ניתוח כתב היד

Private Diary

New member
ניתוח כתב היד

שלום גרפולוגים וחובבי התחום. בוודאי תהיתם מהו תוכן ההודעה =] אודה לכם מאוד אם תוכלו לנתח את כתב ידי. אני סבור שלא נתקלתם בכתב דומה בעבר. את כתב היד, תוכלו לראות באמצעות לחיצה על הקישור הבא: http://www.siz.co.il/my.php?file=hflmmnft2lwo.jpg (העליתי אותה לרשת מפאת גודלה) בברכה, PrivateDiary

Private Diary

New member
תודה רבה

שייקה - על הקישור וגאיה - על שהארת את תשומת לבי. ותודה לכל שאר המנתחים והמנתחות - לי, אישית, אתם משמשים דוגמה, כמי שמוכנים לעזור ולבצע את עבודתם מדי פעם, גם היא בחינם. כל עוד זו עבודה מהנה שאתם אוהבים אותה - אני מסוגל בהחלט להבין אתכם.

riki t

New member
היי לך Private Diary

ראשית- הכתב שלך מורכב ,מעניין ומסקרן אותי במיוחד , וכך גם אתה. אשמח להתעמק בו בהמשך ולנסות לסייע לך, מה שיכול לקרות לדעתי רק החל מהשבוע הבא והלאה,כך שאם אתה מעוניין אז תישאר בסביבה ואו שתאותת אם מתאים לך ואני כבר אדע איך לאתר אותך בהמשך. לפני שאכתוב לך מס' דברים שבולטים וניכרים מכתב ידך, הייתי מאוד רוצה לראות כתב יד נוסף שלך מהתק' שלפני שהתחלת בתהליך של חקר וגילוי אישיותך לעומק, דבר שמאוד עשוי לסייע. מעבר לזה חשוב לי לדעת אם עברית היא שפם האם שלך ואם נולדת בארץ ואו מתי עלית לארץ (גיל). כעקרון ובגדול וגם מהתרשמות דיי שטחית, אני חושבת שאתה אדם רגיש ובעל אכויות לא מעטות, אך ככל הנראה עברת כברת דרך ארוכה בחיים (אכן דרך לא קלה) שהשפיעה לא מעט על שיפוטך , דימוייך העצמי והקשתה גם על הסתגלותך לחברה ולחוקיה ועל יכולתך למקד את עצמך ביעילות תוך מימוש הפוטנציאל שטמון בך. כך שלדעתי עליך להבין קודם מה, איך, כמה, למה וכד' בנוי הפאזל הרגיש של רקמת נפשך בכדי שאכן תוכל להתמקצע בהמשך ולנתב את דרכך בחיים באופן ממוקד ויעיל תוך השתחררות מאותם מוקדים שכ"כ מקשים ומשפיעים עליך.

למעלה