הי דליה, והי לכולם,.
אחרי כמה ימים בלי אינטרנט, מחשב וקשר לעולם החיצון (מבחינה טכנית, המחשב שלי פשוט הלך פייפן).... שלום לכולם... חזרתי דליה, לפני שאומר את דעתי, אני מדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושיש לקחת את דעתי בערבון מוגבל, כמו גם, אשמח לקבל את תגובתך וביקורתך. שני דברים בולטים בכתב ידך, הראשון הוא המסגרת החיצונית המוקפדת,הטקסט בנוי בקוביה, יפה, מוקפדת, מתוכננת. מה שמראה שיש לך עיסוק הקשור בתכנון, בעמידה בלו"ז, ביכולת התגמשות בתוך מערכת של אילוצים כשהמטרה הסופית נלקחת כל הזמן בחשבון. דבר שני, הכתב יד תנודתי, משנה זויותיו, זז ימנה ושמאלה. זה מראה על גמישות מחשבתית, יכולת הבנה מופשטת ומורכבת, וגישה לנושאים שונים מזויות מחשבה שונות. זה גם מעיד, על תקופה לא נוחה ולא יציבה בחיי הרגש, קצת מחנק רגשי אולי, קשרים תנודתיים, ומערכות של ציפיות גבוהות, שמשתנות במהירות עם נסיבות הרגע. בסה"כ, כתב היד שלך נוטה ימינה, האותיות גדולות ונכתבות (כך זה נראה) בחוזק בינוני פלוס, יש לך כתב יד מרכזי/עילי עם מבנה אותיות מופשטות, ומעט בצקיות. את אדם דינאמי למדי, ויש לך כח להקשיב לאחרים כל עוד זה "רלונטי", את צריכה שזה יהיה קשור למשימה. אין הכוונה שאת מזלזלת באחרים, אבל לעיתים נראה לי שאין לך זמן ל"גינונים מיותרים", ואת רוצה לגשת לעניין מהר יותר. את אדם ישר ואינטליגנטי, עם יכולת הבנה מופשטת. עם זאת הקשר שלך כלפי הזולת, איננו בא לידי ביטוי בנתינה אלא יותר בשיתוף פעולה למען מטרה. לענייני הזוגיות, אני לא נכנס, כי אני נכשל שוב ושוב בניסיון לפענח את האמת מאחורי הסימנים. ה"ב" שלך יכולה להעיד על חיפוש אחר בית, והשתקעות "במקום אחד", כמו גם המסגרת הכללית של הכתב, והמ´ שלך היא סוג של מ´מ´ עם בסיס שני מוגבה, מה שאני טוען לפחות לחיפוש אחר בן זוג, אבל הפסגה השניה שלה מונמכת, מה שיכול להעיד על נסיון לא טוב ממערכות יחסים מורכבות בעבר, או, אפרוריות שחדרה למערכת יחסים זוגית ארוכת שנים, כך שאני לא יודע לפרש את המשמעות של זה.