קשה להקשיב למציאות...
כמו שאמרתי, אני מנסה לא להכנס להכללות, אבל אין מה לעשות. יש תכונות גבריות יותר ויש תכונות נשיות יותר... תשאל כל אדם שרכש השכלה בנושא המוח האנושי והוא יסביר לך את ההבדל בין האונה השמאלית של הגבר לזו של האשה. כינור, מצטער אם התעצבנת. כשכתבתי את התגובה ידעתי שאני עלול להרגיז מישהו, אבל פחדתי שהבנות יהיו אלו שיתרגזו, אבל כמו שאומרת ההודעה, הבנות הבינו את ההודעה כולה, ואילו אנו הגברים קראנו רק על פני השטח... ככה זה... קשה להתווכח עם עובדות... אתה לא צריך להפגע ממה שכתבתי כינור! בין אם תרצה ובין אם לא, יש הבדל בין גברים לנשים! לא אכנס איתך עכשיו למשמעויות שונות של השוני הזה, השאלה היתה ספציפית ולכן התשובה היתה ספציפית! אתה רוצה לשאול שאלה על תחום שבו הגברים מוכשרים יותר? בבקשה! אני מבטיח לענות לך כמיטב ידיעתי אם זה ישפר את ההרגשה שלך! לגבי מה שכתבת: ``הגעתי למסקנה כבר לפני שנים שישירות פותרת המון בעיות של (למה הוא התכוון) או (למה היא התכוונה) אז רדו מההכללות הטיפשיות הללו ואמצו את הגישה הישירה שפותרת המון סבוכים אך דורשת אמינות גבוהה כנות רבה ואומץ תחשבו על זה!!!!!!!`` המסקנה הזו, כמו רוב המסקנות, היא דבר סובייקטיבי לחלוטין... מוזר לי שכנסת לכאן, נזפת בי על מה שכתבתי כי אתה לא מסכים איתו, ואז אמרת לי ולשאר הפורום איך לחשוב... יש כאן חוסר עקביות מסויים, לא? תחשוב על זה... אתה רשאי שלא להסכים איתי ורשאי להביע את דעתך, אבל קבל את זה שיתכן שאחרים חושבים בצורה שונה ממך... אני, כזכר, נוקט בגישה הישירה עליה אתה ממליץ. ברור שאני מזדהה עם מה שכתבת, אבל מה לעשות! לא אני ולא אתה נולדנו נשים ולכן לא לי ולא לך יש אונה שמאלית, ובעיקר מרכזי דיבור, מפותחים כמו של הנשים (שוב, בהכללה כממוצע) ולכן אנחנו לא מסתדרים עם כל הקשור לסאב-טקסט וכל מה שקשור אליו, תחום שהנשים שוחות בו... לסיכום כינור, ברוך הבא לפורום! אתה מוזמן להביע את דעתך בכל תחום, נושא וזמן שתחפוץ בו (במסגרת כללי הפורומים), אבל אל תשכח שאולי לא יסכימו איתך...

גיל.