נישואין וסקס...

נישואין וסקס...

היי לכולם. אני צופה מהצד כבר המון זמן ומתלבטת כבר המון זמן אם להעלות את הבעיה שיש לנו. אנחנו נשואים 5 שנים (בזוגיות 6 שנים). ללא ילדים בשנות ה- 30 שלנו. אוהבים מאוד, חברים הכי טובים, משתפים אחד את השני בהכל. אבל, כאן מגיע האבל הגדול, סקס כמעט ואין, מודה שאין סקס בגללי, פשוט לא מרגישה צורך לזה. יש לציין כי אני דואגת שבעלי "יהנה" לפחות פעמיים בשבוע. הסקס שלנו מתחילת הזוגיות לא היה מדהים אבל לא ייחסנו חשיבות לעניין היות והכל מסביב היה טוב. כרגע למעשה אני כותבת היות ואני מרגישה שאני לא בסדר כלפי בעלי עם חוסר החשק שלי. יש לציין כי הזוגיות שלנו חוותה קשיים רבים (לא בעיות ביננו). בעיות עם ההורים של בעלי, בעיות בריאות שלי ושלו, כלכלית, בעיות פריון והפלות, החלפות תכופות של עבודות של החצי ועוד ועוד. על הכל התגברנו באהבה רבה ובלי מתחים ומריבות רבות. יש לציין כי אנו ממשיכים להתחבק, להתנשק, ללטף אחד את השני, לקרוא אחד לשני בשמות החיבה, לצחוק וסתם להשתולל כמו ילדים קטנים, אנחנו תומכים אחד בשני ברגעי משבר (וכמו שציינתי לצערי לא חסרים כאלה). שאני מתסתכל על העבר, אני בעצם מגלה כי מאז ומעולם לא הייתי בן אדם מיני במיוחד, העדפתי תמיד את החברות והנתינה כלפי בן הזוג ולמעשה המיניות תפסה תמיד מקום אחרון בכל מערכת יחסים שהיתה לי. בעלי הוא באמת ובתמים אהבת חיי ואני יודעת שכך הוא מרגיש גם כלפי. הוא לא לוחץ ומתלונן ורק לפעמים שואל בחצי חיוך מתי אוכל להתפנות אליו... האם לדעתכם המלומדת עלי להמשיך להתייסר בגין כל מה שתארתי למעלה או שמה עלי לפנות לטיפול? המשך יום נעים וסליחה על האורך..

טיפול ומהר

לפי מה שאת מספרת יש לכם זוגיות נהדרת וחבל שזה יגמר את חייבת "לדאוג" שגם את תהני. ממש אבל ממש לא להתייסר. אני מאמינה שבטיפול תפתר הבעיה. בהצלחה.

לנושנוש

New member
בהחלט טיפול!

אצל סקסולוג מומחה שמתמצא/ת גם בבעיות הורמונליות. אולי כדאי להתחיעל קודם מבדיקה הורמונלית. אתם תבחרו. אני חושבת שחיכית מספיק.

למעשה מ-2 התגובות אני מבינה שאין לקיים זוגיות

בלי סקס סדיר? למרות שאין מתח/ מריבות סביב העניין?

מריוס זכריה

Member
מנהל
לדעתי, קיבלת שתי עצות מצוינות

זה לא ש"אין לקיים זוגיות ללא מין" יש כאלו. זה לא העניין. העניין הוא שמגיע לך להנות מגופך!!!!!!!!! הרעיון הוא שיש בוודאות דרך לענג אותך. הוא לא יודע איך. ואת לא יודעת בעצמך להסביר או שאת יודעת אבל לא נעים לך. הגוף שלך מעוצבב (מלשון "עצבים") כמו של כל אחת אחרת. יש לך פוטנציאל אדיר להנאה, שתביא גם שמחה לך ולבעלך. אתם מבזבזים את הפוטנציאל הזה בגלל חוסר ידע וחוסר כלים. לכן צריך סקסולוג. והעניין ההורמונלי גם הוא חשוב. רמה נמוכה מדי של טסטוסטרון בגופך תגרום להורדת החשק המיני. אבל שימי לב שגםם לא חשק מיני בכלל, בנגיעה נכונה את יכולה להגיע לשמיים.

seeyou

New member
אם את באמת מתנהגת כםי שכתבת../images/Emo8.gif אז

הנשואים שלכם יכולים להחזיק מעמד עוד 90 שנה
זה שאין לך חשק או לא נהינת זה עיניין אישי-ובכול מיקרה שווה יעוץ מרופא האם "לבד" את נהינת?ויברטור? בהרבה מערכות יחסים-נשואים אין הכול(והמצב מחמיר ככול שמזדקנים
) מבחינת הגברים אם הוא "מתפקד" כגבר אז תלמדי להטיב עם מה שיש-נדרשת יצירתיות גם בסקס(ברור שגם יכולת) יוסי

דווקא פה לשקר ? ../images/Emo3.gif

המקום היחיד שאפשר להוציא בן באמת את כל האמת... כן אני לא שוכחת את בעלי מחמד נפשי ואת הצרכים שלו... לגבי ההנאה שלי עם עצמי, זה קורה ממש מעט ואם מדברים על אמת אז הסיפוק של עם בעלי טוב יותר... כן אני סותרת את עצמי, אני יודעת... העניין הוא שאני באמת מוכנה לוותר על סקס לטובת שיחה טובה, התכרבלות משותפת. למעשה זה קרה לנו השבוע שנכנסנו למיטה ופתאום אלוהים יודע מאיפה התחלנו לדבר ופתאום אמצע הלילה ושכחנו שהיינו אמורים להתייחד... כן, מוזרים, אני יודעת ...

seeyou

New member
לא מוזר בכלל

"להתייחד" יש הרבה פרושים(להבנתי) חיבוקים-ליטופים-נשיקות(בכול מיני מקומות) זה חלק מהאינטימיות לא תמיד צריך להיות "סקס" לפעמים מספיק לערכתי "יחסי מין"
זה טוב שוב לדעתי שאת דואגת לחיי מין סדירים על מנת להגדיל את החשק יש תכשירים בשוק או לחילופין תלמדי אותו מה שעושה לך טוב-נעים גם להירדם "מחוברים"
זאת הוויה

yellow feather

New member
אין כמו בעיות פיריון

והפלות לחסל כל שבב של חשק מיני אצל האישה. כך שאת לא כל-כך "מוזרה". אם אתם עדיין בטיפולים - נסי לבקש פגישה עם עובדת סוציאלית או פסיכולוגית של מרפאת הפיריון, אם החלטתם לוותר, אולי כדאי שתפנו לטיפול, אלא שבניגוד לקודמי, אני לא יודעת אם טיפול סקסולוגי או הורמונלי עשוי לעזור בכלל, כי הבעיה עלולה להיות פסיכולוגית ואולי עדיף שתפני לפסיכולוג. בכל מקרה, אם לשניכם טוב עם המצב הקיים, יכול להיות שלא שווה לך לנסות לתקן משהו שהוא לא שבור כלל, יכול להיות שדווקא ניסיונות התיקון יגרמו לשבר אמיתי. זה שאחרים טוענים שאצלם יש זיקוקים גם אחרי 70 שנות נישואין, זה באמת נחמד, אבל קשה לי לא לתהות איזו תוצאה הייתה מתקבלת לו היו מחברים את כל אלה למכונת אמת...

seeyou

New member
נמשיך לתהות או נמשיך לטעות../images/Emo8.gif

בני אדם לא כול כך מבינים מה טוב להם אלא אחרי שמאבדים אותו

czar

New member
אגיד משהו אבל לא בכותרת

שמעתי משפט שהמקור שלו הוא ערבית ש"חתיכת חרא לא מסריחה עד שלא נוגעים בה"..... אני, לאור הזוגיות שתיארת די חושב שאתם טובים יחד, אלו הציפיות שלו כנראה ואלו גם שלך וזה הולך טוב. עכשו, פתאום תהיי נמרת הסדינים, אין לך מושג איך הוא יגיב אחרי שבוע ואחרי חצי שנה.....אם תלכי לדבר איתו פתאום ריח לא נעים יעלה לאוויר. אם את רוצה לעשות משהו....לאט לאט, בלי כלום דרסטי ואני, במקומך אם זה תואם את סביבת הנוחות של שניכם....לא הייתי עושה כלום.

תודה! אהבתי את ההגיגים שלך ../images/Emo6.gif

ועכשיו ברצינות. כנראה שאתה צודק עם ההנחה שלך... אני חושבת שאני פשוט אשוחח איתו על העניין ונראה מה תגובתו. במידה ואבין שהעניין מפריע לו והוא פשוט התרגל אני אתחיל לטפל בעניין. מאוד חשוב לי לשמר את הזוגיות שלנו... המשך ערב נעים ותודה!

המנוצלת

New member
שלום שלוה!

קראתי מאוד היה מעניין איזה יפה בעצם אתם מסתדרים וכמה עברתם יחד בכול זאות יש לך תמיכה ממנו! אבל שכתבת שאת דואגת פעמים בשבוע לתת לו להנות ואני משתמשת במילים שלך אני הירגשתי שאת עושה את זה כחובתך כאישתו! כי את דואגת שהוא מה יגעה לסיפוק יהנה??? ומה איתך האם את נהנת מהסקס איתו האם את מגיעה לסיפוקך? ליטופים ונשיקות זה לא מספיק! את גם כותבת שאף פעם לא היה אצלך מין הדבר הראשון אלה אחרון מה שכן מעניין אותי אם זה בין זוגך הראשון או היה לפניו ואם היה לפניו האם פעם היגעת לאורגזמה? כי אם לא אולי זו בעיה יש הרבה נשים לא לא זכו לקבל סיפוק לכן הם לא נהנים מלהיות אם הבין זוג אז לאת לאית זה גם פחות מעניין!גם לא ציינת פה הרבה דברים מיחסים איתו! אבל אני בטוחה שטיפול זוגי פסיכולוגי ו של סקסולוג יעזור מאוד כי באצם אתם מסתדרים אז למה לוותר על מה שיקר היום קשה לימצוא בין זוגם שתומך מבין מקשיב ובכול זואת אם כל הפקים נישאר איתנו! נכום שגם לכם יכול להיות פקים עבר לעבור משברים הפלות זה לא קל לאישה לא פיזית ולא נפשית! אני בכול אופן מצעי לך ללכת לטיפול כמה שיותר מהר ושיהיה בהצלחה בקשר לביבי הקטן! בהאבה בריגיט

היי למנוצלת

לשאלתך, כן אני יודעת איך להיות מסופקת גם לבד וגם עם בן זוג. הקשר שלנו באמת יחיד ומיוחד וככל שאני מתסכלת על הקשר אני מבינה כמה זכיתי ובמה זכיתי... הקשר בהתחלה היה מאוד מסובך/ קשה אבל התגברנו על הכל ביחד ונשארנו ביחד למרות הכל. ותודה!

נשמרו על טהרת המשפחה!

שמעת על מצות נידה? זה פשוט קסם! מבטיחה לך!! אם את רוצה יותר פירוט, את יכולה לשלוח לי מסר ואשמח מאד לעזור לך..

נשמרו על טהרת המשפחה!

שמעת על מצות נידה? זה פשוט קסם! מבטיחה לך!! אם את רוצה יותר פירוט, את יכולה לשלוח לי מסר ואשמח מאד לעזור לך..

למעלה