ניק!!!

• פותח הנושא 238
  • פורסם בתאריך

238

New member
ניק!!!../images/Emo99.gif

בס"ד הבחור פשוט שווה. לא ברור איך באה לברדלי היציאה הזו.(אבל שימשיך ככה!!!) וחוץ ממנו,הפרק של היום היה משעמם.ברוק בוכה,ברידג'ט בוכה - לא נמאס כבר??

Shiri from the block

Active member
../images/Emo45.gif עד שהתרגלתי לראות את ברוקי שלי מחייכת וככה בראדלי הורס לי אותה שוב?../images/Emo3.gif בכל אופן ניק עשה את כל הפרק היום../images/Emo13.gif ואני חייבת לציין שברוק נראית ממש ממש מצויין בימים אלה../images/Emo99.gif

ani88

New member
מישהו יכול לספר מה היה בפרק

כי שוב הסתבכתי עם הוידאו

Shiri from the block

Active member
הנה בערך: תומאס הזמין את קייטלין ללכת איתה לנשף סיום. ברוק סיפרה לבריג'יט שהיא יודעת על הביטול אירוסים שלה ושל אוסקר, ועל הרגשות שלה כלפי ריג', ואז בריג'יט הלכה אל ניק ושוחחה איתו על המצב. ברוק דיברה עם ריג' על היחסים בינו לבין בריג'יט וביקשה שלא יתן לזה שוב פעם להיגרר לאותו מצב שזה היה פעם, שיפסיק לקרוא לה "נסיכה" שיפסיק לגעת בה ולחבק אותה משו כזה, ואממ זה בערך..

S c a r l e t t

New member
לא ראיתי אבל...

קיבלתי מאמא (
) דיווח מדויק
ברוק באמת נראית טוב בזמן האחרון, בעיקר כשהיא הפסיקה ללבוש שחור כל היום, כבר נהייתי עצובה רק מלראות אותה. אבל שירן, ביננו, זה היה ברור שהיא תחזור לבכות, לא? הרי זה המאפיין העיקרי שלה ב18 השנים האחרונות... אני חייבת לציין שכל הסיפור עם ברידג'ט די מאכזב, עד שטרחו וליהקו מחדש חשבתי שלפחות ישקיעו גם באיזה סיפור מעניין, אבל כבר שבוע הדיאלוגים שלה עם כל מי שנקרה בדרכה הם בדיוק אותו הדבר. מיצינו הייתי אומרת...
ניק הרג אותי מצחוק (לא יודעת לגבי היום) אבל איך שהוא ישב ואכל אתמול היה פשוט נוראי, יותר ברברי אתה לא יכול להיות?

למעלה