ניתוח כתב ידי.

horse 1212

New member
ניתוח כתב ידי.

(קובץ מצורף) אשמח אם תנתחו את כתב ידי. בתודה.

pumiki25

New member
גלי (כן, אני קוראת חתימות!)

בקצרה, ממש-ממש על קצה המזלג (ומתנצלת שלא מרחיבה, קצת חולה. מקווה שאחרים ירחיבו עבורך!) - רגשנות, הרבה עיסוק בעצמי, באגו ובמיקומך בסביבה העוטפת אותך - עיסוק שלפעמים "מסית" אותך ועשוי לבוא על חשבון ראיית האחר. לעיתים ניתן לתפוס אותך כבלתי מתחשבת, או אפילו כ-מעט שתלטנית. מפגינה ביטחון רב כלפי חוץ ודואגת להבליט נוכחותך, ויטאלית מאוד ובעלת אנרגיות, החלטית, עקשנית וילדותית במידת מה. יודעת לנצל את המשאבים העומדים לרשותך, בעלת ראייה שאפתנית אל העתיד. מתנצלת במידה וטועה, ומבקשת להתחשב שוב במצב בריאותי הרופף...

horse 1212

New member
אני קצת לא מסכימה עם מה שאמרת.

ועכשיו באמת:אני מודה שאני קצת אגואיסטית,ואני לפעמים שתלטנית,בעלת אנרגיות,החלטית,עקשנית,מפגינה בטיחון רב כלפיי חוץ, ושאפתנית אל העתיד. הרבה עיסוק בעצמי? לא ממש. כמו שהזכרתי,לפעמים אני אגואיסטית ושתלטנית,אבל לא במידה כזו ש"מסיתה" אותי. אני לא כל היום עסוקה באגו ובעצמי.ממש לא. גם אמרת:"בלתי מתחשבת ואפילו מעט שתלטנית" אמנם אני שתלטנית מעט,אבל לא בלתי מתחשבת. מה שאני בעצם מנסה להגיד,זה שאני חושבת שיש פה הגזמה לגביי התכונות:אגו,עיסוק בעצמי ושתלטנות. הצגת אותי כמישהי שהתכונות האלו מאוד מאוד בולטות אצלה(ככה לפחות הבנתי ממה שכתבת). אז אגו-כן,אני אגואיסטית לפעמים. עיסוק בעצמי-בקושי,ממש בקושי. שתלטנות-נכון, אני שתלטנית לפעמים. לא הצלחתי לנסח את עצמי טוב,מצטערת. מה,ככה זה שאני רק בת 12.

pumiki25

New member
גלי, תודה על הפידבק...

בגרפולוגיה, ישנו מושג שנקרא "בשלות גרפית". ניתן לאבחן את כתב ידו של אדם שמלאו לו 17 שנים - לא פחות. בשלב שלפני כן, כתב היד שלנו משתנה בעוד אנחנו מנסים לגבש לעצמנו זהות ייחודית, ומושפע תכופות מגורמים חיצוניים במידה מכרעת. כמו כן, אנחנו מתרגלים את המוטוריקה שלנו שאינה בשלה דיו. יכול להיות שראיתי אצלך דברים (העיסוק בעצמי, למשל) שבאמת אינם מאפיינים אותך, אבל מיוחסים לכתב היד כפי שהוא כרגע...בעצם, מה שאני אומרת הוא שאין אפשרות לנתח את הכתב שלך ניתוח מקצועי בשלב זה. מצטערת, ו...בהצלחה

למעלה