ניתוח כתב ידי :)

r e u t 8 8

New member
ניתוח כתב ידי :)

אשמח אם תנתחו את כתב היד שלי.... עם דגש על כשרונות.. תודה רבה :)

shamon51

New member
רעות - מדוע את

חותמת באנגלית ? מדוע החיוך הצמוד לחתימה הוא זוויתי כל כך פה מציירים בעיגול, לא ?

r e u t 8 8

New member
אני לא חושבת..

שיש סיבה מיוחדת שבגללה החתימה באנגלית.. פשוט ככה החלטתי.. אולי יש סיבה שאני לא מודעת אליה.. וגם בקשר לחיוך אין סיבה מיוחדת =] האם ניתן למצוא מכתב היד שלי כשרונות לתחום מסויים?! אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי... רעות :]

shamon51

New member
רשמים

הי רעות, רווחים גדולים בין השורות, המילים וגם בין האותיות שבתוך המילים. מראים שאת מעדיפה להיות עם עצמך ומחשבותיך להתבונן מהצד ולא לתת לכל אחד להתקרב. שומרת על מרחק גם מהקרובים אליך, למעט אולי חברה אחת טובה. החיוך המרובע יכול להתפרש כקשיחות מסוימת בבחינת "לא כל אחד שווה חיוך ממני" או "בנושאים כאלה ואחרים אני די מרובעת" החתימה באנגלית + "פ" גדולה ב"פורום" ו"ד" ב "תודה" מראים על בומבסטיות וחלומות שפורצים מדי פעם וגדלים ללא פרופורציה
לא נורא בהתחשב בגיל 18. ה"ל" שלך אינו עולה למעלה כפי שצריך לפי התקן בסתירה לאותיות האחרות שכן עולות (למרות שלא לפי התקן) מצביע על רתיעה מעיסוק בענינים שברוח, משאיפות בכוון האינטלקטואלי חוסר בטחון מסוים ביכולות. כוון מקצועי - עבודה שבה את עם עצמך או של אחד על אחד. אולי אחות, מטפלת, מזכירה, מנהל לשכה, מורה לחינוך מיוחד

r e u t 8 8

New member
וואי.. תודה רבה קודם כל

אני קצת בהלם.. הכל ממש ממש נכון עליי ובדיוק בתקופה הזאת אני מרגישה ככה בדיוק.. חוץ מהקטע של העיסוק בעניינים שברוח כי זה דווקא נושא שמעניין אותי.. תודה רבה!! :)

למעלה