ניתוח- כן או לא?

jimyjim

New member
ניתוח- כן או לא?

שלום! אני לא חברה בפורום, אבל לצורך העניין אתם נראים לי האנשים הנכונים לפנות אליהם. היום היה לי ויכוח קטן עם חברה שלי, אם אנג'לינה (המושלמת!) עברה ניתוח פלסטי, ליתר דיוק, האם עשתה משו עם השפתיים שלה או שכך נולדה... אני כמובן טענתי שהכל שלה, אבל היא התעקשה שזה לא יכול להיות. עכשיו...ראיתי תמונות שלה מילדות, וגם הראיתי לה...אבל היא עדיין מתעקשת שהיא עברה ניתוח. רציתי לדעת קודם כל האם זה נכון? למרות שאני בטוחה שלא... ודבר שני, אם הכל טבעי אצלה, האם יש לכם איזושהי כתבה או משו שמוכיח את העניין? תודה רבה מראש!

jimyjim

New member
תודה רבה!

אני אראה לה מחר, אם עדיין לא תאמין, אז בעיה שלה. לאנשים פשוט קשה להאמין שקיימים אנשים מושלמים... אחלה פורום!

Im The Sun

New member
אמממ...../images/Emo42.gif

אנג'לינה לא מושלמת, יש לה גם כמה פגמים!! כשאני אעלה עליהם אני אפתח שרשור.

mor1212

New member
אני יכולה רק להראות לך תמונה שלה

שרואים בבירור שכך היא נולדה!הרי לא יכול להיות שילדה בת 9 תעשה ניתוח להגדלת שפתיים.טבעי טבעי אוףף בע.. תקשיבי.. אני לא מוצאת את הסרטון הזה.. רציתי לעשות סקין שוט אבל לא מצאתי ת'סרטון.. אבל אני יכולה להבטיח לך שהשפתיים שלה טבעיות לגמרי!

jimyjim

New member
אותי לא צריך לשכנע...

הבעיה היא שאני יודעת שהכל אמיתי, זה נראה ככה לפי התמונות, אבל חברה העיקשת מסרבת להאמין, בגלל זה חשבתי שאולי יש לכם קצת יותר מידע.

¥EleVatioN¥

New member
לא עברה כלום../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

היא נולדה ככה והכל טיבעי ואת יכולה להתסכל בגלריות בתמונות שלה שהיא הייתה קטנה יותר ותראי שכבר מאז היו לה שפתיים גדולות היא אפילו אמרה פעם שבגלל זה ירדו עליה הרבה בביצפר גם

mor1212

New member
היא יודעת שזה אמיתי! פשוט חברה שלה

לא מאמינה לה! טוב אז אני אומרת שזו בעיה שלה ואת לא צריכה להתווכח איתה על זה שתישאר אנטי

למעלה