מחפש כיוון
קודם כל המצב שלך אופייני לרבים אחרים כמו שאתה יודע, ובאמת מסתמן שאין יציבות ברצונות והמעשים ומאידך החשיבה מבולבלת והפעולות לא שיטתיות מספיק כדי להגיע לתובנות שאתה מחפש. יחד עם זאת ביסודך אתה בעל מסירות ויכולת גבוהה לשרת ולעזור לזולת, ניכרת יצירתיות מפותחת, גישה יחודית לטפל תוך שמירה על אידיאלים וקווים שסיגלת לעצמך, על אף הבלבול הפנימי יכולת התקשורת וניהול השיחה שלך יכולה לבוא לידי ביטוי לא רק בסיוע לאחרים אלה גם בתחום דיפלומטי כזה או אחר שדורש לנהל דיונים הדורשים כישורים חברתיים.
בתקופה הזו אתה נמצא בצומת דרכים- תחושת המחנק משפיע על התפקוד היום יומי,פיזור האנרגיה הוא ללא מיקוד ומוביל אותך להתפרס על יותר מידי שטחים, להתלבטויות ונסיגות לסרוגין, ניכר שנסיון לא מוצלח מהעבר מביא אותך לנסות ולפקח על התסיסה הרגשית הזו ולהגיע לשליטה עצמית- שזה לגיטימי בהחלט, אבל פוגע בתהליך להבין לאן אתה רוצה וצריך להגיע, שכן במקרה שלך רצוי שתשמע דעה אובייקטיבית ותקבל הכוונה ל"כאוס" הזמני שנקלעת אליו...
כדאי מאד למצוא מישהו ולשתף אותו בתמונה השלמה של הרקע שלך, המעצורים הרגשיים שמעיקים ולנסות לטפל קודם כל בהם ולאחר מכן לבדוק את האופציות לקריירה בראש שקט ובעיקר מפוקס.
לדעתי התכונות שלך מגוונות, אבל בגלל קבוצת התכונות "ההססניות" הייתי חושב שמתאים לך קודם כל מקצוע שלא צריך בו "מרפקים", לא עריכת דין למשל או מפקד תחנת משטרה. לפי התכונות שכן בולטות- יצירתיות, גישה מפותחת לאנשים ורצון לסייע- יחד עם יכולת התקשורת שיכולה להיות בנתיב טיפולי- הייתי מציע שתחשוב על קריירה שמכילה בתוכה אלמנט של הדרכה בשילוב של תחום מהפסיכולוגיה- ריפוי בעיסוק, תרפיה באומנות, יועץ בתחומים שונים,פסיכולוגיה התפתחותית או להדריך קבוצות בהתאם לתחומים שתלמד.
רמת הקושי במקצוע שתבחר תלויה עד כמה תביא את המשמעת עצמית והשיטתיות גבוה- והם יתרמו רבות להביא לידי ביטוי את היכולות האלה, הייתי חושב גם על קאוצ'ינג במקרה שלך.
בהצלחה!