ניר משי

ycyclop

New member
ניר משי

לפני כמה שבועות אנשים חיפשו נירות משי ולא הצליחו למצוא. היום ראיתי בכפר השעשועים נירות משי בשני סוגים: 23 על 33 ס"מ 40 ניירות בחבילה במחיר 4.90 נירות של 50 על 70 אבל לא שמתי לב לכמות בחבילה ומחיר

giladznaor

New member
נייר משי

אני בד"כ קונה נייר משי באופיס דיפו. החבילות שאני קונה מגיעות בגודל של 50X70 ס"מ. אני לא זוכר מה המחיר כי כבר הרבה זמן לא קניתי - החבילות מגיעות עם מסבר רב של גיליונות בשלל צבעים. השימוש הנפוץ היותר לדפים אלה הוא ליצירת רדיד משי (tissue-foil). אולם, הדפים האלה מעט יותר עבים מדף tissue רגיל (שאותו ניתן למצוא בכל כלבו בארה"ב). אני גיליתי שלהדביק דתי שכבות (ע"פ הצבעים הרצויים) של דף משי ביחד, ללא אלומיניום, ע"י דבק ספריי דק, יוצר דף נפלא שמאוד מאוד כיף לקפל ממנו. לאחרונה אני מאוד אוהב לקפל מדף משי רגיל, ללא תוספות. מכיוון שהדף מאוד מאוד דק, אז הקיפולים הראשונים צריכים להעשות בזהירות רבה, אולם בעבור דגמים מסובכים, התוצאות בסוף יחסית בסדר, וגם די כיף לקפל ככה. במוס של לאנג בתמונה קופל מדף משי.

yepeled

New member
הקיפול נפלא

איזה סוג של דבק אתה משתמש ואיפוא קונים אותו? קניתי באופיס דיפו נייר כסף דק שצידו השני לבן אבל עוד לא קיפלתי ממנו.

giladznaor

New member
תודה

אבל באופן אישי יש לי בעיה עם המונח "מושלם". כשאומרים שמשהו הוא מושלם, אז אומרים שהוא שלם, ושלא קיים ביקום משהו, ולו הקטן ביותר, החסר ממנו. כלומר, עבור כל אפסילון גדול מאפס, לא קיים X שאיננו שייך למושא השלמות (תסלחו לי, אבל כבר יש לי אפסילונים בחלומות). ויש הרבה מאוד דברים לשיפור, הן מההיבט הטכני-קיפולי, ובעיקר מההיבט האסטתי.

bshuval

New member
ועדיין,

הקיפול שלך מוצלח ביותר. למעשה, אני מודה ומתוודה שכאשר ראיתי לראשונה את התמונה תהיתי מדוע לאנג צילם את המוס מול ספרי לימוד... אח,,, אפסילונאוטיקה... זה היה מזמן....

למעלה