ניר וכולם

Amor fatal

New member
ניר וכולם../images/Emo26.gif

היייי ניר!! סרקתי קצת את הפורום..חחח..הכל ממש נהדר!! אהבתי את הגלריות והקישורים והברכות והכל!! ממ..בקשה קטנה..אתה יכול בבקשה להוסיף לקישורים קישור לפורום ה"ארגנטינאי" (ככה אני קוראת לו..חחח)?? הקישור שלו הוא: www.natalia-oreiro.cjb.net אם אתה יכול זה יהיה אחלה
וכולם- כנסו לפורום הזה ותרשמו!!! הוא ממש אחלה!! תמיד יש שם חדשות וידיעות ובאמת אחלה פורום אז אם בא לכם כנסו..קוראים לי שם MiOreiro ודרך אגב..אנחנו 11 ישראלים שם..חח...קצת השתלטנו!! חפיף.. קיצר כנסו ותרשמו!! אם מישהו מסתבך אני מוכנה לעזור בכייף רק תבקשו
צ'או בנתיים סיון

niravital

New member
לגבי גלריות../images/Emo127.gifקישורים../images/Emo127.gif וכו'...

אני מה שנקרא "מנהל חדש" (חחח אני צריך להסתובב עם מדבקה כמו הנהגים
) ככה שאני עדיין לא יודע לעבוד על כל החלקים של הפורום אני מחכה לשירה שתחזור עוד שבוע מיוון, ואז נתחיל לעבוד על הגלריות, קישורים ועוד
טיפ'לה סבלנות את הפורום "הארגנטינאי" אני מכיר והוא ממש אחלה, אני גם מסתכל בו כמעט כל יום, ושמתי לב לישראליות שלו
חחחחחח, הישראלים משתלטים על העולם!!

Amor fatal

New member
חחח אתה ממש "ל" (כמו הנהגים חחח)

סתם! ס22ה אני מבינההה:) שתדע להוסיף קישורים בבקשה אל תשכח להוסיף את הקישור. חחחח ובקשר לפורום הארגנטינאי..למה אתה לא נרשם?? תרשם ותתחיל לכתוב!! יש שם אחלה חבר'ה!! וגם יש שם הרבה הצבעות שנטי משתתפת בהן וכמה שיוצר מצביעים יותר טוב
חחחח ואשכרה השתלטנו על העולם!!
Arriba Israel!! סיון

niravital

New member
נראה לי שנרשמתי ../images/Emo4.gif

רק שאני לא כ"כ יודע להתבטא בספרדית, אז זה קצת בעיה, חחחחח

Amor fatal

New member
כנססס

חחח לא נורא!! לומדים!! אני למדתי המון מהפורום הזה!! ולא נורא אם טועים..הם יודעים שאנחנו לא דוברי ספרדית...חחח ואם אתה רוצה אתה יכול לכתוב באנגלית כי הרוב מבינים וחלק אפילו דוברים אנגלית כשפת אם!! חחח אממ..וזה יהיה נחמד אם תצביע לנטי!! אם אתה שם תחפש הודעה שלי שמרכזת את כל הלינקים שבהם צריך להצביע לנטי
סיון

niravital

New member
כן אני אצביע עוד מעט ../images/Emo13.gif

במידה ואני רשום (חחחח אני כבר לא זוכר) ההודעה שלך על ההצבעות שם מופיעה כאן קצת למטה עם קישור

למעלה