ניר מסקר את המפגש....

falling angle

New member
ניר מסקר את המפגש....

אז היום שחיכיתי לו שנים!!! , הגיע... זכיתי לפגוש עוד אנשים שמעריצים את אירוסמית ואפילו גאים בכך... זה התחיל ביציאה מהעבודה, עליתי על קו 73 של אגד מחולון לת"א , רק שלרגל חד הפורים הקרב ובא , החליט האוטובוס להתחפש לסביבון!!! ועשה פטרולים בכל ת"א , רק לא באזור של עזראלי...!! לאחר 45 דקות שנראו כמו נצח, הגעתי!! פגשתי את 5 המופלאים בטוואר רקורדס. ציפיתי לזיקוקים, בלונים והמון רב, מסתבר שהגיעו רק חמש בנוסף אליי! לא נורא , זו לא הכמות אלה האיכות! ואיזו איכות, האמת הדהמתם אותי! כזו שליטה בחומר והערצה יפה ומתוקה, עוד לא יצא לי לראות...! אז היו הרבה דיבורים , צחוקים וארוחת שחיתות אחת ( דאבל מוגדלת!! , שמנמן ..) במקדונלד'ס !! ( שם ירחם מי אוכל בשר? ועוד מהחברה הקפיטליסטית הזו??? ) והצטלמנו בשלל פוזות למכביר.... ואז ... נפרדנו כך... אבל.!! אנחנו נפגש שוב... השאלה רק מתיי?

AeroTom

New member
לא היו זיקוקים אבל-

היו שירים של אירו ברקע אבל אתה ואיירין הגעתם קצת באיחור אז לא שמעתם.פעם הבאה אולי נבקש שישימו שוב. פעם הבאה שמישהו יביא רמקולים קטנים כאלה ואני יכול להביא את המיני-דיסק עם שלל שירי הלהקה. והפעם גם השתדלנו (הבנים) לדבר כמה שפחות על ספורט למען המחאות של נלה,למרות שאם עידן היה מגיע נראה לי אז היית הורגת את שנינו...
בקיצור יצאנו עייפים (איירין
) אך מאוד מרוצים. ומחכים למפגש הבא.

למעלה