נירררררר

נירררררר../images/Emo24.gif

רק רציתי לשאול....מתי אתה מעלה לפורום כמה אלפחורסססס
אני מתגעגעת לטעם
וסתם שתדע....אתה חמוד
ועוד משהו..."מריה" היא מורן חחחחח כאילו היא לא ארגנטינאית ולא נעליים חחחח ואתה האמנת (נראה לי) אבל לפחות היא הוציאה לך מהפה כמה מילים בספרדית

niravital

New member
טוב נו, אז רק נותר לי להגיד לך...

בתיאבון!!
חחחחחחחחחח כן, אני יודע שזאת מורן... למרות שגיליתי (טוב, גילו לי) רק לקראת הסוף
עד שהיתה לי דוגמא להוכיח שארגנטינאים זה עם חסר תרבות (נעה, לנשום עמוק)
חחחח זה היה כיף

הלו אתה רוצה להסתבך../images/Emo35.gif

עם חסר תרבות
טוב סלחתי לך בזכות האלפחורס
והיה נחמד לראות אותך מוציא כמה מילים בספרדית

niravital

New member
חחחח אל תדאגי, זה לא משהו אישי...

זה נגד כ-ל הארגנטינאים
חחחחח ומזל שלא הכרתי את מורן... סבתא שלי כל הזמן אומרת לי שאנחנו צריכים לדבר רק בספרדית כדי שאני אלמד, וכל פעם שהיא מדברת אליי בספרדית אני עונה לה בעברית
אני פשוט לא מצליח לדבר ספרדית אם אני יודע שהיא מבינה עברית ("מחסום פסיכולוגי" אם תרצו)

חחחח מבינה אותך../images/Emo6.gif

טוב גם סבא וסבתא שלי מדברים איתי בספרדית אבל לפעמים אני עונה בעברית... הקטע שלדבר עם מישהו בגילי זה הרבה יותר קל כי כמו ששמתי לב אני ומורן דיברנו הרבה בסלנג ושטויות כאלו חחחחחח וכל שנייה קראנו אחת לשנייה בולודה ופלוטודה חחחחח מה אני אגיד לסבתא שלי? בולודה? חחחחחחחחחח ינשלו אותי מהירושה אם אני אעשה את זה
גם לי קורה שאני יודעת שהבנאדם שמדבר איתי יודע עברית אז אני פשוט עונה לו חחחחח אבל אני ומורן החלטנו לעבוד עליכם והלכנו על זה עד הסוף
חוץ מזה בעצמך ראית שאפילו שדיברנו בעברית היא עשתה את עצמה לא מבינה ואז הסברתי לה בספרדית
דיייי כ"כ נהנתי לקשקש איתה כל היום

niravital

New member
חחחחחח אני יכול להגיד ככה לסבתא שלי

ממילא אין לה מה להוריש (קיבוצניקים שכמותנו)
ואם כבר דיברנו על מורן... אז... אמממ... יש לה אולי סורק

hm0001

New member
זה בסדר...../images/Emo68.gif

זה בסדר גם אני הייתי בטוחה בהתחלה שמורן ארגנטינאית! היא מדברת ממש יפה ולא רואים עליה ישראלית. אבל שטויות, אני בטוחה שכולנו יודעים ספרדית טוב, גם אתה ניר, רק חבל שאנחנו לא משתמשים בזה יותר. אה... ועוד משהו- היה נעים מאוד להכיר את כולכם במפגש.
וזה לניר- ניר אתה מצייר נפלא ואתה חייב לשלוח לנטי כמה מהציורים שלך- הם מדהימים!!!!!!!!

הילההההה../images/Emo25.gif

רציתי להגיד לך שאת ממש מאמי
אפילו שרק הכרתי אותך במפגש הזה היה נראה כאילו אנחנו כבר מכירות.... את מהאנשים שזורמים
אני אוהבת אנשים כאלו
sos re buena onda
סיון

hm0001

New member
גם את..

תודה סיון, האמת שאני ממש נהנתי להכיר את כולכם, כולם פה מדהימים- טוב מעריצים של נטי, איך לא???? חחחח....

niravital

New member
../images/Emo24.gif

תודה רבה! חחחחח האמת, שהציורים שלי מגיעים לנטליה גם בלי שאני שולח לה
היה גם לי נעים להכיר אותך, ואת כל שאר ה"חדשים" (בשבילי, סך הכל פעם שניה שלי במפגשים חחחח) למרות שלא יצא לנו לדבר הרבה, אבל בשביל זה יש את פעם הבאה

חיחי ../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

ואני אומרת לו 'זאת מורן והיה בכלל תימנייה
' והוא חשב שאני צוחקת ^_^

niravital

New member
ואני חושב לעצמי ככה...

"לא יפה להגיד עליה ככה בגלל שהיא שחורה"

למעלה