הי שיר,
הניתוח לא מעמיק ועלייך לדעת שאני מתחילה ... אבל בגדול: 'ילדה טובה', ממושמעת מסודרת,יודעת לקבל מרות לא נראה לי ,למשל, שאת בתקופה של מרד (מה שמאפיין את גילך) לא בועטת במוסכמות אלא פועלת על פי החוקים והכללים ומשתדלת לרצות את כולם (הורים מורים חברים...) רצינית , מסודרת, בעלת משמעת עצמית , מתמידה. חשוב לך שיאמרו עלייך דברים טובים ולכן את צריכה "להוכיח" את עצמך (ציונים טובים ... ) שקטה, הבעת הרגשות קצת עצורה ,פגיעה ורגישה זקוקה לפינוק ולאהבה מרוכזת בעצמך (הרהורים, דמיון, חולמנות, כותבת שירים ???) עם זאת, חביבה, נעימה פשרנית סבלנית ויודעת להקשיב לחברות לפטפט ו'לדסקס' ... מעדיפה את המוכר והידוע לא כל כך אוהבת הפתעות צריכה לדעת מראש, אולי בגלל שקשה לך להסתגל במהירות ולאלתר במקום . לא מעיזה כל כך לעשות דברים חדשים ,פוחדת משינויים, לא נסחפת אחר חברים והרפתקאות... משתדלת להשאר בשליטה. מאמינה ומתרשמת ממה שעינייך רואות ולא ממה ששמעת. רוצה הוכחות בכדי להאמין בעלת חוש אסטתי למנתחים: לא פירטתי סימנים ליד התכונות, אבל באופן כללי התיחסתי לכתב התקני, הצורני, ולתנועה המבוקרת (ביחס לזה שחשוב לה לרצות...) הכתב הכלול, הצנטריפטלי והאזור האמצעי המפותח (אגוצנטריות, מרוכזת בעצמה...) S לה סן, יונג מופנם , ארגון... (משמעת, שמרנות, רגש מודחק...) בבקשה הוסיפו ותקנו אותי אם אפשר.