ניתוח הטריילר.

funkey monkey

New member
ניתוח הטריילר.

לאיודע אם מישהו עשה את זה, אבל הנה תרגום מילולי למה לעזאזל קורה בטריילר(לפי מה שאני הבנתי בכל אופן): *לוגואים בלה בלה* מתחילים עם ספינה שמזכירה את הספינה האימפריאלית שהיוותה בתור המעבורת של דארת' ווידר, שלצידה 3 ספינות שמזכירות טיי-פייטרס טסות לעבר קורסאנט משם בתוך קוראסנט רואים את פלאפטין אומר לסקיווקר הצעיר "הצד האפל של הכח הוא דרך להרבה יכולות, חלקן נחשבות כעל-טבעיות", סקיווקר הצעיר שואל "האם אפשר ללמוד את היכולות הללו?" ופלאפטין עונה "לא מהג'דיי" משם רואים את אובי-ואן אומר לאנאקין "המועצה רוצה שתעביר מידע על כל פעולות הקאונסלר", (ברקע רואים את גנרל גרוויוס בלווית 2 דרואידים) ואנאקין עונה "זאת בגידה", אובי-ואן אומר לו "אנחנו במלחמה" קרב חלל בין הפדרצייה לרפובליקה, וכמה משובטים מתפוצצים להם. רואים את אנאקין מתיישב ליד פלאפטין באולם כלשהו, בזמן שהוא צופה במעין בועות (אני חושב שזה מופע בידור כלשהו, לא הולגרמה של מלחמה לפי איך שכולם יושבים שם בסבבה), ושומעים ברקע את מייס ווינדו אומר "מסוכן מאוד לשים את שניהם ביחד, אני לא חושב שהנער יכול להתמודד עם זה, אני לא סומך על זה". ושוב לייזרים ומשובט מתפוצץ. פלאטין אומר לאנאקין "אני צריך את עזרתך, בני, אני ממנה אותך לנציגי במועצת הג'דיי" פה רואים את אנאקין מול המועצה, ו2 חברי המועצה בכחול. (לפי השיבובים שרואים בדמויות של המאסטרים בכחול, אפשר לראות שזה הולוגרמה ולא יצוג של הפורס) ומייס ווינדו אומר לאנאקין "אתה במועצה הזו, אבל אנחנו לא נותנים לך את התואר ג'דיי מאסטר" אנאקין מגיב בפליאה, ואומר לפדמה "אובי-ואן והמועצה לא סומכים עלי" רואים את אנאקין עצבני, ופלאפטין אומר לו "למד לשלוט בכוחות הצד האפל של הפורס, ותלמד כוחות גדולים יותר מכל ג'דיי" רואים את אנאקין נלחם נגד דוקו אל מול פלאפטין, בקרב המזכיר מאוד את הקרב של לוק-ווידר ב"שובו של הג'דיי" עכשיו רואים את מייס ועוד כמה חבר'ה מהמועצה נכנסים אל חדר, שולפים חרבות ואומרים לפלאפטין "אתה במעצר", ופלאפטין עונה "אתה מאיים עלי, מאסטר ג'דיי?". פה רואים חרב נשפלת מידו של פלאפטין והוא מסתער. יש צעקה ברקע, אפשר להניח שזה צעקת קרב של פלאפטין. רואים ג'דיי מוקף בדרואידים, ספינה מתרסקת, בייל אורגנה דופק צעקה של "לא!!" בשדה קרב אנאקין נאחז כדי לא לפול לפיר של מעלית (כמו באימפריה מכה שנית), אובי ואן הולך מכות עם גרוויוס, ו-ווקי מסתער מטנק. רואים את מקדש הג'דיי עולה באש (אין עשן בלי אש..) ואת קולו של הקיסר אומר "כל ג'דיי הוא אוייב הרפובליקה". פלאפטין מופיע בבגדי סית'. אובי-ואן מוקף דרואידים, מייס מכוון לייטסיבר לפניו של פלאפטין ויודה נראה עצוב. אנאקין נראה זועם, ולאחר מכן צועד במסדרון בבגדי סית', כשמאחוריו פלוגת משובטים שנראים כמעט זהים לחיילי אימפריה. שומעים את פלאפטין הקיסרי אומר "תעשה את מה שצריך לעשות, אל תהסס ואל תפגין כל רחמים" רואים משובט יורה במאסטר ג'דיי, ואנאקין שוחט את ההוא מהפדרצייה אובי-ואן שואל את יודה 'מי יכל לעשות את זה?' יודה עונה "מעוות על ידי הצד האפל סקיווקר הצעיר נעשה" C3P0 אומר "אני מרגיש כל כך חסר אונים" , שוב קרב בחלל ורואים את פדמה בוכה. אובי-ואן ואנאקין נלחמים, ווקי מגיח פה ושם, אובי-ואן ואנקין ממשיכים להלחם באיזה מסדרון, פלאפטין דופק בברקים ביודה שנראה מופתע ולא מספיק להגיב, אובי-ואן נלחם דרך הפורס עם מישהו, המשך הקרב בחלל, אובי-ואן צועק לאנאקין על רקע של הלבה "אתה היית הנבחר!" פלאפטין דופק ביודה את המושבים של הסנאט בזמן שזה מתחמק, פלאפטין צוחק צחוק מרושע, קצת מלחמה, שוב אובי-ואן ואנאקין נלחמים, פיצוצים בלאגנים והלוגו של הסרט. נשימות מתכתיות ודארת' ווידר לצד סידיוס. הסוף.

art of fugue

New member
חחחחחחחח

כן טוב שמע, אני לא ממש מבין גם ת'מטרה של זה =) לפחות בtheforce.net זה מקצועי יותר חחחחחח

MajorWinters

New member
אבל פה זה בעברית!../images/Emo46.gif

תודה גיא

funkey monkey

New member
חבורה של עושקי-ישראל.

מה קרה לאהבת השפה העברית, מה? חוצמזה, לא הייתי במחשב זמן מה, אני לא מעודכן בגרוש. ;\

funkey monkey

New member
גו בתיה, גו בתיה

יו אר און פייר, גו בתיה, הו'ז יור דאדי? גו בתיה גו גו גו בתיה

למעלה