ניש האריסה חמה... את באה? סאמק כמה אוכל השארתם לי...
ג גששבלש New member 14/10/02 #5 ../images/Emo11.gif מרילולווווו שנים תגידי את מארץ הקדאפי?? מתי את מכינה עצ´בנה???
מ מרי-לו New member 14/10/02 #6 גששוני ../images/Emo13.gif כן ולא ... כן מארץ הקדאפי לא בקשר לעסבנה.... אבל אמא שלי מומחית בוקר לכולם/ן
גששוני ../images/Emo13.gif כן ולא ... כן מארץ הקדאפי לא בקשר לעסבנה.... אבל אמא שלי מומחית בוקר לכולם/ן
S sahr12 New member 14/10/02 #7 תני לי שתי קציצות...מאפרומה... קצת קוסוקוס.....לא תשמעי ממני מילה....חחחחחחחחחחח בקר מאפי...
מ מרי-לו New member 14/10/02 #9 אתה יודע... הקציצות של המאפרום עשויות מבשר בקר... יענו בשר אדום בוקר גם לך
S sahr12 New member 14/10/02 #10 איייייככככככככככססססססססס..... תני לי קצת קוסקוס...לא תשמעי ממני מילה....חחחחחחחח נישקוק....
ח חן המקורית New member 14/10/02 #11 סהר......תגיד שאני לא דואגת לך.... יאלללה שב תאכל לפני שיתקרר ואותי אתה תמרר
S sahr12 New member 14/10/02 #12 Y///Y חן....עשית לי אולקוס...חחח אני אדבר עם מיכל אוליי אימא שלה תסכים לארח הומלס..למנה חמה... האוכל המרוקאי...סוף הדרך.....
Y///Y חן....עשית לי אולקוס...חחח אני אדבר עם מיכל אוליי אימא שלה תסכים לארח הומלס..למנה חמה... האוכל המרוקאי...סוף הדרך.....
ג גששבלש New member 14/10/02 #8 ../images/Emo11.gif מרילולווווו אמא שלך פנויה?. אני בטוח כי התפוח לא נופל רחוק מהעצה