ניתוח כתב ידי

shlulit

New member
ניתוח כתב ידי

אומנם אני מתחת ל- 18 אבל אני מעוניינת בניתוח כבר היד שלי (כבר הרבה זמן) ולכן אשמח לשמוע כל דבר.. תודה מראש!

shlulit

New member
בזמנכם הפנוי...

אני אהיה סבלנית מכיון שהבנתי שכולם עסוקים בימים אלה.

אריק!

New member
הי. עשיתי לך נתוח אבל בטעות נשלח

הנתוח שעשיתי ליעל, למטה יותר. אנסה שית. אריק.

אריק!

New member
איזה יופי אנחנו כמעט באותו גיל אז

ובכן, את נראית לי בחורה חרוצה ואחראית, אפילו משקיענית, גם מסורה ובעלת כושר הבעה ומסרים. מעט לוחצת, פעמים רוגזת מבקרת חלקיות שטחיות מצד אחר - ללא בדיקה לעומק, השגחה מחייבת מקרוב. מפצירה וטורחת רבות היכן שזה חשוב, לדעתך, עד כי ניטש ויכוח קל עד כמה זה חשוב, או שמא גוזמה. הכל באווירה הכי נעימה וחברית שניתן. שאיפה לשלמות מבחינת טפול בצרכים וחובות ומתן שרות, עם בגרות והתפשרות הכרחיים, רכוך השפוט. שחיקה, עייפות ועומס מעיק מדי, בלתי פוסק מעיב על חדווה והתלהבות. כך שהזרימה החברותית, מורלית תקשורתית, אופטימית מעודדת שאת מקרינה יש בה אילוץ מסויים, אולי אשליה של קורת רוח מעבר לתחושה. התמכרות לטפול סביב השון ? ללא הפוגה ? עודף אחריות על שכמך ללא חלוקה מאזנת. קצת בהתמוטטות ( לא במשמעות פתלוגית ) וחסימת חיוניות טבעית. רגישות יתר לדברים קטנים אך בעינים מפריעים להרגשה טובה וכד´, ויתכן טון קובלני. עודף הלחצים שאת במו ידיך כולאת את עצמך בתוכם, נשאבת לתוכם, מחסיר אנרגיות רוחניות ( למען פתוח אישיותך בתחום הרוח ושאיפות ) ובתחום האינטימי. בהקשרים אלה יתכן קושי של התחברות ושנות פיוז, יש הצדקות של חוסר פנאי, לא בשלו התנאים, בעתיד יחול שנוי וכד´. נראה לי שאת חייבת להשתחרר ממעגל מספק ומתסכל כאחד, שאת אולי משכנעת את עצמך שהוא פרי בחירתך. חזרה מהירה למעגל תעסוקה ישיב מחדש אנרגיות ודמוי שנחבלו. לסכום, למרות שהארכתי זה אבחון שטחי מהמסך ולא לייחס לו משמעות וחשיבות מעבר לכך. בכבוד רב אריק - מותש לאחר הפגישה עם ידידי בוש.

ליטן א

New member
משהו פה לא הגיוני...

אריק - היא באותו גיל שלך?? הרי הבת שלך יותר גדולה ממני, והבחורה החביבה (והנאה?) יותר צעירה ממני.. (אמנם בחצי שנה, אבל עדיין צעירה..
) כנראה אתה מותש מדיי... ההודעה הזאת הייתה מיועדת למנותחת יעל, מהת´רד הקודם..
לא נורא... Shit happend... חרא קורה..
לפחות מכבי ניצחה, וראובן עובד הוא המלך החדש של מכבי. יפרוש נמני לאלתר. המלך פורש - יחי המלך החדש! עובד - הנשמה החדשה של מכבי. ביי בינתיים ליטן, המעריץ החדש של ראובן עובד (למרות שהוא דומה לאוטיסט..)

astral travel

New member
לא שתבין גם לגביי יעל הוא חיי על

אשליות ! אוליי הוא התכוון לומר שהוא פי שתיים מהגיל שלה (היא בת 27) אבל קטונתי מלדעתי מה בדיוק הלך בקטע הזה בכל מקרה חופשי, זה טוב לתת לקשישים להרגיש צעירים מידיי פעם
אינך חושב כך אריק ?
אסטראל "בצחוק בצחוק - לא עם הגרזן !!"

אריק!

New member
מה לא הגיוני פה ?

תראה, עשיתי איזה אבחון ליעל ושלחתי, פתאם נתקלתי בכתב נוסף של שלולית, והחלטתי לעשות משהו אינסטנט. היות שהיא כמעט בגילי, היא 16 ואני 17 ורבע, כתבתי בכותרת את מה שכתבתי ושלחתי. להפתעתי בגוף האבחון הופיע האבחון שכתבתי מספר דקות קודם ליעל. את מה שכתבתי לשלולית עד לרגע זה לא איתרתי. עכשיו לגבי הגיל, כזכור לך במיפגש בינינו היה שם אב ובנו, זוכר ? מה, חשבת שאריק זה האב ? חה חה חה, אריק זה הבן שבאופן חד פעמי לחלוטין הוציא פעם אחת החוצה את אביו כדי שיראה עולם. שלך אריק.

אריק!

New member
תשמעי, הנתוח שכתבתי לך הלך אבד אי

שם ואין לי מושג למה ולאן. רק הכותרת היא הכותרת המקורית. היות שזה מהראש ולא כתבתי דבר, אין לי ממה להעתיק, אז מאוחר בלילה, מקסימום מחר בבוקר אכתוב משהו נוסף. סליחה. אריק.

אריק!

New member
נדמה לי שיש בך

להט וטמפרמנטיות, מוחצנות וישירות גם כן, כבוד עצמי מפותח וחוסר נכונות לספוג השפלות. לעתים מקצינה ותוקפת מלולית ולא נשארת חייבת. גם רגשות מפותחים, לעתים גודשים מתוך חוסר רצון להבליג, בד"כ באיזון ופרופרציות עם ההגיון וגבולות הנמוס והטאקט. לפעמים לא. יש מסירות וחברות, ´הכל או לא כלום´, להפוך ולהזיז כדי לקדם ולסייע למי שאת מעדיפה/אוהבת, ולהיפך. גם שאפתנות להתקדם למעמד מכובד והשפעה. קולטת בחושים מה קורה כאן. לפעמים קצת מתגרה פרובוקטיבית ? לגרום לאחר לצאת משווי משקלו, לערער בטחונו בעמות כלשהו ? תוצאה של התגברות היצרים ונחישות לנצח. נוכחות ומורגשות, יכולות שכנוע. אסרטיבית. קולטת ומעבדת רשמים במרחב וסומכת על ´תחושות בטן´ יותר מאשר על נתחנות ולוגיקה מסודרת. עד כאן. ממתינים להתייחסותך, אנא בהקדם כי יש לי בחינה חשובה השבוע וגם עבודה בהיסטוריה. בברכה אריק ואביו. אריק ואביו.

shlulit

New member
תגובתי-

תשמע, קראתי את הניתוח שלך ואם לומר את האמת הוא לא ממש מתאים לאופי שלי, עד כמה שאני מכירה אותי..
מה שכן נכון זה "יש מסירות וחברות. ´הכל או לא כלום´, להפוך ולהזיז כדי לקדם ולסייע למי שאת מעדיפה/אוהבת". וגם נכון שיש בי שאפתנות להתקדם למעמד מכובד ושאני "קולטת בחושים מה קורה כאן". יותר מזה לא מצאתי דברים שממש נוגעים לי. תן לי לעבור על זה עוד כמה פעמים, אולי אשים לב למשהו נוסף. תודה על הניתוח.

shlulit

New member
תגובתי-

תשמע, קראתי את הניתוח שלך ואם לומר את האמת הוא לא ממש מתאים לאופי שלי, עד כמה שאני מכירה אותי..
מה שכן נכון זה "יש מסירות וחברות. ´הכל או לא כלום´, להפוך ולהזיז כדי לקדם ולסייע למי שאת מעדיפה/אוהבת". וגם נכון שיש בי שאפתנות להתקדם למעמד מכובד ושאני "קולטת בחושים מה קורה כאן". יותר מזה לא מצאתי דברים שממש נוגעים לי. תן לי לעבור על זה עוד כמה פעמים, אולי אשים לב למשהו נוסף. תודה על הניתוח.

shlulit

New member
עברתי שוב על מה שכתבת לי,

אכן מצאתי עוד משהו שהוא נכון לגבי, אבל הניתוח עדיין לא מדויק מספיק לדעתי..

למעלה