ניתוח גרפולוגי

נטעלי

New member
ניתוח גרפולוגי

שלום, שמי לירז אני בת- 24 והתוודעתי רק היום לאתר והתפעלתי מאוד מהניתוחים ומהתגובות מצ"ב כתב ידי אשמח לקבל ניתוח כללי בעיקר בכל הקשור לקריירה תודה רבה מראש לירז

אליענהאב וגם נטעלי, כשאתן מקפיצות

חייבת להיות שורת טקסט בתוך ההודעה, אחרת זה לא קופץ.

pomelit

New member
לא

הנה תראי כתבתי תוכן בתוך ההודעה, וקפיץ קפוץ, ההודעה תתנוסס בראש (או עד שתראי אותה כבר לא, אבל ניסיתי...)

jean

New member
הי לירז, הנה דעתי

אני לא גרפולוג מקצועי, אנא קחי את דעתי בערבון מוגבל, וכמובן שאשמח לכל דבר ביקורת שיש לך לאמר. דבר ראשון, נראה שכתב היד שלך לא מהיר במיוחד, האותיות ארוכות ונמשכות לצד הימני של הדף באופן בולט, מכך אני מניח שאת טיפוס מהורהר, ריאלי, עם חשיבה מופשטת, קרובה למציאות, ונוטה להרהר על העבר לאחרונה. חלק מהאותיות שלך, מתכנסות לצורת חצים דקים, אבל לא מהירים, ולא ננעצים, יש בכך סימן לדכדוך, התכנסות בתוך עצמך, מחשבות על חלומות שלא עומדים להתגשם בזמן הקרוב, ותוכניות שנראות לא ריאליות. בעוד שבד"כ הצלחת לשמור את השורות בצורה ישרה, הרי שהן מתחילות ללבוש פני "קערה" בכיוון השם שלך, כאילו הן יוצרות שדה עגול סביב השם. כשדבר כזה קורה, אם כי, זה לא בולט במיוחד בכתב היד שלך, יש כאן, מעין קריאה עצמית לסביבה שלך ולאנשים שמכירים אותך בכלל, לתת לך יותר תשומת לב. כלומר את מרגישה שהשאירו אותך בצד, ולא כל כך מתחשבים בדיעותייך, שנשארת קצת לבד במערכה. האותיות "ה" ו"ד" שלך שבורות ומשתנות, וזה יכול להעיד על קשר לקוי עם אחרים. קשר לא טוב שבבסיסו נמאס לך להיות הצד שמקשיב לאחרים, ומצד שני את מאוכזבת מעצמך שאין במספיק אסרטיביות לדרוש מאחרים יחס. לפי ספרה של חנה קורן, האות ´נ´ יכולה לסמל את הקשר בין הכותב לדמות האם. אם כך הדבר אצלך, הרי שה´נ´ שלך, נכנסת לפעמים לתוך האות, או נעלמת לקו ישר, כלומר את בקשר של עליות ומורדות עם אימך, שנובעות מציפיותיך העצמיות לסוג האמהות שאת חושקת בו באשר לעצמך, ולסוג הקשר האידיאלי לפי רצונך בין אמהות לבנות.

pomelit

New member
וואו - התרשמתי

עכשיו גם אני רוצה לסרוק ולהעלות... טוב - אני הולכת לחפש סורק. בייי

למעלה