ניתוח כתב ידי

smarti3

New member
ניתוח כתב ידי

מידי פעם מעירים לי הערות שונות ומגוונות על כתב ידי .יש לי כמה שאלות לגבי עתידי בכל המישורים-זוגי,מקצועי,חברתי... ומאוד אשמח אם מישהו המוסמך לכך יוכל לנתח את כתב ידי.

smarti3

New member
זה מאוד חשוב לי

אני נמצאת בתקופה של שינויים בחיים ווניתוח הכתב יכול להאיר לי על דברים מסויימים. מכיוון שאין לי כסף לזה אני מאוד אשמח ואודה לכם על כך שתנתחו את כתב היד שלי תודה רבה!!!

כי19

New member
למה יצאה הסריקה בכמה צבעים?

תכתבי 20 שורות ע"ג דף ללא שורות,תוכן ספונטאני מהראש ולא להעתיק ממשהו.תחתמי בסוף את שמך.ציינו גיל ויד כותבת. ואז תקבלי התייחסות בעז"ה.

smarti3

New member
הי תודה

יש לי בעייה עם הסורק הוא מעוות צבעים אבל שוב תודה ואני אשלח פעם נוספת עם כל מה שביקשתם

TIME4U

New member
קצת סימנים מהכתב

תנועה סוערת וחסרת מנוח שמלווה בשיפודים מרובים וסוערים גם באזור התחתי. זוית חדה ותנופית מאוד, האצות בביצוע הכתיבה תוך זוית הולכת ומתחדדת לקראת סיום מילהותנודיות בפריטי הכתב, לחץ משתנה ולא הרמוני תוך הפרזה לא-עיקבית בהפרשים בין הדגשת של קווים לבין רישום רפרופי שיטחי שמלווה בחילול תיכון רפרופי ודילוגי,ומשהו דיי מעניין- הרפייה בלחץ בתחילותיהן של שורות כאשר בהמשכן יש הדגשה בלחץ. הפרדת אותיות סוערת ולא סדירה. התקטנות/התגדלות תנודית, תנודיות של האזור האמצעי מופרז/קטן תוך התקטנות מופרזת לקראת סיומי מילים והתאפסות הקומה ולעיתים קרובות זהות האות מיטשטשת/נעלמת עד כדי אי קריאות. בליטות משתנות תוך תנודיות בהפרזתן וקיצורן גביהה סוערת, שקיעה סוערת, נמיכה סוערת,אי-נמיכה סיומית סוערת, אי עלייה סיומית סוערת. תנודיות בכיוון הנחיית השורה תוך בריחה והתפזרות מהשורה באזור האמצעי.

TIME4U

New member
ועוד

יש התפצלות של ה'אני' שמתבטאת ע"ג הציר האנכי ובכל האזורים וניכר גם רטט שמודגש בשקיעה לאזור התחתון ,בגביהה לעליון, ובקווים המנמיכים/היורדים בגוף האזור האמצעי.

smarti3

New member
../images/Emo121.gifיש לי שאלה ל-TIME4U

אני שוב קוראת את זה ולא מבינה מה זה "ההתפצלות של האני" ומה זה ה"רטט" הזה ???

TIME4U

New member
לsmarti3

אל תיבהלי מכל הסימנים האלו, אלה הם סימנים גראפיים מסויימים שהתווספותם יחד משקפים דפוסים דומיננטים באישיותך, מה שמצביע בגדול על קוצר רוח והתעסקות בו זמנית עם מס' תחומים/דברים מבלי לסיים כל דבר עד הסוף וכמו שצריך, מבלי לתת את הדעת במיקוד עשייה יעילה ותכליתית שתניב תוצאות מספקות, מבלי לאזן את היכולת עם המטרות. ובאשר לרטט שאותו הזכרתי, אולי זה אקראי ואין צורך להתייחס בשלב זה אליו ואולי עשוי להצביע על כעסים/תסכולים כלשהן, בכל אופן בכדי לברר את מהותו צריך לנתח את הכתב לעומק ואין לי כרגע את הכלים המספיקים בכדי להתמודד עם זה וע"כ מעדיפה לא להמשיך הלאה בכדי לא להטעות אותך, מקווה שבהמשך אוכל לעזור יותר.

smarti3

New member
זה באמת נכון מה שאמרת לגבי ה

זה באמת נכון מה שאמרת לגבי ההתעסקות עם מספר תחומים השאלה היא מה לעשות כי לפעמים זה מפריע לי ,אבל אני באמת מתעניינת בכולם אז מה עושים. אגב זה מאוד משפיע עליי כי לדוגמא עכשיו אני לומדת תחום מסויים עובדת בתחום אחר שלמדתי לפני זה ועוד לפני שסיימתי את התואר אני לא יודעת אם אני אעבוד במקצוע הזה כי יש עוד כמה תחומים שעניינו אותי ללמוד אותם. אני גם לא בטוחה אם כרגע אני לומדת את התחום הנכון לי. ???

ורד9

New member
התרשמות

כמה מילים מהתרשמות מהירה את בחורה ערנית למתרחש סביבך,קולטת במהירות את תנאי השטח המשתנים ומתארגנת מחדש בהתאם.זקוקה לסביבה דינאמית ומגוונת. את מסתגלת במהירות לחברה ולסביבה חדשה תוך הפגנת נכונות להשתלב ולתרום מעצמך. גישתך נעימה בדרך כלל ,זקוקה לסביבה הרמונית ויחד עם זאת חשובה לך עמדה יחודית. .

ורד9

New member
וזה אומר

את בחורה אינטואיטיבית ,ספונטאנית וחסרת סבלנות. רצה קדימה וזקוקה לגוון,מתלהבת ודועכת לעתים קרובות ומתקשה בתנאי השגרה. את פועלת בדרך של אילתורים פחות לפי סדר ודברים מתוכננים מראש.

smarti3

New member
קודם כל אני מודה לך ורד נוסף על

כך אני רוצה לדעת איזה מקצוע יתאים לי לפי ניתוח כתב היד שלי ואיזה זוגיות. אגב -אפשר לזהות בעיות בריאותיות על פי כתב היד?(האם רואים כאן משהו שאני צריכה לדעת)

ורד9

New member
אבחנות רפואיות זה ,

תפקידם של רופאים. מקצועות אולי בתחום היחסים הבינלאומיים,תקשורת, ואם את מתעניינת בתחום הטכני אז אולי בשטח הפיתוח והמחקר.

למעלה