נישואים מוקדמים

נישואים מוקדמים

מקור לגירושין? פתח מילוט? מה זה בדיוק, ולמה נראה בעיניים שלי שזה מסוגל לפתור בעיית בדידות או כלל בעיות שונו בעוד שלא מפסיקים לנאום לי שזה רק פתח לבעיות. ? ואני מודעת שזה תלוי בבגרות של אותו אדם-נגיד שמדובר בבחור\ה בוגר/ת

לא

מילוט ולא גירושין[-שלא קשור לגיל] יש כאלה שבשלים בגיל מוקדם יותר וטוב בשבילם להתחתן מוקדם ולכן ה' שולח להם את המיועד/ת בזמנם. אבל אם הם לא בשלים, וחושבים שהכל הולך חפיף ומתאהבים וחושבים שאין מחר....אז יש תוצאות לכאלו מצבים. צריך בניה ועבודה , לא העיקר לחשוב שיש אהבה וצריך להתחתן...

קליט

New member
הקטע כאן

שאת עלולה להגיד לעצמך בעתיד ; הייתי טיפשה בת 19, אלקים ! . בידיוק את היצור הזה הייתי צריכה לקחת ? ! ? ! . . . #ברור שזה יכול להצליח, רצוי מאוד שזה יהיה בהתיעצות עם אישיות חכמה ומנוסה - כדי שתגיעי להבנה מה "את" מחפשת .

בקהם1

New member
שיבי

נישואים מוקדמים זה דבר מבורך בימים אלו. מי שאומר לך שזה פתח לצרות או בעיות, לא טועה אבל לא צודק. הכל תלוי באיזו גישה מגיעים לחתונה, האם את בורחת או ממשיכה הלאה, יש כאלה שנישואים בשבילם זה בריחה מהמקום שלהם, ויש כאלה שיכולים להקים בית ולבנות אותו טוב, לאלה זאת לא בעיה, כמובן אם עובדים לפי הדרכה יהודית אמיתית אז בע"ה תצליחי, זה לא מפחיד.

ארטיימר

New member
זה פתרון לבדידות

אבל לא לבעיות. מי שלא יודע לפתור בעיות כשהוא רוק ובורח לנישואים כפתרון, איך ידע לפתור בעיות של נישואים? לאן יברח משם?

זירו0

New member
אהממ...

אני חושב שעדיף להתחתן צעיר יותר קל להתכופף וליישר קו... משא"כ בגיל מבוגר... לגבי פתרון, נשואין זה לא פתרון למשהו או עיר מקלט... ובעיות והתמודדויות לא קשור לרווקות בלבד..

תלוי במקרה..

יש חוגים שנהוג בהם להתחתן בגיל מסויים..אז לא שאני בעד אבל זה לא אומר שזה פתח מילוט.. באופן כללי אני לא רואה למה בחור/ה מתחתנים בגילאיםם כמו17/18/19....וממה שאני ראיתי..רובם כן עושים את זה מקטע של "פתח מילוט"...

למעלה