נישבר לי

נזקון

New member
נישבר לי

נישבר לי מהחיים . נישבר לי מזה שהכל נידפק. ואני חושב לסיים את זה

uri80

New member
מה קרה?

אף פעם אין טעם לעשות דברים טיפשיים שלא ניתן להתחרט עליהם או לתקן אותם אח"כ. במה מדובר?

admor

New member
מציע לך להרים טלפון לאחד החברים

שלך מהלל. בטוח שחבר טוב יוכל לעזור לך. אם הבעיה כספית אני מזכיר את הגמ"ח שיכול גם הוא לעזור.

uri80

New member
לא מכיר אישית אל אם יש כאן חבר'ה

שמכירים, הייתי שמח אם תרימו טלפון ותבדקו את העניין.

הוא מ-הלל? במי מדובר?

לשלוח מסרים לחברים מהלל והשאלה באיזה סיוע מדובר. ולך "נזקון" אל תתייאש!!! לכולנו יש משברים כאלו או אחרים, טוב שאתה פונה במסר, אבל עדיף ליידע את האנשים הקרובים אליך גם בפרטי הענין מעבר להודעות כלליות.

Moon rise girl

New member
../images/Emo201.gif

אולי תשתף במה שקרה, יכול מאוד להיות שיש כאן אנשים שעוברים או עברו את מה שאתה עובר ויוכלו לעזור לך. הכי חשוב זה לא לעשות מעשים שאין דרך לשנות את התוצאות שלהם. בכל אופן, אני מקווה שכבר היום אתה מרגיש יותר טוב מאתמול.

אפריל11

New member
למה?../images/Emo7.gifאל תעשה שטויות

אני יכולה לעזור? החיים יפים. אם הבעיה כסף אפשר לעזור לך.

מותר לי

New member
אחלה!

אני יודעת שכל מה שיגידו לך לא ממש יעזור, בטח לא "החיים יפים" "תשמור עליהם" "תחשוב פעמיים" נו... חשבת 10 פעמים אם לא יותר... אני טועה? בן כמה אתה? מה נדפק? מה קרה? אולי אם תפרט יותר יהיה מי שיוכל לעזור לך לתקן את מה שנדפק... אני במסרים אם אתה לא רוצה לפרט ע"ג הפורום, ו-כן, אני מהל"ל. אם יש לך ספק בכך- אתה יכול לברר עם המנהלים ועם כמה מחברי הפורום (הוותיקים יותר...) מה שלומך היום?

למה מה קרה?

ספר קצת על עצמך לא סתם זה בא לידי ביטוי מישהו פגע בך בטח. מניסיון. תתקשר לעמותת הל``ל הם ישמחו לעזור לך אל תהסס הקו החם של ה.ל.ל 1700707073. אין לך ממה להתבייש\לפחד. אם קשה לך אתה יכול להתייעץ איתי לפני כן תשלח לי הודעה במסר

אפשר להרגע, הבחור יצר אתי קשר

מדובר באחד החברה מהלל. הוא עובר כרגע משבר מסויים ולא קל לו כפי שקורה לרבים מכם. סיכמנו שמחר נדבר שוב. כל מי שנקלע לרגעי משבר כאלה מוזמן ליצור אתי קשר. בני

למעלה