ניתוח גרפולוגי

האמיתית

New member
ניתוח גרפולוגי

שלום אשמח לקבל את דעתכם למצ"ב. אני כותבת ביד ימין תודה רבה מראש

shamon51

New member
זה לא הכתב זה ה

שלום "איילה" ריבוי הסימנים (ראי כתב היד המצורף) מעיד דרך כתב היד שלך
אישיות לא שקטה לעיתים עקשנית, נוקשה, נאחזת בצפרניים (סיומי ה"ת"). מנסה להסתיר לתקן, חסרה כאן זרימה טבעית וחופשית. מן הסתם יש דברים שמטרידים אותך ולא נותנים ליכולות שלך ללבוא לידי בטוי באופן טבעי. מצד אחד יש לך רצון לעזור ואת תלויה בתגובתם של אחרים אך זה יכול לגרור הצמדות קרובה, מן "התקרצצות". כדי ל"תקן" לא מספיק לשנות את כתב היד באופן מלאכותי אלא עליך לשאול את עצמך למה את לא שקטה? שמעון

האמיתית

New member
תשובה

קודם כל תודה על הניתוח אני אכן לא שקטה בימים אלו בשל מס' עיניינים המטרידים אותי. ברור לי שזה מתבטא בכתב היד ואני לא מנסה לשנות אותו באופן מלאכותי (בעבר הכתב שלי היה שונה לגמרי והרבה יותר "זורם") אחת הבעיות המטרידות אותי בימים אלו היא העובדה שאני לא מוצאת עבודה וכך נוצרת בעייה מעגלית-כל עוד אני לא מוצאת עבודה אני נמצאת במתח המתבטא בכתב שמקשה עליי למצוא עבודה וחוזר חלילה. אשמח לקבל הערות והארות נוספות שוב תודה

TIME4U

New member
היי האמיתית

יש הבדל בין סימנים של מתח ארעי שמבתבטאים בכתב לבין סימנים המצביעים על דפוס האישיות שלך, אופן מחשבתך, התנהגותך וביצועייך, ובבדיקה גרפולוגית יודעים להבחין היטב בין הסימנים הראשונים לאחרים. הכתב שלך מורכב , יש בו המון סימנים שצריך לפרש ולבנות מהם את התמונה השלמה, דבר שלי יהיה קשה לעשות כרגע. אבל יהיה מאוד מעניין, מאתגר וקל יותר , אם תסרקי לכאן גם את הכתב מהתק' האחרת, בה היה זורם יותר וטבעי, אולי נוכל להצביע אז על השינויים שחלו בך שכ"כ משפיעים על דברים ניכריים בחייך.

למעלה