ניק חדש.....

lali37

New member
זה הכינוי שלו באיסיקיו!

ליעד אני מצטערת! רק אחרי ששלחתי חשבתי על זה שבטח לא היית רוצה שאני אגלה כי זה קצת מאבד את הפקט... סורי...

אמא'לה!

איך אתה מצליח להכנס לכאן? כל כך הרבה טעויות יכולות להיות בדרך... "שניה, זה R קטנה או גדולה? 3 אחד או 2?"

lali37

New member
אנשים שאין להם 2 משתמשים באותו

מחשב לא צריכים לכתוב את השם כל פעם מחדש המחשב זוכר

tamarhp

New member
זה רק

אם לא מוחקים cookies. אנחנו כן מוחקים, אז המחשב לא זוכר..

tamarhp

New member
איך את חושבת

שהמחשב זוכר? יש לו שכל? הוא גולם! האתרים בהם אנחנו מבקרים שולחים למחשב שלנו cookies, וכך הוא זוכר מי אנחנו!

אבל זה לא קשור..

פה אין את הקטע של הקוקיס, יש את הקטע של חיבור לתפוז אנשים. ברגע שאת משאירה את השם משתמש שלך תמיד מחובר ולא מתנקת בכל יציאה מאתר הוא נשמר. ככה אצלי זה נשמר

tamarhp

New member
לא

אם מתנתקים זה נמחק, נכון, אבל גם אם מוחקים קוקיז. איך את חושבת שהוא זוכר? ע"י קוקיז! ואם את לא מאמינה לי - תמחקי קוקיז ותראי שתפוז לא זוכר אותך.

אולי אבל,

אני מוחקת קוקיס כל הזמן ולי זה נשאר מחובר. האמת היא שתמר אומרת משו מאוד הגיוני רק שכנראה שהמחשב שלי מיוחד...

tamarhp

New member
לא יכול להיות

אולי את מוחקת משהו אחר. תפוז זוכר ע"י קוקיז, אין דרך אחרת. המחשב הוא גולם! אני לא מתנתקת מתפוז, אבל כשאני מוחקת קוקיז הוא שוכח אותי. כשאני לא מוחקת קוקיז הוא זוכר.

beckham17

New member
למה למחוק קוקיז?

מה העוגיות הטעימות האלה מפריעות לך שאת מוחקת אותם???

tamarhp

New member
בגלל

1. כדי לא להעמיס על המחשב ולפוצץ אותו בקוקיז. 2. יש קוקיז "טובים" ויש קוקיז "רעים", אז ליתר ביטחון אני מוחקת את כולם. 3. אין להן הכשר.

beckham17

New member
כשר בהכשר הבד"צ בית יוסף

1. אפשר להגביל את הנפח שאותו הקוקיז יתפשו. 2. עדיף לשמר את כולם, אלא אם כן המחשב מתחיל לעשות בעיות... 3. עוגיות בהכשר הבית יוסף!!!

tamarhp

New member
בכל זאת...

1. אז ככה לא כל הקוקיז ישמרו, וזה לא יעזור. 2. יש קוקיז רעים. מה איכפת לי למחוק? בעיה להיכנס כל פעם מחדש? לא כזה ביג דיל. 3. אוקיי, תודה, לא ידעתי. יש שוקולד צ'יפס?

למעלה