ניתוח כתב ידי

ניתוח כתב ידי

שלום רב,
קוראים לי דניאל ואני בן 20 :)
אשמח אם תוכל להציץ בכתב היד שלי ולומר לי האם כדאי לי בעתיד להמשיך לעסוק בתחום ההדרכה וההוראה או שעלי לשקול ללמוד מקצוע שונה?
וכמו כן אם תוכל לתת לי בקצרה נקודות חוזקה וחולשה על עצמי, אני אשמח.

תודה רבה!

Magic54

New member
מחפש כיוון

קודם כל המצב שלך אופייני לרבים אחרים כמו שאתה יודע, ובאמת מסתמן שאין יציבות ברצונות והמעשים ומאידך החשיבה מבולבלת והפעולות לא שיטתיות מספיק כדי להגיע לתובנות שאתה מחפש. יחד עם זאת ביסודך אתה בעל מסירות ויכולת גבוהה לשרת ולעזור לזולת, ניכרת יצירתיות מפותחת, גישה יחודית לטפל תוך שמירה על אידיאלים וקווים שסיגלת לעצמך, על אף הבלבול הפנימי יכולת התקשורת וניהול השיחה שלך יכולה לבוא לידי ביטוי לא רק בסיוע לאחרים אלה גם בתחום דיפלומטי כזה או אחר שדורש לנהל דיונים הדורשים כישורים חברתיים.
בתקופה הזו אתה נמצא בצומת דרכים- תחושת המחנק משפיע על התפקוד היום יומי,פיזור האנרגיה הוא ללא מיקוד ומוביל אותך להתפרס על יותר מידי שטחים, להתלבטויות ונסיגות לסרוגין, ניכר שנסיון לא מוצלח מהעבר מביא אותך לנסות ולפקח על התסיסה הרגשית הזו ולהגיע לשליטה עצמית- שזה לגיטימי בהחלט, אבל פוגע בתהליך להבין לאן אתה רוצה וצריך להגיע, שכן במקרה שלך רצוי שתשמע דעה אובייקטיבית ותקבל הכוונה ל"כאוס" הזמני שנקלעת אליו...
כדאי מאד למצוא מישהו ולשתף אותו בתמונה השלמה של הרקע שלך, המעצורים הרגשיים שמעיקים ולנסות לטפל קודם כל בהם ולאחר מכן לבדוק את האופציות לקריירה בראש שקט ובעיקר מפוקס.
לדעתי התכונות שלך מגוונות, אבל בגלל קבוצת התכונות "ההססניות" הייתי חושב שמתאים לך קודם כל מקצוע שלא צריך בו "מרפקים", לא עריכת דין למשל או מפקד תחנת משטרה. לפי התכונות שכן בולטות- יצירתיות, גישה מפותחת לאנשים ורצון לסייע- יחד עם יכולת התקשורת שיכולה להיות בנתיב טיפולי- הייתי מציע שתחשוב על קריירה שמכילה בתוכה אלמנט של הדרכה בשילוב של תחום מהפסיכולוגיה- ריפוי בעיסוק, תרפיה באומנות, יועץ בתחומים שונים,פסיכולוגיה התפתחותית או להדריך קבוצות בהתאם לתחומים שתלמד.

רמת הקושי במקצוע שתבחר תלויה עד כמה תביא את המשמעת עצמית והשיטתיות גבוה- והם יתרמו רבות להביא לידי ביטוי את היכולות האלה, הייתי חושב גם על קאוצ'ינג במקרה שלך.
בהצלחה!

תודה רבה!

אני מתחבר להרבה מרוש דברים ממה שאמרת, חלקם לשמחתי ולצערי... בייחוד בתקופה האחרונה.
תודה רבה על ההכוונה - נהנתי לקרוא!

בעתיד נדבר שוב דניאל.

היות וכפי שציינת אתה עדין נמצא במסגרת צבאית המכתיבה את דרכך וצעדיך,בחירותיך אינם חופשיות אלא תלויות בשיקולי
מערכת.
יכול להיות שאתה נהנה מאוד מתפקידך הצבאי בתור מדריך אולםםםםם,אין להתעלם מהעובדה שאתה נתון בתוך מסגרת המכתיבה לך את
תפקידך ויכול להיות שאם היית נוחת בתפקיד אחר גם שם היית מוצא סיפוק.
כתב ידך מכיל כרגע המון אלמנטים של מתח רב מתחת לפני השטח,כך שהתמונה שאתה מנסה לצייר היא לא בדיוק האידיליאה עבורך.
הייתי שמח שתעלה את כתב ידך לאחר שיחרורך מהצבא ואז נראה איך אתה במסגרת חופשית.

כל טוב ובהצלחה.

קודם כל תודה על ההתייחסות

אך אשמח אם תוכל לפרט טיפה יותר מה אתה רואה כי אני באמת נמצא בדילמה מבחינה זו...
כמו כן אם תוכל לגעת קצת בעניין נקודות החוזקה והחולשה זה מאוד יעזור לי.

תודה רבה לך!

אחזור על דברי בשנית.

כוונתי היתה שכל עוד אתה נמצא במסגרת צבאית בה כידוע לכל, יש חוקים והתנהלות שונה לחלוטין מאשר בחיים
האזרחיים לא אוכל לדון בשאלתך.
יש בכתב ידך הרבה סימנים המעלים בי סימני שאלה לגבי התנהלותך הטיבעית.
ניכר שאתה אוהב להתבלט ולהיות יחודי בכל אשר תפנה,אתה אוהב ללבוש ולהחליף מסכות בדרכך,ניתן לדמותך לשחקן
על בימה הפושט ולובש דמויות בהתאם לתפקיד.
כרגע אתה גם נמצא בתפקיד משמעותי בחייך אותו אתה נאלץ לשחק תפקיד של " מדריך" אולם יש לקחת בחשבון מה יקרה
לאחר גמר ההצגה הגדולה,לאחר כיבוי האורות ופינוי הבמה.
האם תרצה להמשיך שוב באותו תפקיד,או לחילופין לעטות על עצמך תחפושת חדשה ושונה ולגלם דמות חדשהושונה.
כרגע בל נשכח שאתה נמצא במסגרת המכתיבה את צעדייך,אולם במסגרת בה אתה אדון לגורלך ודרכך קשה לי להצביע
כעת על איזה מסכה תעדיף אז לעטות.
יש רק לקחת בחשבון שלעייתים מרוב לבישת מסכות שונות,אתה הולך ומתרחק מדמותך האמיתית.

בהצלחה.

למעלה