ניתוח כתב יד

• פותח הנושא HiliJ
  • פורסם בתאריך

HiliJ

New member
ניתוח כתב יד

שלום! שמי הילי ואני בת 21. אודה מאוד לניתוח כתב ידי.

riki t

New member
היי הילי

אני מניחה שלא תאהבי לקרוא את מה שאכתוב כעת, אבל זו ההתרשמות שעלתה לי מהכתב ומתנצלת מראש אם טעיתי או פגעתי. כתב ידך משקף המון חוסר שקט ומתח למרות הבטחון , הגמישות, האדיבות, החברותיות ועוד שאת מחצינה כלפי חוץ. מה שמאוד בלט לי בכתב ידך הוא הצורך להתבלט, לזכות ביוקרה וכבוד ,צורך להשיג ולכבוש תוך העמדת האינטרסים האישיים בראש הסולם, והתחברות לדפוסי התנהגות מסולפים ומודחקים שאינם משקפים את מה שקורה בתוכך ואת מטרותייך ועוד. וכך למשל ניתן לשקף את חוסר היציבות בגישתך לחברה כאשר אדיבות, חברותיות ,דיפלומטיות, טאקט , תכמון והגינות שמקדמים ותואמים לצרכייך , מתחלפים לפתע בעוקצנות, תובענות, ביקורתיות , אי-גמישות, חוסר סבלנות וזלזול כשהדברים אינם תואמים לציפיותייך/דרישותייך/צרכייך.

HiliJ

New member
ריקי...

קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה! דבר שני ממש אין צורך להתנצל, רציתי ניתוח וקיבלתי ניתוח... :) אני חייבת להודות שאני קצת מופתעת מהדיוק שלך, כל מילה שכתבת נכונה במאת האחוזים! אני מופתעת מכיוון שפרשת בפניי דברים שכנראה לא הייתי לגמרי מודעת אליהם, וכשהם נכתבים ונהיים מוחשיים קל יותר להבחין בהם. מאוד מסקרן אותי אילו אלמנטים בכתב היד שלי הובילו אותך למסקנות האלו, אם זו לא טירחה אשמח אם תכתבי. בכל אופן, תודה רבה... פתחת בפניי דברים מאוד מעניינים.

riki t

New member
הילי, הייתי בטוחה שאת הולכת עכשיו

להרוג אותי בדם קר על איך שהייתי ישירה ופגעתי בך , אני שמחה שקבלת את הדברים ברוח טובה ובונה, אין טוב מזה. אני אנסה לחזור אלייך אח"כ בכדי לפרט את האלמנטים באופן בו תוכלי להיות מודעת לזה, אני לא בטוחה שזה נכון לעשות את זה (כאן מול כל העולם), תני לחשוב.... אחזור אחה"צ לכאן או למסר.

HiliJ

New member
:)

ממש לא נפגעתי, במיוחד כי זה פשוט נכון. ותודה שוב... אשמח לשמוע ממך!

riki t

New member
הילי, בהמשך לבקשתך...

אותיות שפולשות מהאזור האמצעי של השורה כלפי מעלה- למשל ש' ה' אותיות ששוקעות מתוך האזור האמצעי של השורה כלפי מטה- למשל ע' , ת' אזור אמצעי של השורה אינו יציב בגודלו - למשל 'בינתיים' אותיות מנופחות ומעוצבות באיטיות וסימטריות , בחלקן מתקשרות לאות הבאה- למשל: 'פר' במספר. תוספות מעבר לתקן בתנועות מתוחות ולא גמישות - למשל ת' 'בתודה' סיומים גדומים וחסומים וחוסמים ברוב סיומי האותיות באזור האמצעי. צורות חוטיות - למשל ק' 'המקובעת' הכרעה של תנועות מיימינות (פונות לימין) בפתיחת אות ובסיום אות - למשל ב' 'בעיסוקים' , ק' 'קרובה'. ויש עוד המון סימנים , כשכל סימן תורם/משפיע על מה שקורה לך, הנושא מורכב מידיי בכדי להסבירו על רגל אחת. בקיצור- הכתב שלך מלווה בהמון המון סימנים מעניינים, שונים ומורכבים כאחד , היה מעניין לצפות בו .

HiliJ

New member
ריקי, תודה רבה על הפירוט!

בכל אופן, צדקת לחלוטין בניתוח שלך...

riki t

New member
בכייף הילי,

אני לא מרגישה נוח איתך, מגיעה לך יותר!! קחי את הזמן (מינימום חודש), ותחזרי אלינו כשתהיי רגועה יותר ,ואז תסרקי שוב לכאן בעט כדורי ואני מאמינה שהדברים כבר ייראו טוב יותר, שולחת לך אנרגיות, ביי.

HiliJ

New member
את ממש מקסימה...

באמת אין צורך להרגיש לא בנוח. אני חושבת שהניתוח שלך היה מדוייק ופתח לי את העיניים. בכל אופן, זו באמת תקופה לחוצה בשבילי, יהיה מסקרן לראות אם יהיה שינוי בעוד חודש! תודה שוב :)

HiliJ

New member
ריקי, הקשבתי לעצתך!

עברו כמעט חודשיים, ומקווה שהשינוי ניכר! אם לא בכתב היד, לפחות בחיים אני מרגישה קצת יותר רגועה (מנסה לפחות). אשמח לאיבחון, תודה רבה! הילי

באמת כתב מעניין

ניתן להאמין שלקחת קשה פרידה שכן את טיפוס חם, מתקשר ומעניק, שחי את הזוגיות 24 שעות ביממה. ולפעמים, אולי מתוך חרדת פירוד את קרצייתית חונקת, שחררי, תרפי, תני מרחב ואל תנסי לדמיין מה עובר לצד השני בראש וספקולציות לגבי כוונות לעתיד ולעוד דקה. גבשי את אישיותך באופן עצמאי ופחות תלותי וקחי בחשבון שאת סובייקטיבית ומושפעת מדי ויכולה עקב כך לקבל החלטות לא נכונות. רק טוב.

HiliJ

New member
תודה אודי

צדקת שאני סובייקטיבית ומושפעת, ואכן אני תמיד מנסה לדמיין מה עובר לצד השני בראש (ולא רק בזוגיות). בכל אופן, תודה רבה על הניתוח. היה מעניין לקרוא!

כי19

New member
כתב מעניין. הילי, את אינטליגנטית חכמה ומלאת

שמחת חיים. וגדושה באנרגיות מוטיבציה,וגן לא מעט חזון לעתיד. לא רק חזון אלא גם פנטזיות וחלומות וורודים. אמנם כל מציאות הייתה קודם חלום,אבל את צריכה קצת לחיות יות ראת עצמך את היום ואת הרגע,וקצת להירע. ופחות לעוף עם הראש קדימה. אני רואה שהקשר עם אבים טוב יותר מאשר עם האמא? ובכלל את סומכת הרבה על עצמך נטו,ולא תולה עצמך במשפחה בכלל. מצידך היית מסכימה גם לגור ביבשת אחרת ובלי המשפחה. הרבה מאוד רעש ועשיית עניין מעצמך ומסביבך,רושם והילה. ואני לא כותב זאת כשלילי,להיפך זו חיובי,אבל תלוי איפה. במקצוע שדרוש התכונות האלה זה ענק ומצויין,אבל בזוגיות למשל זה יכול להוות קצת מכשול לעיתים. אז כדאי לשים לב. מה דעתך על הטיפים האלה?

HiliJ

New member
תודה :)

אז ככה, חלק מדוייק, וחלק הפוך לגמרי... :) מבחינת הפנטזיות והחלומות, אין יותר נכון מזה לגביי. הראש שלי תמיד בעתיד. ואתה צודק שאני צריכה להסתכל גם על ההווה. דווקא עם אמי הקשר טוב יותר, ואני מאוד מאוד תלוייה במשפחה. אני לא מסוגלת לראות את עצמי גרה בעיר אחרת, שלא לדבר על יבשת... :) אבל אני כן סומכת רק על עצמי, ועל המשפחה. מעבר לזה קשה לי לסמוך על אנשים. הנקודות שציינת כמכשול בזוגיות באמת נכונות לגביי. לקחתי לתשומת לבי... נקווה שגם אוכל ליישם :) ותודה על ההתייחסות :)

למעלה