היי הילה
אני מודה שהיה לי מאודדדדדדד קשה לנסות להבין את הדינמיקה שלך דרך כתב ידך, בכל פעם ניסיתי לכתוב לך מחדש ובכל פעם החלטתי למחוק ולנסות לחשוב שוב...במטרה להצליח להבין ולהעמיק יותר, בסופו של דבר החלטתי לנסות להכריע ולכתוב לך משהו כי הבטחתי שאשתדל מאוד, לא בטוחה שאני לא טועה ועם זאת אשמח לשמוע את חוות דעתך על מה שתקראי כעת , וכמובן- גם את חוות דעתם של החברים הנוספים בפורום. בחורה רצינית, אחראית, מהימנה, מאורגנת, מסודרת, בעלת טאקט, קפדנית ,יסודית, משדרת ביטחון ונחישות, בעלת מוטיבציה , כשרונית , מקצועית בתחומך , בעלת ביקורת עצמית ומשמעת פנימית חזקים , מתוכננת וזהירה. מתקשה להיפתח , לזרום ולפתח את כישורייך ביעילות בשל אי אלו מעצורים, בלימות , הסתגרויות , הדחקות וקושי להתגמש - הנ"ל מלווים בתעקשויות והצטדקויות. בולט מאוד הצורך החזק שלך לשמור על חזות מאוזנת, יציבה , בוטחת וגמישה כלפי חוץ, כאשר בתוכך ישנה התנגדות שוללנית לאקטים כלשהן שמלווה באי-גמישות כבר בגישתך ועמדתך ומקשה עלייך לפתח את כישורייך וקשרייך לאפיקים מקדמים, ייתכן מאוד שהמקור לשוללנות נובע מחוויות ומשקעי עבר שמלווים בלא מעט הדחקות ומאבקים פנימיים שהותירו משקעים לא פתורים שבולמים אותך.