נישואים אנגליה

mmm178

New member
נישואים אנגליה

היי כולם,

אני ובן זוגי ביחד שנה וחצי, נמצאת כרגע באנגליה 5 חודשים ביחד איתו, לפני שבוע התארסנו :))
עכשיו בודקים אפשרויות המשך ומתלבטים בין ויזת אירוסין לויזת נישואים, מבינה שאצטרך לחזור לארץ בכל מקרה, אבל נושא העלויות כנראה ויכריע..
השאלה העיקרית שלי- בגלל שהדעות הן לא חד משמעיות מחיפוש באינטרנט- היא האם אנחנו יכולים להתחתן באנגליה כשאני על ויזת תייר.
מבדיקה באתר של ההום אופיס- בהגדרה- של ויזת התייר נרשם שלא, אבל יחד עם זאת, בחיפוש תחת נושא נישואים באנגליה באתר- מופיעה האופציה של נישואים של תושב אנגלי ותושב זר אשר אינו משוייך לאומות המאוחדות, המפנה אותנו לתת את ההודעה לנישואים במשרד רישום ייעודי, כך שזה כן ניתן?
דבר נוסף, מחיפוש בפורומים- אנשים שהיו במצב דומה, רשמו שכן ניתן, היות ולא נכנסתי לאנגליה בכוונה ברורה להתחתן, האירוסין קרו תוך כדי השהות שלי כאן.. אנשים מטיילים בעולם ומתחתנים במקומות אחרים בעולם.. לא?
אנחנו שנינו אנשים ישרים ורוצים לקחת את הדרך הנכונה והבטוחה ובלי קיצוריי דרך לעשות דברים אבל רוצים לוודא את האופציות העומדות לרשותנו.

אשמח לשמוע תגובות ממי שמבין או שעבר תהליך דומה...
תודה מראש!

forglemmigej

New member
האם המטרה להגר לבריטניה

או רק להתחתן שמה ? את בכל מקרה תצטרכי לבקש את האיחוד משפחות מהארץ זה לא מהיום למחר ,בעלך או בן זוגך צריך להרויח לא פחות מ18000 פאונדס לשנה ועוד דרישות.
יש פה הרבה הודעות על מעבר כזוג נשוי או לא נשוי לבריטניה תסתכלי לאחור בהודעות.

mmm178

New member
אנחנו מודעים..

כן, הכוונה שלנו היא להתחתן ולגור באנגליה.
אנחנו כבר בקיאים בכל הדרישות (ועומדים בהן) ומבינים שאצטרך להגיש את הבקשה מהארץ- רשמתי זאת גם בהודעה המקורית שלי..
הנקודה שאנחנו מנסים לברר כרגע האם אנחנו יכולים להנשא באנגליה, כשאני נמצאת על ויזת תייר.

לא

את צריכה להוציא בישראל ויזת ארוסה ואז תוכלו להתחתן באנגליה תוך שנה.

EHG

New member
ניתן להתחתן באנגליה עם ויזת תייר

במידה ואחד מהזוג בעל אזרחות בריטית ניתן להתחתן עם תושב שלא מהאיחוד ששוהה על ויזת תייר. צריך לבדוק עם משרד הרישום הספציפי שרוצים להתחתן דרכו מה הדרישות המדוייקות- בדרך כלל זה נוכחות בשבוע האחרון בבריטניה עם כתובת שניתן לספק. מרגע הרישום ינתן לכם עד שנה לקיים את החתונה באחד מהמקומות שאושרו על ידי משרד הרישום. בעבר היה צריך ויזה עבור התהליך אבל כיום כבר לא.
&nbsp
בהצלחה

למעלה