נישואים אזרחיים

natalia42

New member
נישואים אזרחיים

היי.
אחרי הכרות עם האישה שלי והחלטה על חיים משותפים בארץ, החלטנו להינשא ולא לנסות את המסלול הארוך של הזמנת בת זוג.
מנסיונכם\ידיעתכם...
מה צפוי לנו? ממה להיזהר ואיך לא לעשות טעויוות נפוצות?
את החתונה נעשה בקפריסין דרך משרד שמארגן אותן.
מה צפוי לנו אחר כך?
תודה רבה,
נתנאל

natalia42

New member
נישואים

היי
כן אני יודע שצריך לבצע הזמנת בת זוג נשואה.
אני מניח רק שיש יותר מחויבות כיש תעודת נישואים וכך גם התהליך מתקצר לאחר ההגעה אם אני לא טועה.
האם יש קישור לנוהל ועם רשימה של ניירת שצריך כך שאקח אותה איתי לפגישה הראשונה יחסוך לנו זמן.

natalia42

New member
נוהל זוג

לא הצלחתי להבין איך מבקשים להוכיח מרכז חיים בישראל מזוג שאחד מהם נמצא מחוץ לישראל על מנת לעמוד בתנאי הנוהל היות וצריך להגיש בקשה להזמינו כשאינו נמצא בתחומי המדינה.
האם זו רמיזה בעצם שעדיף להגיש הבקשה כאשר בן הזוג כן בארץ? ואם לא כפי שכתוב בנוהל איך בדיוק יתקיים מרכז חיים הישראל טרם הגשת הבקשה? מממש לא הגיוני אולי תסבירו לי....

stkachov

New member
ההנחה היא

שעל מנת שקשר זוגי יוכח כאמיתי, בני הזוג צריכים להיות יחד פיזית ולפחות לחיות באותה מדינה.
&nbsp
כאשר בני זוג חיים במדינות שונות, נשאלת השאלה האם אכן מדובר בזוג אמיתי, וזאת יהיה עליכם להוכיח באמצעים שונים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

natalia42

New member
נישואים אזרחיים

מהשבעצם אתה אומר לי שאולי עדיף לנו שהיא תגיע לכאן כתיירת ואז ללכת למשרד הפנים בתום הויזה שלה? היא כבר הייתה פה לשבועיים לפני כחודש. לא בטוח אם יתנו לה להיכנס לשלושה חודשים ואני גם לא רוצה לשקר ולומר שהיא באה כתיירת.
עכשיו אני בכלל מבולבל.
מה לעשות? מישהו?

randyloo

New member
בפעם הראשונה לא מתעקשים על הוכחת חיים משותפים

ברור שאתם רק בתחילת הדרך. כאשר תחזרו לאחר שנה לחדש את האשרה יבדקו לעומק את חייכם המשותפים.

natalia42

New member
זוגיות

תודה על המענה היי רנדי
עכשיו אני יותר רגוע
מנסיונך באיזו גישה כדאי לנקוט בהנחה שמבחינתי לנסוע להתחתן בקפריסין זו אופציה לגמרי טובה?

randyloo

New member
לא הבנתי את השאלה

התהליך המדורג לנשואים הוא קצר יותר. אם זה טוב לכם תלכו על זה.

natalia42

New member
טוב

בקיצר להתחתן ואז לחזור לכאן לבד ולהתחיל את התהליך מול המשרד.

למעלה