נישבר הזין!

נישבר הזין!

שלום אני בבעיה ממש גדולה אני בן 18 גר בקנדה אני רוצה לחזור לארץ אבל! יש בעיה המישפחה שלי נישארת פו ואני רוצה לחזור בארץ אני יגור אצל חבר אני גרתי בה + שם יש לי חברים שלא רעיתי שנה חלק בצבה קרבי וחלק בני 17 שזה אומר מסיבות חיים נורמלים רק בלי מישפחה ובית ספר פו אני עובד 10 שעות ביום אבל כסף ממש לא מאנין אותי בלילות יוצה עים חברים לעשן גרס וחוזר מסטול קול יום מסובך עים חצי עולם קול הדברים החי גרועים שאפשר לאסות אבל עים המישפחה שלי אני ממש מפחד לחזור לבד שזה אומר רק חברים שאת האמת אני לא יודע עים הם באמת חברים אמיתיאים חוץ מי 1 שאצלו אני יגור מה אתם האיתם אוסים במצבי ? אן חצי או בארץ או פו ! תודה מירוש _ _ _

אם אתה רציני לגבי חזרה לארץ

אז במקומך, הייתי לומד לכתוב עברית. ואם אתה מגיע ארצה בגיל 18, אתב לא חושב שהצבא יפריע קצת למסיבות שלך?

UJFYE

New member
dude

i think that you as the guy above me sayd the army is in your way BUT... you can always join it and enjoy that they gonna teach you hebrow (or only writing) and you get a home food and above all real freinds! think about it it will givw you a great start spaichely if you want to live prmently in israel

ציקהלה

New member
אני חושב שזה בכוונה ובקשר לעיברית

בחורצ'יק המצב שלך יותר גרוע מדיסלקט כמוני... זה לא סתם דיסלקציה זה חור

becker

New member
תעשה מה שאני מנסה לעשות

אני חצי מהזמן גר בארץ עם חברים חצי מהזמן גר בקליפורניה עם ההורים

becker

New member
אני חוסך כל פעם לכרטיס פתוח הלוך

חזור אין לי בצפר כבר ובגלל שנולדתי כאן (בארה"ב) אני יכול גם לעבוד ולהרוויח כסף בשביל כרטיסים..

IssEyE

New member
יאללה תרביץ אח שלי!!

אחי בתור אחד שהיה בדיוק במצב שלך, וכן חזר לארץ, אני מבין אותך לגמרי, הכי חשוב זה לדעת שבאמת יש לך את החברים שלך שיהיו לצידך ויעזרו לך כי אני בלי החברים שלי לא הייתי מצליח להיסתדר שם לבד, ובקשר לצבא, יש לי הרגשה שעזבת את ישראל לפני גיל 16 ככה שאין לך מה לדאוג, אבל אם אתה מתכוון לחזור לארץ ולהישאר שם אז כדיי שלא תבוא בידיים ריקות, אני מתכוון שאתה צריך לבוא עם כסף כי אתה הרי לא תגור אצל החבר שלך כל החיים, שיהיה בהצלחה אחי, נ.ב כל האפסים פה שמסטלבטים על השגיאות כתיב, תבין אותם הם מבואיסם מזה שאין להם חיים

ציקהלה

New member
תודה שקראת לי אפס

ואני מניח שאתה יודע איזה חיים יש לי וליונתן... (ציני) ואני גם מניח שאתה יודע מה אנחנו לומדים ככה שזה נחמד

ציקהלה

New member
תגיד,

מה הייתי עושה בלי ריטלין? לנוח או לישון למרחקים ארוכים זה ה ספורט !

למעלה