ניר דוודוביץ'

green apes 02

New member
ניר דוודוביץ'

אני לא יודע כמה מימכם קראו את הכתבה עליו באר של ספורט 5אבל רק החלק הראשון הספיק להעלות לי חיוך על הפנים והרגשה טובה ומי שדאג לזה היה ניר מו שאתם יודעים ניר פצוע ואם כל דאגות הקבוצה ליום ראשון ניר אמר לאתר ספורט 5: נכון שהמצב הביראותי שלי לא כ"כ טוב אבל אני מודה לחשיבות המשחק ביום ראשון אני אעשה הכל בשביל לשחק גם עם זה יפגע לי בהמשך הקריירה יש לי מחוייבות למועדון ולאוהדים... "יש לי מחוייבות למועדון ולאוהדים" בחיים לא חשבתי שאני ישמע שחקן של מכבי חיפה שמדבר ככה

eran 89

New member
ניר שוער גדול, ובנאדם גדול. לא אהבתי שחקן אחר

בקבוצה כמו שאהבתי אותו עד לדיבורים שהוא יעזוב לכסף של לבייב, אבל אני עדיין מחזיק ממנו והאהבה אליו אולי קטנה מעט, אבל היא עוד קיימת. השוער מספר אחד.

אסִי

New member
קשקשן זה

הוא עורך אימונים אישיים ומחר הוא יערוך את האימון מסכם באופן מלא. הצוות המקצועי בדק אותו וקבע שהוא יוכל לשחק ביום ראשון, אז שלא יספר סיפורים כי הוא בכל מקרה אמור להיות מוכן למשחק.

אסִי

New member
ואגב

"אהיה מוכן לסיים את הקריירה שלי" - כן בטח, לפני שבועיים הוא עשה בלאגן כדי לקבל העלאה ועכשיו הוא מוכן לפרוש? תמשיכו לקנות את הדיבורים שלו...

../images/Emo45.gif

אף פעם לא היה לו אכפת מהמועדון, זה ידוע כבר הרבה זמן.אבל מה כבר אפשר לצפות מאוהדים שצועקים "ג'ובאני ג'ובאני"? שלא יזכרו לניר שהוא רצה לעבור להפועל ת"א ולבית"ר לפני שנה ולפני שנתיים? עזוב אותך לאנשים יש זיכרון קצר. כשהם רוצים הם זוכרים את הדברים הטובים ושהם לא רוצים הם זוכרים את הדברים הרעים. היום אתה יושב בג' אתה שומע חצי יציע מקלל את יניב קטן בן זונה, אף אחד לא זוכר שהוא ויתר על משכורת כפולה אצל בית"ר. ובמובן מסויים אפשר לומר את אותו הדבר על רוני לוי.

Cade Foster

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר

אני כמעט קבוע ביציע ג' ועדיין לא שמעתי קללה אחת על קטן. בטח לא חצי יציע...

אלה שמקללים בדרך כלל, יושבים למטה וברור

שהגזמתי זה לא חצי יציע, אבל יש לא מעט שמקללים אותו ושלא נדבר על רוני לוי, כאשר הם נכנסים למגרש. אתה בכלל אמרת שאתה יושב למעלה נכון? אלה שמקללים יושבים בדרך כלל למטה כדי שישמעו אותם.

Cade Foster

New member
אני זוכר פעם

שקיללו את רוני לוי בגלל שהוא סיפסל את קטן ("יניב קטן הוא המלך - רוני לוי בן זונה"). את רוני לוי לצערי קיללו בערך 9/10 מהיציע, אבל מספר האנשים שמקללים את קטן, הוא כ"כ קטן...

אסִי

New member
שום דבר אישי

הוא פשוט מלקק לקהל והקהל עוצם פתאום את העיניים ושוכח את כל הבלאגן שהוא עשה.

יכול להיות שהוא

עשה בלאגן במשרדי צ`יזיק אבל לא זכור לי שהוא עשה בלאגן על המגרש להיפך רק סדר

lemmacantor

New member
ניר בכושר שיא בקריירה שלו

ובהחלט אחד מסמלי המועדון אבל זה שוער שצריך תמיד שהיה שוער שני טוב לידו. הבן אדם נפצע כל חצי שנה וחבל מאוד שכך, זה ממש חוסר מזל וגם כנראה הפציעות הקשות שעבר בהחלט משפיעים.

צשייר

New member
ראיתי...

עוד הוכחה לכמה שהשחקן הזה חשוב לקבוצה שלנו ומנהיג בקבוצה, עם כל הכבוד לקטן... כל הכבוד ניר! השוער מספר אחת!

התעוט

New member
תמיד אהבתי את ניר דוידוביץ/tapuzforum/images/emo99.gif

ואגב,מעכשיו אני רואה שחור בעיניים,במקום ירוק?

למעלה