ניתוח כיס המרה

chudilo

New member
ניתוח כיס המרה

שלום לכולם אני בן 22 ויש לי כמה שאלות , מזה 7 חודשים שאני סובל מכאבי בטן וגב עזים , הייתי במיון הרבה פעמים כתוצאה מכאבים , מכל הבדיקות שעשיתי הכל תקין . בינואר אושפזתי לשבוע מ SK 6000 אבל מבדיקות נוספות לאחר מכן ה- SK שלי התייצב . והמשכתי לסבול מכאבים. עשיתי גסטרוסקופיה וגילו שיש לי גסטריטיס קלה , נטלתי כדורים אך כל זה לא עזר . ביום חמישי עשיתי CT , והופנתי ע"י רופא משפחה לכירורג . להלן התוצאות . " בוצע CT בטן , דפנות כיס המרה מעובים ובלתי סדירים , הסתיידויות קטנות בחלקו התחתון , נוזל מועט מאורגן סביבו , האונה הימנית סמוך לכיס המרה בולטת יותר בפזה הוריד האחת המוקדמת וחולפת בפזה הורידית המאוחרת" . הוחלט ע"י כירורג לבצע ניתוח להסרת כיס מרה כעוד חודש וחצי לאחר שיעבור הדלקת . השאלה שלי כזו ... עד כדי כמה חשוב לבצע ניתוח זה ומה הן ההשלכות של הניתוח ? וכמה יכול להשתנות התפקוד שלי לאחר הניתוח ? אני מתחנן טיול תאילנד והכירורג אמר שאין בעיה שאני אסע . מה מותר לי לאכול מה אסור ? מודה לכם מאוד .

kaasper

New member
לאחר שעברתי את הניתוח...

אני רוצה להגיד לך שזה כלל לא רציני... אומנם עברתי אותו בנסיבות אחרות אבל הפרוצדורה עצמה כוללת יומיים אישפוז וזהו לאחר מכן קצת כאבים (בעיקר כשמתעתשים) וזהו כרגע התפקוד שלי רגיל ביותר ואני לא סובל מבעיות מיוחדות (בהקשר לניתוח). שיהיה בהצלחה.

כיס מרה

יש לראות את ה CT ואולי עדיף אולטראסאונד בטן ולשמוטע בדיוק את הסיפור ולךבדוק אותך כדי להמליץ בפניך על הפתרון

למעלה