ניראה לי

ניראה לי

שרוב הערוצים הנימצאים בלוויין הוטבריד 13 . עוברים ללוויין חוטבריד 6 . והעלומה היא צרה ולא תכסה את ישראל. אז לישראל יגיעו אולי רק 50 תחנות לצפייה

ליאורש

New member
קרמר - לא מספיק צרות ?

לא רק שלוקחים לי את ה BBC, אתה גם חושב שיעיפו את הוטבירד ? אני לא חושב שכל הערוצים יעברו להוטבירד 6, בוודאי אין שם כל-כך הרבה טרנספונדרים. ובכל אופן- חשבתי שזה ישפר את מלאי הערוצים שאנחנו קולטים !

תיראה כמה תדרים יש בלוויין

הונגריה באנלוג עובר לשם כי התדר נימצא שם . והיסתקלתי כאגע באתר והוא מחסה רק את עד איטליה

monyj564

New member
TRANSFER OF CHANNELS & SERVICES

לא מוזכר האם האלומה תשונה אך זה לשון ההודעה: TRANSFER OF CHANNELS & SERVICES FROM HOT BIRD™5 (including some capacity on HB4) TO HOT BIRD™6 With the exception of Deutsche Welle traffic, there will be NO change in frequency for all channels & services when switched from HOT BIRD™4/5 to HOT BIRD™6 on 26 September 2002. As of 03.00 on 26 September 200, Deutsche Welle channels will be available at the following frequencies: - Analogue carrier (FM/TV - 27 MHz) on Transponder 132 New frequency: 11 161.16 MHz (Vertical polarisation) - Digital carrier (27.5 Msymbols/s - FEC 5/6) on Transponder 155 New frequency: 11 604.10 MHz (Horizontal polarisation)

אתה לא שמת לב שמה שראית מייחס

לכיסוי בתחום החדש של Ka ובכלל לא רלבנטי לכיסוי ב- Ku שבכלל לא מישתנה ורק יהיה בעוצמה רבה יותר יחסית ללווינים ה קודמים שרק עשו להם בעיות. כך שמבחינתנו (רק אם ערוצים מסויימים יחליפו , מבחירתם, לאלומה super9 המצב לא ישתנה ואולי רק ישתפר.

אני ראיתי באתר של ליינגסאט

לחצתי על המילה ארופה . אגב מה זה KA איזה תחום גלים זה . והאים הוא ניקלט עים הLNB הרגיל

Ka band : מדובר בקבוצת תדרים

מעל ל-Ku Band . בלוויני הוטבירד ישתמשו בתחום שנע בין 19,7-20,2 : ( GHz). תחום זה לא משמש לשידורי רדיו או טלווזיהי רגילים אלא לשדיורי מולטימדיה ואינטרנט .

לעלי קראתי את המאמר יש טעות

הלוויין הראשון בסידרת הוטבריד כבר בסוף 91 שידר 3 תחנות . RTL . סטאר טורקיה . וNBC ואחרי זה באו תחנות RAI אני העברתי את הערצים האלה לצופים שלי בשנת 91/92 . ולא כמו שאתה כתבתה בישנת 95 שוגר הלוויין הראשון . מצורף צילום של דף מהעיתונות של הימים ההם . בימי הזוהר שלי שחבל שלא הימשיכו עוד 10 שנים

שלא תחשבו שעשיתי רק דברים רעים

בישנת 80 היצלתי נער ממוות שנחנק מאסמה וליבו לא דפק והוא שכב על הריצפה לבן כסיד . ראו כתבה מהימים ההם

אם כבר יש לך סורק אולי גם תעלה את ה

תעלה את התמונה של תעודת הטכנאי שלך כולנו רוצים לראות אותה ולהשתכנע שאתה באמת טכנאי אמין וטוב

התעודה היא מישנת 61

והקובץ שאני סורק יוצא מעל 250K ולא עובר בפורום נייעץ מחר עים מומחה . או שתגיד באיזה מצב צריך ליסרוק . שלא יהי הרבה קווצים

רמי א

New member
יעקב קרמר

איך בהודעה רשום יצחק קרמר? למה ההודעה חתוכה? למה סגרו לך את העסק?

למעלה