נירוסופט כרמיאל

נירוסופט כרמיאל

שלום שמי גל ואני מאוד מאוד עצובה ומעוצבנת דיי כבר נמאס כמה עוד הפסדים נירוסופט יכולה להפסיד. אני מכרמיאל וכרמיאל זאת עיר מאוד יפה אני מכירה אישית את רינת זלץ ולדעתי היא שחקנית מאוד חמודה ומתוקה נכון שהיו כמה בעיות במשחק אתמול אבל לא נורא(נגד רמת השרון 13,11,00 היה שידור ישיר בערוץ5 ) מישהו מכיר פה גם את רינת זלץ או לימור מזרחי או כל שחקנית אחרת בנירוסופט אם כן אני רוצה לשמוע מה דעתכם עליהם ומה אתם חושבים עלייהם בזמן האחרון. האיימיייל שלי הוא [email protected] גם אני משחקת בנירוסופט כרמיאל ואני בת 14 אנחנו היחידות בכל מחוז צפוןשלא היה להם הפסד וגם לנערות שלנו שכל החברות שלי משחקות שם.

לגבי הנשים, יש בכרמיאל קבוצה מצויינת

והנהלה אדירה. אבל מה עם מכבי כרמיאל בגברים?

MagaYello

New member
אין לך סיבה להתייאש!

כרמיאל היא עיר נהדרת וספורטיבית, ואני משוכנע שנירוסופט תעלה חזרה על דרך המלך. ראיתי את המשחק שלכן מול רמה``ש, והקבוצה הפגינה בו יכולת טובה מאוד למרות שהפסידה בסופו של דבר בהארכה. בחמש הדקות הנוספות כרמיאל שיחקה ללא לימור מזרחי והמחליפה שלה, ציונוב. הרכזת היתה ילדה בת 15, בוכריס (אני חושב..) בכל מקרה, כרמיאלית - יהיה בסדר. ואת זה אומר לך אוהד מכבי שהקבוצה שלו הפסידה אתמול (ואת יודעת מה זה הפסד ליגה במכבי...). כרמיאל קבוצה טובה והיא תחזור לצמרת.

למעלה