ניתוח כתב היד

sivas23

New member
ניתוח כתב היד

שלום לכם!
אני חדשה פה בפורום. ואני זקוקה לייעוץ והכוונה אישית, אני פונה לפורום הזה מכיוון שאני רוצה לדעת קודם כל מי אני לפי ניתוח כתב היד שלי.

אני מאמינה שברגע שאני אבין מי אני, אז אני אוכל להבין לאיזה כיוון לפנות. אני כרגע מרגישה כמו מעין צומת דרכים בחיי.

אני אשמח להתייחסותכם :)

תודה והמשך יום נפלא!!

שלום לך יהודיה בת חייל .

הרשי נא לי להתיחס לכתב ידך אותו חלקת עימנו בחפץ לב לקבלת תובנות על מי את מה את והיכן מקומך בפאזל החיים שלמולך .
מי את ?
את בחורה הנמצאת בפרשת דרכים ומכאן עולות שאלותייך לגבי המשך דרכך בניווט החיים .
מנגד חרף שאלותייך את צריכה לעצור ולפשפש עמוק בקרבייך ולשאול האם את נמצאת כרגע בשלב הלמדא כלומר האם את בנויה יכולה ומסוגלת
לקבל את תשובות ניווט החיים או שמא שאלותייך הם כרגע רק שלב הכנת הנפש אולם לא שלב מתן קבלת התשובות הכלתם ומימושם מן הפנים
אל החוץ .
הרי נאמר שאדם הוא כמו כד הנועד להכיל את תובנות החיים אולם כדי לקבל תובנות חיים חדשות עלינו לרוקן את הכד אחרת אין מקום כניסה
לתובנות נרכשות חדשות .
שלב מציאת האני התעסוקתי כאן אני מתיחס לאותיות הליטוף שבכתב ידך היותר מאומרות לי שכיוונך בחיים התעסוקתיים הוא עדין שלב החיפוש
ולא שלב המציאה התעסוקתית למה הדבר דומה ?
הדבר דומה לאותו גוזל ציפור רך בשנים שבבוא היום יפרוש כנף וימריא למרחב אולם לפני למידת פרישת הכנף עליו ללמוד לעמוד על רגליו .
האני הזוגי בהתבונני באותיות החיבור הזוגי בכתב ידך אני רואה חיבור רופף בין אותיות הכמיהה לבין אותיות הזיווג דבר שלא מאפשר לאותיות
האני מזווג הזיווגים להתמזג .
כרגע את לא באמת רוצה ושואפת להיות בקשר זוגי של זיווג זיווגים אלא יותר בקשר של כמיהה למגע גופני ליטוף חום והקשבה על בסיס הקשבתי
נטו ללא התערבות כלל מהצד שכנגד .
שתיהיה לך גמר חתימה טובה ומציאת נתיב דרך חייך הנכונה עבורך .

למעלה