוני פלוס, יש לך כתב יד מרכזי/עילי עם מבנה אותיות מופשטות, ומעט בצקיות. את אדם דינאמי למדי, ויש לך כח להקשיב לאחרים כל עוד זה "רלונטי", את צריכה שזה יהיה קשור למשימה. אין הכוונה שאת מזלזלת באחרים, אבל לעיתים נראה לי שאין לך זמן ל"גינונים מיותרים", ואת רוצה לגשת לעניין מהר יותר. את אדם ישר ואינטליגנטי, עם יכולת הבנה מופשטת. עם זאת הקשר שלך כלפי הזולת, איננו בא לידי ביטוי בנתינה אלא יותר בשיתוף פעולה למען מטרה. לענייני הזוגיות, אני לא נכנס, כי אני נכשל שוב ושוב בניסיון לפענח את האמת מאחורי הסימנים. ה"ב" שלך יכולה להעיד על חיפוש אחר בית, והשתקעות "במקום אחד", כמו גם המסגרת הכללית של הכתב, והמ´ שלך היא סוג של מ´מ´ עם בסיס שני מוגבה, מה שאני טוען לפחות לחיפוש אחר בן זוג, אבל הפסגה השניה שלה מונמכת, מה שיכול להעיד על נסיון לא טוב ממערכות יחסים מורכבות בעבר, או, אפרוריות שחדרה למערכת יחסים זוגית ארוכת שנים, כך שאני לא יודע לפרש את המשמעות של זה.

תגובה - עד גמר המקום.

היי. ראשית זה לא כתב ידי אבל אם בקשת אני מוכנה להתייחס - בערבון מוגבל. המסגרת החצונית לא עד כדי כך מוקפדת מה שעשוי לשקף דוקא תנודות ברמת הסדר, התכנון, התקצוב ושליטת ההגיון לעומת אמוציות, שאיפות וספונטאניות מודגשים. גם כך זה עדין לא מוכיח דבר לגבי עיסוק ספציפי. דווקא האותיות הגבוהות והמיתוח לקצוות והקשתות המאומצות עשויים ללמד על קשיי התגמשות ופשרות בתוך מערכת אילוצים תוך נסיון לאחוז במקל בשתי קצותיו: להיות נאמנה לדעתה ודרכה וגם ללחום/לבעוט, וגם לחפש סינתיזה סבירה לתפקד ולשתף פעולה תחת האילוצים. התנודיות משקפת ניגוד הגיון/רגש למיניהם ונסיון למצוא נוסחה לשמירת עצמאות עם שתוף, יכול ליצור מתחים בקשרי חברות ורגש אך לאו דוקא בתקופה זו. לא ניתן ללמוד מכך על הבנה מופשטת.

למעלה