ניק ניים איך אני יכול לשים סוגריים בכיני שלי בפורום (זה די עקרוני להבנה הכללית שלו...)
B BLecker New member 9/1/03 #1 ניק ניים איך אני יכול לשים סוגריים בכיני שלי בפורום (זה די עקרוני להבנה הכללית שלו...)
פגעסוס Well-known member 9/1/03 #2 ../images/Emo26.gif אין אפשרות להשתמש בסימנים שאינם אותיות/מספרים/רווחים בניק ניים. צר לי.
B BLecker New member 9/1/03 #3 אבל.. אבל... זה סה"כ סוגריים("()") מה זה מפריע להם(ואני לא רוצה להלשין או משהו אבל ראיתי פה לא מעט אנשים בפורומים עם כינויי עם סוגריים וכל מיני סימנים מוזרים ומשונים
אבל.. אבל... זה סה"כ סוגריים("()") מה זה מפריע להם(ואני לא רוצה להלשין או משהו אבל ראיתי פה לא מעט אנשים בפורומים עם כינויי עם סוגריים וכל מיני סימנים מוזרים ומשונים
פגעסוס Well-known member 9/1/03 #4 נכון... אבל אם תשים לב, אלו כינויים ישנים, כינויים שהוקמו לפני שבוצעה ההגבלה. ההגבלה נובעת משיתוף הכינויים של הפורום עם הכינויים של הצ´אט ששם לא ניתן לרשום עם תווים שונים.
נכון... אבל אם תשים לב, אלו כינויים ישנים, כינויים שהוקמו לפני שבוצעה ההגבלה. ההגבלה נובעת משיתוף הכינויים של הפורום עם הכינויים של הצ´אט ששם לא ניתן לרשום עם תווים שונים.