ניתוח כתב יד

shluz1

New member
ניתוח כתב יד

שלום, רציתי לשאול לגבי הכתב שלי. אם תוכלו לתת לי כיוון לגבי זוגיות (יש כרגע חבר), עתיד, עבודה ומצב בריאותי. מאוד חשוב לי לשמוע את החוות דעת הזו! תודה מראש

סדר בדברים.

לא הבנתי את שאלותייך??? מה כוונתך לגבי זוגיות,עתיד,עבודה ומצב בריאותי. גרפולוגיה זה לא חיזוי העתיד כך שלא אוכל לענות על שאלותייך. במידה והתכוונת לדברים אחרים שלא ירדתי לסוף דעתך פרטי ואשמח לענות. חג שמח.

עכשיו נפל האסימון.

הכתב מלמד על בחורה חביבה מאוד אבל גם מופנמת. ניכר שבהתנהלותך את מנסה להיות בסדר עם כולם,עם הקרובים אליך ועוד יותר למרבה האירוניה עם הרחוקים. את מאוד אוהבת ללכת על בטוח וכל סטייה מהשיגרה מעררת את בטחונך. אני לא נכנס עימך למצבך הרפואי,אבל למצבך הנפשי דווקא כן!!! רואים בברור עיפות מנטלית השואבת ממך כוחות רבים וחבל,את צעירה וכל עתידך פתוח לפניך נסי להתמקד באמת בדברים מהותייים ולא בכל שטות. לגבי זוגיות,נסי להיכנס לתוכה ולהנות ממנה ללא שאלות. כל טוב וחג שמח.

זוגיות......

בדיוק כמו שכתבתי לך,נסי להנות מהזוגיות ולא להתעסק בשאלות טפלות מסביב!!!! כלומר: את כעת בזוגיות יש שתי אופציות או שטוב לך בה או שלא,במידה וטוב אז למה לשאול אותי לגביה??? במידה ורע לך בזוגיות צאי ממנה ותבני חדשה,גם כאן אין צורך לתהות. בהצלחה.

למעלה