נירוונה אנפלאגד!

לא נכון אין את זה כל יומיים../images/Emo46.gif

יש הרבה מופעים אקוסטיים מדי יום בMTV וVH1 אבל את של נירוונה שמים רק באירועים מיוחדים כמו סופשבוע רוק או כאלה... היום במקרה זה שודר בלי סיבה מיוחדת אז ראיתי לנכון ליידע את יושבי הפורום.אין את זה כל יומיים. נקודה.

badphish

New member
הרעיון זה הקצנה...

אבל עדיין יש את זה די הרבה... גם בלי סיבה... ראיתי את זה כבר המון המון פעמים וזה לא כולל את הפעמים שנמאס לי והעברתי

באמת../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

כי אני דווקא עוקבת ובדרך כלל האנפלגדים שמשדרים הם של אלטון ג´ון או ג´ורג´ מייקל או קרנבריז... ודרך אגב שמישהו ראה פעם את האנפלגד של אליס? ואני לא מתכוונת מהמחשב אלא בטלוויזיה...?

הייתי מתה לראות את האנפלגד של אליס!

:&acute
אבל אני לא כזו מזליסטית בכל אופן, את נירוונה כן שמים המון. המון מאוד אפילו. יצא לי כבר טונות פעמים לראות את האנפלאגד של נירוונה, חבל שלא שמים עוד אנפלאגדים חוץ מזה, כמו לדוגמא ההוא של אליס. או של המון אחרים. ועד שvh1 שמים זה לרוב רק חצי הופעה... כמו שהיה עם הקיור.

Layne

New member
אליס

אני ראיתי את האנפלגד שלהם , כמובן שיש לי גם את הדיסק אבל גם ראיתי אותו. האנפלגד הזה באמת מצויין , מלא רגש , מלא עוצמה , רק חבל שג´רי שר שם הרבה שירים ולא ליין (לפי מה שהבנתי , ליין היה חולה באותו ערב )

Cheezus

New member
ג´רי שר קול שני כמעט בכל השירים

אבל זה תמיד ככה..

Layne

New member
תשובה

זה לא תמיד ככה. בFacelift ליין שר את כמע את כל השירים בSAP , שיש שם כולה 4 שירים ג´רי שר את כולם , בדירט ליין שר את רובם המכריע , בJar Of Flies ליין שר את כל השירים חוץ מDont Follow ששם יש לו גם ככה בית בסוף בAlice In Chains ג´רי שר את הרוב , אבל לא את הרוב המכריע. ליין שר יותר מג´רי.

Layne

New member
אההה!

אהההההה לול לא שמתי לב בכלל "לקול שני" , סליחה על הטעות.

איפה ראית? באמ טי וי?

אני עדיין מתקשה להאמין ששידרו אותו אי פעם. MTV אנשים רעים וחסרי
. אם היה להם
עדיין היו משדרים אותו במקום לשים קרנבריז וקורס כל יום שבת.

למעלה