ניתוח גרפולוגי

amitgold

New member
ניתוח גרפולוגי

שלום לכולם! ידידה טובה שלי, לירז, ביקשה ממני לסרוק את כתב ידה, ולהעלות אותו לפורום זה, בבקשה כי תנתחו אותו. בתמונה המצורפת מופיעה פנייתה האישית לחברי הפורום (לפי דרישתכם). אני מודה לכם מאוד בשמה (וגם בשמי)! עמית

PooKiPsiT

New member
תודה עמית! ../images/Emo24.gif

היי כולם! אני לירז, זאת שכתב ידה מופיע בהודעה למעלה. תודה לכל מי שיענה!

Ramie

New member
שלום לירז

לפי בקשתך אנסה לספר לך על עצמך... אני מבקש שלא תקבלי את כל הנאמר כתורה מסיני. אני גרפולוג מתחיל ויש להתייחס לכל הנאמר כאן בזהירות מופלגת. אני משוכנע שאת מכירה את עצמך טוב ממני, ולכן אשמח לקבל משוב על מנת להשתפר בניתוח הבא. הדבר הבולט ביותר בכתב ידך הוא יכולת תקשור בין אישי טובה מאד. את אופטימית בדרך כלל, אוהבת אנשים וחוויות. את נהנת להיות במרכז תשומת הלב החברתית, וגם דואגת ורגישה להרגשתם הטובה של הקרובים לך. חשוב לך להרגיש כי את מקובלת על חבריך. למרות כל זאת, בפעמים הנדירות שאת נפגעת מאדם כלשהוא, תפתחי רגשות של חוסר סימפטיה עמוקה כלפי הפוגע, ויהיה קשה מאד לשנות דעה נחרצת זו. את מאד מעשית, אולם את לא אוהבת תוכניות לטווח ארוך. את מעדיפה לימוד מנסיון (למשל במעבדה), יותר מאשר לימוד מספרים. יתכן שאת אינך אוהבת מצבים הדורשים הרבה מחשבה תאורטית (מתאים לתחום הריאלי). את גם נוטה לקבל סמכות, ונראה לי כי תרגישי טוב במסגרת מוגדרת וברורה. יחד עם זאת, את מעדיפה לנהל את סביבתך הקרובה. לדעתי את צריכה להזהר מנסיון לנהל את מכרייך. ישנם כאלה שאינם אוהבים זאת. נראה לי כי את אוהבת ילדים וחיות. את גם אוהבת כנראה להופיע (במשחק, שירה, נגינה?) לגבי מקצע לעתיד, נראה לי שתיהני להיות במגע שוטף עם אנשים, וגם תזדקקי לגיוון רב וחוויות חדשות כל הזמן. בהקשר זה שחקנית, אשת מכירות, עובדת סוציאלית, ארכיטקטית או ארכיטקטית פנים מתאימים. מאחר וכתבת שאת מעדיפה תחום ריאלי, הייתי ממליץ על שילוב של תחום ריאלי כלשהוא עם לימודים בהקשר של מכירות. מנסיוני אני יודע כי אשת מכירות טובה שגם מבינה מה היא מוכרת יכולה להיות ההבדל בין הצלחה לכישלון של כל פרויקט. בהצלחה

PooKiPsiT

New member
דבר ראשון

תודה רבה לך על התגובה!
עכשיו בקשר למה שכתבת - אכן רוב מה שכתבת נכון, אך יש גם פה ושם דברים שפחות... אין לי בעיה להיות ספציפית ולהגיד לך למה בדיוק הכוונה אבל ברשותך אני אעשה זאת בשלב מאוחר יותר כי אני רוצה לחכות ולראות תגובות של עוד אנשים כאן (בתקוה שיהיו כאלה כמובן..
). ושוב תודה רבה לך!

למעלה