ניתוח כתב יד

wasteoftime

New member
ניתוח כתב יד

שלום,
אשמח לקבל ניתוח כבד יד עבור המכתב המצורף

בתודה ובברכה,
איתי

Magic54

New member
במה לבחור

קודם כל אני מגיע מלימודי ביולוגיה כך שיש לי מושג מה הם תובעים מאיתנו...
למעשה אתה מרגיש שאתה נמצא בצומת דרכים אבל הייתי מציע דווקא לקחת את הזמן-
השוליים המתרחבים מימין מעידים על אמביציה לכיבוש, שאפתנות, חוסר הסתפקות בקיים וסקרנות, כתבך ספונטני ויתכן שיש לך צורך לקצר את הדרך לקראת הסוף- הנטיה לרוץ קדימה.משמאל השוליים המתפצלים- משדרים נטייה לשינויים וחוסר יציבות, ניכר שזוהי תקופה לחוצה עבורך ורצוי גם לבדוק עד כמה משפיע הלחץ המשפחתי והרצון למצוא זוגיות אל מול הקריירה ולוודא שלאלה אין השפעה חזקה מידי על בחירותיך, לכן דווקא בתקופה הזו רצוי לבחון את הדברים לעומקם, ואף ללכת למכון יעוץ.

ניחנת בערנות גבוהה וחשיבה מהירה, ניכרת השליטה ברגשות, הנטייה לאיפוק וזהירות בנטילת החלטות, אתה משתף פעולה עם עמיתיך לעבודה.

הרווח בין המילים גדול אולם מהירות כתיבתך גבוהה, הסדירות שהיא ביטוי לאיפוק ושליטה מנוגדת למהירות שהיא ביטוי לדינמיות והתקדמות ולעוצמה, הכתב שלך לא משועבד לרצף ואתה מסוגל לעבור מנושא כזה לאחר ולקלוט כמה מהם ולטפל בהן בו בזמן, לכן השילוב הזה של רווח והמהירות משקף יכולת לעמוד במצבי לחץ ולהקשיב בו בזמן. יחד עם זאת קיימת מסירות רבה ונכונות לתת, חברתיות וגמישות, משתקפים ערכיים מוסריים וצנזור חזק של דעות בכדי לא לפגוע באחרים תוך שמירה על עמדות תקיפות ומגובשות.
זוית הכתיבה המתיישרת מראה שמשימותיך מתחילות עם התרגשות ובהדרגה תופס ההגיון את המקום, ותומכת בעניין יכולותך להשתלב מהר ולבצע עבודה כראוי על כל פניה.
משתקף מהכתב "הקונוסי" התגברות המרץ והפעילות תוך הגשמת האידיאלים וכפועל מכך יוצא התמסרות ואהבה אמיתית לעשייה, יכולת הריכוז שלך גבוהה ואינטנסיבית לצד יכולת חשיבה אנליטית, כמו כן יכולת ניסוח וחשיבה בהירים, הפיסוק הזהיר מעיד על תשומת הלב שלך והזיכרון הביקורתי-ארגוני השגור בך.
כל אלה הן תכונות שחשובות לעוסקים במדע
ניתן לסכם בכך שהינך בעל שליטה עצמית גבוהה, יכולת בקרה וארגון ומסוגל להעביר ביקורת בצורה עניינית, ישנה מודעות עצמית מפותחת ורצון להבין את מניעיך. החשיבה כאמור אנליטית ונוטה לפרק מצבים לפרטים ולנתחם לוגית.

אתה שואל מה עדיף יותר מקצוע מדעי טהור או משהו ניהולי, ולדעתי היכולות שלך פשוט תואמות לשני סוגי המקצועות- אבל- מקצוע ניהולי שגרתי בלבד עלול לדחוק את הרצון לחקור ולהתעניין בחדש, שהוא מאד מפותח אצלך.
הצימאון לחקור ולדעת, החיפוש אחר אובייקטיביות שלמה והפעלת שיפוט עצמי מובילה אותי לחשוב שדווקא התחום המדעי-מחקרי יתאים לך, מלבד היכולות השכליות משתקפות היכולות החברתיות והעבודה בקבוצה, ושניהם שילוב מוצלח למקצועות כאלה ובפרט מקצועות בהן יש עבודה עם קהילה לכן- רוקחות, רפואה או הוראה בתחום המדעים, מקצועות הכימיה או מקצועות ניהוליים המשולבים בתחום המדע שיש בהן התחדשות אתגר ועניין שיזינו את היכולות האינטלקטואליות.
בהצלחה... :)

wasteoftime

New member
וואו

ראשית, אני לא יודע כיצד להודות לך על הניתוח המעמיק והמושקע (זה לא דבר טריוויאלי כלל). אני בהחלט מזדהה עם הדברים שכתבת והצלחת להעמיק ולחדד עבורי כמה מחשבות לגבי עצמי.

ח"ח ותודה ענקית

Magic54

New member
תודה רבה...

שמח לעזור :)
באמת כתבתי הרבה וקצת ניסיתי לראות איפה אני עומד מבחינת היכולת לנסח דו"ח גרפולוגי...
גם אני לומד הרבה מכתבי יד ככה שגם לי זה עוזר באותה מידה (ואני מאמין שלכל גרפולוג מתחיל או מתקדם זה רק יכול לתרום)

למעלה