נישואין במשבר.......

רוו3

New member
נישואין במשבר.......

הנישואין שלי במשבר רציני, אנחנו כרגע בצומת דרכים המובילה כמעט בדרך בטוחה לגירושין בשל בעיות שונו אך בעיקר כלכליות, שנינו רוצים לנסות ולהציל אבל מזה מס' חודשים שלא מצליחים החלטנו לנסות ללכת ליעוץ זוגי אך שוב מגיע כאן נושא הכסף-או יותר נכון חוסר בכסף אני מנסה למצוא בבאר-שבע עזרה בתשלום סימלי-מינימלי, או חינם ללא הועיל האם משהיא/וא מכיר שמע על משהוא בסיגנון זהוא הניסיון האחרון שלנו ואני אישית רוצה מאוד לנסות לפני הסוף, 9 שנות נישואין, 2 ילדים - לא פשוט לפרק אבל קשה יותר לאחד אשמח בעזרה

פעמונים

יש את עמות פעמונים שעוזרת למשפחות לצאת מהבעיות הכלכליות- זה בהתנדבות והם מקצועיים ביותר. יש גם בבאר שבע שנית יש את מכון פתרונות, תסביר להם את המצב הגרוע שלך..הם גם הפריסה ארצית

רוו3

New member
תודה

אני ינסה לברר במקומות שמסרת לי תודה כרגע הפרדנו חשבונות אני עם המשכורת שלי 2500 ש"ח אשלם כרטיסיה של הנסיעות שלי ארנונה וכלכלה/אוכל הביתה ואם ישאר הוא עוד רוצה להעביר אליו לכיסוי המינוס כשאני לא אדע מה קורה בחשבון שלו (החשבון שעד לפני שבוע הה משותף) לא אדע מה המשכורת שלו - כלום. הבטיח לדאוג לכל מה שיהי צריך מסביב - לא מאמינה חוץ מתשלומים כמו חשמל וכדומה אני בטוחה שברגע שאצטרך בגדים/נעליים או משהוא בסיגנון לילדים תתחיל הבעיה ולי בכלל די אובדת עצות הנתי כמה אני זקוקה לו נפשית אבל לא רוצה לתת לו לנצל את זה, כרגע החלטתי לתת לזמן לעשות את שלו ואולי עוד אופתע וטובה ניראה

נומלה

New member
נעמת

את צריכה יעוץ בקשר לזכויותיך וזכויות הילדים. בארגוני הנשים יש יעוץ כזה במחיר סמלי או בחינם.

למעלה