ניראה אתכם הגברים עונים על זה!

free soul

New member
ניראה אתכם הגברים עונים על זה!../images/Emo46.gif

שלום, אני בדילמה ולא יודעת מה לעשות! הכרתי בחור מאוד נחמד באיזשהו חוף במרכז.. יש לי בעיה רפואית.. לכן אני יושבת על כיסא גלגלים. באותו זמן שהכרתי את הבחור ישבתי על כיסא נוח כזה בחוף.. והכיסא הגלגלים היה כזה ליד חברה שלי שהייתה איתי. לא יכולתי להגיד לו שאני יושבת על הכיסא, כי אני יודעת שמניסיוני גברים מאוד נירתעים מהקטע הזה.. הבאתי לו את הטלפון שלי.. הוא התקשר ורצה להיפגש איתי.. פעם אחת סתם הבאתי לו תירוץ שאני לא יכולה... עכשיו... כמו מפגרת... הסכמתי להיפגש איתו בעוד כמה ימים, מה אני עושה??? איך אני אגיד לו את זה??? "ההא וואלה שכחתי, אני נכה על כיסא" (יש לי מצב ללכת על הרגליים אבל זה חתיכת תהליך, בינתיים אני על הכיסא) מה אני אמורה לעשות עכשיו?? מה? רק אימא שלי יודעת מזה, החברות שלי לא יודעות. באיזה דיבור אני יבוא אליו?? ואם אגיד לו, אני יודעת ש... אחרי השיחה... לא תיהיה עוד שיחה... (מי כמוני יודעת?)

לנכה החביבה

בת כמה את ובן כמה הבחור? תודיעי לו בטלפון שאת נכה ואם הוא עדיין מעוניין בך. אם הוא תינוק אז הוא לא ירצה אותך. וגם את צריכה לא לרצות את מי שלא רוצה אותך כי את בכיסא גלגלים. והעיקר המון בהצלחה ונא להודיע לי אם התייחסת לעצתי. 066250075

night mistress

New member
מסכימה..

תתחילי את השיחה ב"אני לא יודעת אם שמת לב אבל היה לידי כסא גלגלים.." ומכאן והלאה תזרמי עם זה.. אל תתני לו להבין שאת מרגישה עם זה לא נוח.. אם הוא שווה תמאמץ הוא ישאר.. תבלי בנעימים..

raanansh

New member
אני בתור גבר מגיב

אני הייתי מתרחק ממך אחרי הפגישה , ולא בגלל הכסא גלגלים , אלא בגלל שכשנפגשנו וכשדברנו בטלפון לא הזכרת את העובדה הזאת (אם הייתי שם לב בחוף לכסא אז הייתי מן הסתם שואל אותך לגביו) , אבל בגלל שאת הסתרת את זה מפני ובאת אלי בהפתעה אז זה פשוט לא מתאים... ככה אני חושב , זה לא העניין של כסא גלגלים אלא כבר עניין של אופי שלך , מקווה שנתתי תשובה מספקת

tamarp

New member
סליחה? מה הקשר לאופי?

הבחור ראה אותה בחוף, דיבר איתה, רצה לצאת איתה. זו לא פגישה עיוורת או משהו כזה. אם תצא עם מישהי ואחרי שתפשיט אותה בפעם הראשונה תגלה שיש לה דומה ענקית על הטוסיק, תזרוק אותה כי היא "הסתירה" את זה ממך? לפי הגישה שלך כל אחת צריכה לבוא לפני הפגישה ולשטוח בפניך את כל מגרעותיה, ורק אם אין לה כאלה, סתכים לצאת איתה???

במילה אחת...

כנות.. פשוט תהיי כנה איתו.. תסבירי לו גם את הסיבה לזה שלא דיברת איתו על זה מההתחלה.. פשוט תסבירי לו שהוא מצא חן בעינייך.. ופחדת להיות כנה בהתחלה בגלל הרתיעה של הגברים שנתקלת בה.. ואם..הוא לא יקבל את זה..אז באמת באמת הוא לא שווה אותך.. אבל..את חייבת לדבר איתו לפני שאתם נפגשים.. כי אחרת תתחרטי שסתם ברחת מזה.. מה כבר יכול לקרות..מקסימום לא.. אז יגיע האחד הזה שלך!! אבל תזכרי שאת חייבת להיות כנה בקשר לזה.. זה לא דבר יומיומי שנתקלים בו.. לצערי ככה זה.. ב-ה-צ-ל-ח-ה...:)

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לצל קורתנו

ואני נאלצת להסכים כי היית צריכה להיות כנה מלכתחילה וכרגע נשמע לי שאת בדרך ללא מוצא. בכל אופן, אני ממליצה לנסות לספר ולראות.. אולי אנו הפסימיסטים שבחבורה נבלע בסוף את הכובע בכל מה שתבחרי שיהיה בהצלחה

מרתק

New member
למה אתן חייבות להגרר לקלישאות ??

העצות שניתנו מפי הנשים נכונות ןחיוביות בכללי, אבל למה אתן חייבות לדחוף איזה משפט אידיאליסטי מחונטרש של בנות 16? "אם הוא תינוק הוא יברח", או "אם הוא יעזוב הוא לא שווה אותך". סליחה, מה הקשר לתינוק או ילדותיות? מה, גבר בוגר לא יכול להחליט שלא מתאים לו, מאלף ואחת סיבות? אם הוא עוזב כי לא מתאים לו, ולא משנה למה, מה הקשר לשווי שלו? לניתוח ערכו כאדם? מי ישפוט שהוא עזב רק בגלל הכסא, או סטיגמות? אני לא מגן או מצדיק אף אחד ואף תגובה אפשרית, רק טוען שהמשפטים הנ"ל גןררים תגובות אנושיות חכמות לרמה ילדותית, אז תתנערו ותעזרו לעצמכן. ולנשמה החופשית - כבר כתבו לפני. אין ספק שאת צריכה להעלות את הנושא לפני הפגישה, כי עצם הסתרתו, או כך זה ודאי יראה לו, הוא הבעייה העיקרית, ולא הכסא. ואם כבר פתחת את הנושא עם פרצוף כועס על הגברים, תגידי - אם לא היית בכסא גלגלים, גם היית נותנת לו את הטלפון? כלומר, הוא עבר סלקציה מוחלטת ואוביקטיבית שלך, בלי קשר למצבך ונכונותך להתפשרויות? מקוה שכן, אחרת צריך לכעוס עלייך.

night mistress

New member
מרתק..

אני לא מסכימה עם מה שאתה אומר כל כך.. על החוף היא עברה את הסלקציה שלו, משמע -הוא מעוניין.. אם הוא רואה אותה עם כיסא ועוזב אותה בגלל הכסא אז הוא שמוק.. היה לי כבר קשר עם בחור נכה, והייתי מטורפת על התחת שלו ממבט ראשון..ככה שהכסא לא קובע כלום, ואם הוא עוזב, מה לעשות, הוא לא שווה את הטירחה ובטח שלא את ההשקעה שלה.. וזה לא תשובה ילדותית, זה באמת מה שאני חושבת..

נעמייה

New member
לא מסכימה!

לדעתי אם גבר רואה אותה עם כסא ולא מעונין להתחיל בקשר איתה, הוא בכלל לא שמוק
וזה נכון לגבי נשים וגברים כאחד
בן אדם יכול להיות שווה ומוצלח והכל, ועדיין לא לרצות להיות עם מישהי בכסא גלגלים. זה לגיטימי. אני, למשל, לא הייתי מתחילה קשר עם מישהו בכסא גלגלים (קבוע). וכן, אני שווה ומוצלחת. אם הייתי בקשר עם חבר, היתה מתפתחת אהבה וכו' ואז הוא היה צריך לעלות על כסר גלגלים, נראה שהייתי נשארת- וכמובן שזה תלוי בקשר. כל הנחרצות הזו "לא שווה אותך" ושמוק וכו'... - התחסדות. ולגבי הבחורה... ברור שאת צריכה להגיד לו לפני הפגישה שאת על כסא גלגלים (ואולי גם מה הסיבה או למשך כמה זמן) ותני לו את האפשרות הלגיטימית להחליט אם הוא מעונין. זה הדבר הנכון בעיני לעשות.

night mistress

New member
נראה שהיית נשארת?

הייתי אומרת משהו חריף, אבל נראה לי שהציטוט אומר את הכל...

נעמייה

New member
למה הגישה?

חופשי תגידי, חריף או לא חריף. "נראה שהייתי נשארת" - החיים שלנו משתנים ואנחנו משתנים ועוברים תהפוכות כאלה ואחרות. יכולים לחול שינויים דראסטים בבן אדם - שינויים שגורמים לבני הזוג לחשוב אם היו רוצים להמשיך בקשר. ניסיתי להיכנס לתוך מצב שחבר שלי צריך כסא גלגלים באופן קבוע. אי אפשר להגיד בודאות מה היה יכול להיות ההמשך של הקשר, אבל כן, נראה לי שאם הקשר היה בריא וטוב לשנינו, הייתי נשארת. לא קל לחיות בזוגיות עם בן זוג נכה. נשמע לך צורם? זה המצב.

נהג קטר

New member
אני במקומו..

ברור שזה משנה את כל התמונה ואי אפשר להתכחש לזה,אבל יכול להיות שהתמונה שאחר כך יכולה להיות גם כן יפה ו..מאוד שונה,אבל הייתי רוצה לדעת על זה ומהר ,בשביל לחשוב אם אני מסוגל בכלל להתמודד עם דבר כזה,ובתור בחור רגיל הייתי שוקל את הקטע הזה ,אם הייתי חושב שיכול להיות לי מגניב איתך,אז למה לא בעצם?.אז פשוט תאמרי לו בשיחה הבאה ,אני מאוד רוצה לראות אותך אבל חייבת להגיד ש...ומפה תמשיכי לבד ,בהצלחה.

goldboxer

New member
אכן בעיה...

כמו שרשמו אחרים- הכנות כאן היא הבעיה.. לא התגובה של הבחור! יש לו זכות להגיב כרצונו ותאמיני לי שאת תעדיפי מישהו שיהיה איתך מרצוןולא מ"אי-נעימות" כשהוא מרגיש שהוא "חייב" בגלל המצב. ולכן גם תעדיפי שמישהו יסרב מתוך כנות שהוא לא בנוי לסוג קשר שכזה. מה שכן- את צריכה להשלים עם העובדה שהכסא הוא נוף קבוע/זמני (מקווה שזמני) ולא "להעלים" אותו במצבים כאלו. תציבי עובדה- את באה עם כל החבילה- קח או תעזוב! ואין לך מה להתבייש!!! בהצלחה עם הבחור. נ.ב.- קרחונית גם צודקת (אבל אני משוחד- "מכיר" אותה כבר
)

free soul

New member
זהו.. דיברתי איתו!!

היה לי מאוד קשה לדבר על זה איתו, אבל בסוף ניפתחתי אליו.. אין לכם מושג כמה שהוא קיבל את זה! הוא אמר:"מי ששפט אותך כזה מהר, הוא לא יודע מה הפסיד!" רציתי לקפוץ ולצרוח.. אבל התאפקתי.. חחח הוא קיבל את זה, בלב רחב... אז מה אתם אומרים?

גברברת

New member
איזו פתיחה נפלאה של הבוקר.. אז כמו

שהבטחתי אני בדרך לאכול את הכובע ב ה צ ל ח ה

למעלה