ניתוח כתב יד

ניתוח כתב יד

היי, פרסמתי לפני מספר חודשים כאן כתב יד ישן שלי, שצולם באיכות גרועה. הפעם אני מעלה לכאן את כתב היד הנוכחי שלי, סרוק, באיכות מעולה. אני מעוניין שתתייחסו למספר דברים כמו: אינטיליגנטציה, יצירתיות, דעות פוליטיות, תכונות אופי מרכזיות, ובנוסף כמובן, כל מה שאתם מוציאים לנכון לומר. כולי אוזן. מאד מודה לכם...

גאיה111

New member
דעות פוליטיות??

אגב, פירסמת את כתב היד שלך בניק אחר, נכון?

נכון.

תשאירי לי את הזכות לקבוע איזה פרטים אני מעוניין לחשוף על עצמי בכל פעם ואיזה לא, ואם אני מעוניין לומר את האמת בכל פעם או לא. אם אני בוחר לשנות פרטים מסויימים, כניראה שיש לזה סיבה. אחרי הכל, אני מחוייב לאף אחד כאן.

גאיה111

New member
סליחה?!

לצורך ניתוח כתב ידך דרוש לנו לדעת את גילך, ועוד מספר פרטים כפי שמפורט מן הסתם בהודעתך המנהל אם אתה מטעה אותנו, אתה מטעה למעשה את עצמך כך שאתה לא מחוייב אומנם לנו, אבל לעצמך אני מאמינה אתה כן מחוייב? זה מאוד משמעותי אם אתה בן שמונה עשרה או בן שלושים וחמש לדוגמא

אני לא שקרתי לגבי גילי

ולגבי מיני. למען האמת, אני לא זוכר ששיניתי פרטים כאלו או אחרים שקשורים אליי כשרשמתי כאן. רשמתי כאן בעבר רק פעם אחת, תחת כינוי אחר. מעבר לזה, לא זכור לי שכתבתי כאן. אבל אני שומר לעצמי את הזכות איזה פרטים לפרסם על עצמי ואיזה לא, וכן, גם לא לומר את האמת כשאני גולש באינטרנט כשאני מעוניין לבחון\דבר כלשהו. בכל מקרה,ידידתי, כל הפרטים שפרסמתי בפורום הזה בכל הכינויים שכתבתי בהם על עצמי הינם נכונים.

רק תיקון קטן

עכשיו נזכרתי, שכשרשמתי כאן בפעם הקודמת, החלטתי שלא לחשוף את שמי האמיתי, ואם אני לא טועה, זאת הסיבה שרשמתי מכינוי אחר. (מכיוון שיש אנשים שיודעים שאני רשום לתפוז תחת הכינוי "אלעד מכפר חוגלה", ולא הייתי מעוניין שכל אחד יוכל לקרוא ניתוח גרפולוגי על מסתרי אישיותי) הפעם החלטתי שפשוט לא איכפת לי, ואין לי שום בעיה שמישהו שרוצה לקרוא ניתוח גרפולוגי עליי יקרא. או לחלופין, הפכתי פחות פרנואידי.
בכל מקרה, אין צורך בשמי האמיתי כדי להעביר ניתוח גרפולוגי על כתב היד שלי, כך שזה בכל מקרה לא רלוונטי.

הי אלעד=ממשיכה מהיכן שהפסקתי

דבר ראשון,ורק ההארת (בכוונה עם "א") - יש כן חשיבות לגיל הכרונולוגי של הכותב בגרפולוגיה.אל תתנצח סתם עם גאיה,ואם תרצה אבהיר לך . ולענינו :בינתיים רק תשובה לגבי שאלת ההומני/ריאלי : איני מסכימה עם הכותבת לפני,ואמקד את הקונפליקט שבך : מחד,הפתיחות,העירנות והבינה לוקחים אותך לתחום ההומני,אך במקביל מתקיימים בך חדות,חכמה וידיעת סדרי-עולם מציאותיים, שלוקחים אותך לתחום האנליטי והריאלי . אני חושבת שהמפתח שלך לסיפוק (ובעקבותיו לאושר) הוא למצוא כלי/דרך שתוכל להכיל את שניהם . (כמו גרפולוגיה , למשל .... כביכול ישנה ניגודיות בינהם , כי האחד כביכול פתוח,והשני סוגר ותחום,ואתה אלעד,לא תוכל לדעתי ואתה גם לא צריך לבחור באחד מהם על פני השני.

כמובן שיש חשיבות לגיל

אם תקראי את דברי, תראי שלא רשמתי אחרת. הכל נאמר ברוח טובה. גאיה חשדה בכוונותי ובצדק, גם אני הייתי חושד לגבי כוונותיו של אדם מסויים שמשתמש במספר כינויים בו זמנית.

ועוד דבר

אני מאד שמח שראית את "הניגוד" הזה בכתב היה שלי. כי אני דיי מרגיש שאני "נקרע" בין שני עולמות, בין התחומים הריאלים לתחומים ההומניים. כמו שאת אומרת, אני מקווה שאני אמצא דרך בעתיד ליצור אינטראקציה בין השניים שיובילו לסיפוק נפשי. הרגישי חופשי להרחיב כל עוד ואת מרגישה כך. אני תמיד שמח להרחיב את השכלתי בנושא שכ"כ קרוב אליי, אני.

ודרך אגב, כן, אני רוצה לדעת

אם ניתן לזהות את הדעות הפוליטיות שלי דרך הכתב. מסיבות שאני מעדיף לא לחשוף כאן.

sneakers

New member
אלעד

כתוב מחדש בהתאם להנחיות הננהל. בכנסת לפחות שני אילוצים והם כתיבה על שורות [שים לה לשורה האחרונה שאינה יושבת עלקו וכבר עולה] כמו גם התוכן שראה לי כמועתק ולא ספונטני כנדרש. למרות האמור בולטות אצלך תכונות הפזיזות, אימפולסיביות ופטפטנות. איך שלא יהיה הצג מחדש.

No Way

לדעתי אין קשר בין התכונות שהזכרת לתכונות שלי. (לפי דעתי, בכל אופן) פטפטן? אני דיי שתקני, חשוב לי להביע את עצמי, כמו שהבחורה שהגיבה אחרייך ציינה, אך אני נוטה לדבר רק כשיש לי משהו חשוב לומר. יכול להיות שאתה מתבלבל בין הרצון להבעה עצמית לבין פטפטנות.

נסיון התיחסות-דווקא מהפן הבעייתי

בטחון עצמי גבוה בשל יכולויות מנטליות גבוהות.כל חייו קיבל חיזוקים על אינטיליגנציה גבוהה,ובשל מבנה האשיות שלו,נלקחו החיים וההתיחסות לזולת למקומות של יוהרה וזלזול.קצב החשיבה מהיר בטרוף,והוא הופך להיות החכם,היודע והצודק,וזהו.כל השאר הבל הבלים. ההבעה העצמית והאמירה האישית חשובה מאוד,ועליה מתבססת כל ההתנהלות,אך זה קורה ללא "ספירת" הזולת,וללא שימת-לב לצרכיו.רק המקום שלו קיים,ומתוך כך הופך הזולת לישות שקיימת ע"מ לאפשר את מימוש קיומו-קרי-מקום להביע דעה ולהראות כמה חכם ומבריק הכותב (והוא באמת כזה),ובמקביל גם לשמש עזירת אגרוף עבורו,שעליה הוא יכול להתפרץ,ובה להשתלח. יש מקום גדול ל"אני" ולא לזולת,אם כי הצורך הזולת הוא מוחלט,כי אחרת אין לו קיום. הדחף להביע את עמצו גדול מהכל,ועל השגת מטרה זו הוא מוכן לשלם הרבה מחירים חבריים. אם הכיוון נכון,אשמח להעמיק.

למעלה