נישואין

בטי89

New member
נישואין

אנחנו חושבים להתחתן אבל דוחים את זה כי זה כרוך בטיסה.
אין דרך לעשות את זה בארץ? פעם שמעתי על נישואי אורוגוואי או משהו דומה...

ואיזה מדינה נחשבת הכי קלה לחתונה? כי הבנתי שלקפריסין צריך כל מני מסמכים ולקבוע תור מראש... מישהו אמר לי בפורום שגאורגיה זה קל. אבל איך עושים את זה?? אני מפחדת שנטוס במיוחד ולא יסכימו לחתן אותנו כי חסר משהו...
אם לא הרצון להקדים את הא5 הייתי מוותרת על הבלגאן הזה...

ועוד שאלה- אפשר לקבוע תור ישר אחרי החתונה למשרד הפנים לקבלת א5 או שצריך לחכות חצי שנה נוספת?

Galit332

New member
משרד הפנים לא מקבל נישואי אל סלוודור או כל פרגוואי

(או איך שקוראים לזה), אל אתם רוצים להתחתן אז זה או קפריסין, או גאורגיה, או אוקראינה, או פרג, או סלובניה. אם אתם לא רוצים להוכיח אחרי זה דרך בית משפט שנישואים שלכם אמיתיים אז עדיף שתחסכו כסף ותטוסו להתחתן באחת המקומות האלה. יש חברות שמטפלות בהכל, אתם רק מביאים לשם את המסמכים הדרושים והם מטפלים בתרגומים, אפוסטילים וכל חבילה של החתונה. אפשר לעשות חתונה בקפריסין ביום אחד וזה לא יצא כזה יקר. גם אנחנו מחכים עכשיו לתשובה ממשרד הפנים כדי לקבל את כל האשרות הנדרשות ולטוס לקפריסין להתחתן, הטיסות בקיץ די יקרות אבל בסתיו כבר המחירים יורדים. פשוט חבל שתשלמו עכשיו לנישואים שהמשרד הפנים לא רואה בהם ותשלמו כסף לעור דין על זה ואחר כך שוב תוציאו מלא כסף לבתי משפט ועורכי דין כדי להוכיח שזה אמיתי, זה ימשך שנים וגם תבזבזו יותר כסף מסתם חתונה רגילה. אני פשוט עובדת במשרד עורכי דין וכבר נתקלנו לא פעם אחד במצב כזה, עדיף לחסוך כסף, לקבל את כל האשרות ולטוס להתחתן.

gravitz1

New member
גאורגיה

בגאורגיה אין צורך בשום מסמכים
הכל מתבצע תוך מס' שעות שם , יש צורך ב2 עדים.
אני לקחתי 2 עדים מהרחוב שמצאתי .
רק יש צורך לתרגם את הדרכונים אצל נוטריון לפני זה לגרוזינית.

AlexShkut

New member
מצטרף להמלצה על גאורגיה,

אם את מפחדת מבעיות, אני יכול לקשר אותך למישהו במארגן חתונות בשביל ישראלים בגאורגיה.
לגבי הא'/5, התנאי היחיד שצריך לפני הגשת בקשה ל-א'/5 הוא שהייה של לפחות חצי שנה בסטטוס ב'/1.

למעלה