נישואין

נישואין

אקט מיסוד היחסים ביו הגבר לאשה.אחריו היא מעמידה פנים שהוא שותף שווה בניהול חייהם ביחד,אך בעצם היא מבשלת,מכבסת,מחליפה חיתולים ורוחצת כלים לבד,מטפחת את האגו שלו באמצעות מחמאות או זיוף אורגזמות,מוותרת על חלק ניכר מפרטיותה ומהזמן שהקדישה לחברותיה כדי להרגיע,להאכיל,לנחם ולעודד אותו,בעוד הוא מחכה בסבלנות עד עד שהיא תתבגר,תשמין ותתקמט כדי להחליף אותה במודל צעיר, מתוח,זקוף שד וחסר נסיון.

דג ערום

New member
יש לי הפתעה בשבילך שועלית

עדיף שד נפול על טיפשות של נערה מתבגרת עדיף לסרב מאשר לזייף אורגזמות ובקשר לאגו של בן זוגך..מה אם האגו שלך?? הכל מתחיל ונגמר בדיסה שמבשלת לעצמך!! במערכת זוגית הכל ניתן ונילקח רק ברצון שני הצדדים ובמידה שזה רק נילקח .....אבוד לך ממני גבר..ודג בפנסיה

לדג ערום

דג יקר... קודם כל כך את החיים בקלות לא עשיתי הכללות,וגם במה שאתה אומר אי אפשר להכליל את כולם ככה.... ובסך הכל אין לי בעל וכתבתי את זה על סמך זה ש4 מחברותי (נשואות)ננטשו מאותה סיבה המשך יום נעים שועלית

דג ערום

New member
שועלית מידבר זריזה

4 חברותייך ננטשו?? על זה נאמר אמור לי מי חברותייך ואומר לך מי את! אנא תני צאנס ל80 אחוז מהאוכלוסיה שלא נוטשים את נשותהם ואפילו אוהבים אותם עד סוף ימיהם! ממני דג +דגיגה שלעולם לא זיייפה

הצחקת אותי חה חה חה

80% מהאוכלוסיה???? מאיפה הוצאת את הנתונים האלו????? אני שמחה שהזוגיות שלך טובה ובריאה...אבל הנתונים שלך ממש לא בפרופורציה עם המציאות. בכל אופן המשך מאושר לך ולזוגתך

דג ערום

New member
שועלית אפרופו סטטיסטיקה

הנתונים של המתגרשים מתוך שהשנתון האחרון(ממוצע מעל 20 אחוז) והעיר רעננה תפסה את השיא .40 אחוז גרושים יתכן שרוב הנטושות הן מרעננה??

יפעת*

New member
דג כדאי לבדוק

אני חושבת שרוב עורכי הדין לעינייני משפחה הם מרעננה...

אהובה.א

New member
לשועלית ולדג ערום

הרגשתי שאני חייבת לענות לדבריכם. אישה שבעלה ``זורק`` אותה בגלל שהיא השמינה או הזדקנה,לא היה שווה שאשתו תמשיך איתו. הוא יכול להמשיך לחפש ``בובת ברבי`` שתהיה גם ``מכשפה``. ייתכן גם שהבעל מצא סיבה לצאת ממסגרת זו. רק חיפש סיבה יותר משכנעת (את עצמו היה צריך לשכנע...). כאישה שמאוד שמחה בחייה,עם בעלה ומשפחתה, מותר לי לציין עובדה שדג עירום שכח. יש המון סוגים של אנשים. כל אחד מחפש את המתאים לו ביותר. אם היינו דומים - העולם היה משעמם. כל אחד מנסה להעלות את האגו שלו (גם אישה) בדרך שלעיתים פוגעת בבן הזוג. זה דבר שפוגם בזוגיות. וחבל. אדם שלא יכול לחיות עם בן/בת זוג/תו בצורה אמיתית, חייו עימו/ה מיותרים. יחסי בני זוג מושתתים על אמון וחברות. על אהבה ורצון לתת ולא רק לקבל.בשבילי הנתינה היא זכות ולא חובה. אני נהנית לתת לבעלי את כל המיטב, באותה מידה שהוא מפרגן לי. ופה זה הכיף בנישואין ובחיים משותפים. מי שלא יודע ולא מבין זאת - יחיה את חייו לבד גם בזקנתו. שיהיו לכם חיים מלאים בכל טוב. אהובה

דג ערום

New member
אהובה ,לא לחינם זה שמך

אבל משום מה נראה לי שמתחת למילים המשכנעות שלך יש התבטלות עצמית! ותקני אותי אם טועה!! אין ספק שלתת זה כיף..אבל עד היכן ? האם כל בן או בת זוג יעריכו זאת? כל אחד והסיר והמכסה שלו. והדומנטיות או הרצסיביות שלו.

קארין1

New member
נשואין 2000

נשואין הם שותפות בין שניים. מי שעדיין תופס את המושג במתכונתו המסורתית והישנה עלול למצוא את עצמו שקוע באכזבות. כמו בכל שותפות אנו אמורות לתת ולקבל במידה שווה. כל טעות בעניין תשאיר אותנו מתוסכלות. האפשרות להחליף למודל חדש יותר וצעיר יותר נתונה גם לנו הנשים

למעלה