ניתוח הוצאת מרה

ניתוח הוצאת מרה

שלום לכולם לפני כשבועיים היתי מאושפזת בתל השומר וגילו שיש לי אבנים בכיס המרה, והימליצו לי להוציא את המרה. השאלה היא האם לךעבור את הניתוח בבית חולים או אולי יש למיהו המלצה אחרת או המלצה על רופא מסויים בתחום. תודה ומקווה להיענותכם מרים

sharpantie

New member
שלום מרים

ניתןח הוצאת המרה או האבנים מכיס המרה הוא יחסית ניתוח פשוט ולא מסובך. נראה לי שכבר למחרת הניתוח משתחררים מהאישפוז. מציע לך להתייעץ עם מומחים ולקרוא חומר על הנושא. לא בכל מקרה של אבנים בכיס המרה חייבים לנתח. האם היה לך התקף עם כאבים והקאות? לבת שלי היה לפני כמה שנים התקף וגם לה ייעצו לנתח. מאז עברו כ 3 שנים וברוך השם בלי התקפים ובלי כאבים. האבן עדיין בכיס המרה. נ.ב. את לא מכירה אותי אבל אני זוכר אותך מהופעות והרצאות בחוגים שונים של פ"ופ. שיהיה לך כל טוב ובריאות.

ניתוח כיס מרה

מצטער על העיקוב. מומלץ לבצע ניתוח כיס מרה במידה ויש אבנים ובנוסף התקפי כאבים או דלקת של כיס המרה, דרכי המרה או הלבלב. לא חייבים לבצע ניתוח, אולם במקרים הנ"ל אי ביצוע ניתוח הינו הימור מסוים מפני שההתקף או הדלקת הבאה עלולים להיות קשים ולעיתים אף לסכן חיים. אם את אישה בריאה ניתן לבצע את הניתוח גם מחוץ לבית חולים ציבורי. אז ניתן גם לבחור את המנתח. בדרך כלל הניתוח מתבצע בשיטה לפרוסקופית והמשמעות היא שאם אין סיבוכים, הולכים למחרת הבייתה ובדרך כלל גם סובלים פחות בתקופה שלאחר הניתוח. בהצלחה

eiditr40

New member
יש רבים וטובים

הרפואה הישראלית מאוד מתקדמת הודות לרופאים היהודים עם הכשרון והשכל הישר. איכילוב ובלינסון תל השומר שם בהחלט נמצאים הטובים ביותר לפחות באזור גוש דן. חברה שלי בשונה ממך עברה ניתוח לא נעים לשם כריתת גידול של סרטן המעי הגס. ותודה לאל נותחה ע"י מומחים בעלי שם, והכל בסדר היום.

למעלה