ניתוח טחורים (פיסורה) פעמיים

מפוצלת

New member
ניתוח טחורים (פיסורה) פעמיים

תוך חודשיים. האם יש כתובת לתביעה? יש תוצאות מספקות לתביעות? לאחי התפתחה בעית טחורים שהחמירה. הוא הופנה למרכז הרפואי רמת אביב. לאחר הניתוח הראשון הוא המשיך לסבול מכאבי תופת שרק התגברו. לוחם לשעבר בלבנון שנושך את השפתיים עד זוב דם ובוכה כמו ילד מכאבים. לאחר חודשיים וחצי עשו לו ניתוח שוב לניקוז הנוזלים ואז התברר שהכאבים נוצרו כי הוא לא עבר חוקן לפני הניתוח הראשון ולכן המקום הזדהם בצורה חמורה. הניתוח השני היה לאחר חודשיים של תחנונים שלנו שינתחו אותו כמה שיותר מהר!!! רק חודשיים וחצי לאחר הניתוח השני אחי החל להרגיש פחות כאבים. ועכשיו מה שהורס את חיי!!! כדי להקל על כאביו כי הניתוח עוכב ע"י הרופאים, אחי שהיה נגעל מסיגריות, החל לעשן גראס. הפעולה של הגראס הרפתה לו את השרירים והקלה לפרקי זמן קצרים על הכאב, לכן הוא עישן המון. לאחר 5-6 חודשים כאלה, כשרופאיו ידעו על העישון, הוא התמכר. כעת אחי הוא חולה נפש כתוצאה מהעישון האגרסיבי, המשפחה שלי פשוט הושמדה, אמא שלי מתדרדרת במהירות למחלות לב דם עצבים וסרטן והחיים שלנו עצרו מלכת. אני די מיואשת מהחיים האלה ומה שרע לי כל כך זה שכבר 3 שנים אני מנסה ללא הצלחה לעזור לאחי לצאת מהשיטיון שלו. הוא מסרב לקבל טיפול פסיכיאטרי. הוא טוען שהרופא התעלל בו בכוונה כי הוא רופא צבאי לשעבר ולאחי יש כל מיני תאוריות על קונספירציות ממשלתיות שקשורות אליו והוא צועק אותם בקולי קולות כשעיניו מתחננות שאני אאמין לדבריו. הוא פשוט לוקה בנפשו ומנותק מהמציאות. מה אני עושה? ניתוח פיסורה כפול שהרס את כל עולמו ועולמי. אני מתחננת לעזרה מקצועית.

מציעה לפנות לעורך דין

עליכם לפנות לעורך דין בתחום הרשלנות הרפואית: תצטרכו להוכיח כי הניתוח השני נובע מרשלנות של הרופאים במהלך הניתוח הראשון. במידה והצליחו להוכיח זאת - תצטרכו גם להוכיח כי מצבו הנפשי הקשה הוא תוצאה של האירועים הללו. במידה ותצליחו בכך - אחיך יזכה לפיצוי. לגבי הנושא הרפואי - אתם מוכרחים למצא לו רופא פסיכיאטר מתאים שיתן לו טיפול שישפר את מצבו הנפשי. ייתכן שגם את ואמך זקוקות לעזרה פסיכולוגית על מנת לתמוך בכן בתקופה קשה זו.

מפוצלת

New member
תודה על התשובה ועוד שאלה..

אולי את תדעי לתת לי תשובה... איך משכנעים לוקה בנפשו לקבל טיפול רפואי, ברמה של פגישות קבועות עם פסיכיאטר ונטילת כדורים? אני - ניסיתי הכל. אגב, אין לי כסף לפסיכולוג... גם לא של קופ"ח. תודה רבה.

למעלה